با کمال احترام
و تشکر فراوان به خاطر شروع بحث توسط شما و مهندس عمرانی که پاسخ گو بودند ضمننا اگه حرف های مهندس برای شما قابل قبول نیست بنده با تیم مدیریتی از پاور های 330 . 885 . 780. 1230 که در ازمایشگاه سخت افزار موجود هست برای شما Review قرار بدیم
شما بحث بر سر موارد استفاده شده می کنید شما می دانستید که هر شرکت یک سری خطا ها دارن در میان 1000 کالای موجود نمونه بارزش رو در خودرو سازی کشور می تونید ببینید یه محصول امکان داره به نوع خواصی و تحت شرایطی یکی از قطعاتش دچار مشکل بشه هیچ کس نمی تونه بگه که یک محصول دارای بهترین ساخت و تولید رو داره شما هر مارکی رو که بخواهید سراغ بگیرید مشابه هست
شما از پاور برای سیستم چه میزان توقعی رو با برق در ایران دارید شما با استفاده از ساده ترین نرم افزار می بینید که نیاز به تثبیت ولتاژ دارید یعنی ولتاژ های ورودی به سیستم با ولت ثابت سیستم های کامپیوتری به دلیل استفاده از خازن ها و مقاومت ها و ترانزیستور ها توانایی جبران کمبود یا حذف اضافات رو دارن شما هنگامی که برق 12 ولتی را به سیستمی می دهید اگر 11.9 یا 12.1 باشد برای یک سیستم اتفاقی نمی افتد اما اگر در ثانیه در این میان به بازی در بیاید و نموداری منحنی شکل با بسامد رو ایجاد کنه میزان عمر قطعات تثبیت کننده کم می شه و دیگر نمی توان استفاده بهینه کرد
من برای شما یک مثال دیگر می زنم ایا شما از سیمی که توانایی یک امپر برق را داره 10 امپر رو عبور دادید ؟
اگر این کار رو نکردید جواب ان این می شود که سیم بعد از عبور ولتاژ می سوزد؟ تمامی این کار ها در میکرون ثانیه انجام می شود ؟!؟! ایا شما یک نمایش گر ولتاژ رو به سیم های برق ورودی خانه خود وصل کرده اید ؟
برق ایران بین 189 تا 265 متغیر هست چه سیستمی می تواند این موضوع رو تحمل کند کدام مارک؟!؟! مانند این می ماند که شما رو از دمای -50 درجه وارد +50 درجه بکنند ایا شما می توانید تحمل کنید؟؟!؟
چه محصولات گرین چه هر محصول دیگر دچار مشکل می شوند این رو هم بدانید چه خازن ها چینی چه ژاپنی چه جامد و چه بهترین مارک باشند به دلیل های ولتاژ ورودی نمی توانند کارایی خوب رو داشته باشند
در مورد تست هم گفتم ما در لابراتور شهر سخت افزار تمامی وسائل برای تست را داریم و می توانیم میزان پایداری این محصول رو همانند قبل که به خودم ثابت شده رو به شما هم ثابت کنم موفق و پیروز باشید معین عضوی از انجمن پی سی نتورکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks