سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول ممنون میشم در مورد اینکه شما گفتید محاسبات من هیچ پایه ای نداره توضیح بیشتری بدید ، چون اول خودتون هم گفتید پاور باید x وات رو 24 ساعته بده اما پایینتر نقض کردید که استفاده از 80 درصد پاور هم عقلانی نیست....
در مورد بهره وری درسته و تلفات متغییر رو اینجا بیش از این توضیح ندادم و به طور مثال 8 درصد تلفات رو گفتم چون به همین حالت هم فک کردم با حوصله پست خونده نمشه چه برسه بخواد طولانی باشه
به طور مثال من بخوام نظر بدم در مورد سوال خودم میگم بهترین حالت اول استفاده از 50 درصد پاور هست... اما چون هزینه ی پاور خصوصا در وات بالا زیاد میشه بسته به وات میتونه کمتر از 90 یا کمتر از 80درصد باشه
توضیح بیشتر: از حالت 50 درصد به بالا که مصرف کنیم بهره وری کمتر میشه یعنی تلفات بیشتر میشه پس به دلیل اینکه تلفات هم مساوی با گرما هست پس در وات های بالا 1 درصد هم می تونه تاثیر زیادی روی گرمای پاور داشته باشه و..... دقیقا از دیروز بحث من همینه که به طور علمی به یک نتیجه برسیم که چند درصد می تونه خوب باشه
ممنون از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks