از همه دوستان و مخصوصاٌ جناب مهندس عزیز مجدداً تشکر می کنم.
دیروز پاور را سفارش دادم. انشاءالله تا 6 – 5 روز آینده به دستم برسد.
حال باید ببینم قسمت چیست و کدام یک از آن ها می آیند.
اگر کدورتی برای هر یک از دوستان در این مدت به وجود آمد، صمیمانه عذر خواهی می کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشاء الله به محض آمدن پاور جدید ، یک آپدیت کوچک با اجازه دوستان انجام می دهم.
موفق باشید.
آخرین ویرایش توسط xsixsi در تاریخ 11-03-09 انجام شده است
با کمال احترام
و تشکر فراوان به خاطر شروع بحث توسط شما و مهندس عمرانی که پاسخ گو بودند ضمننا اگه حرف های مهندس برای شما قابل قبول نیست بنده با تیم مدیریتی از پاور های 330 . 885 . 780. 1230 که در ازمایشگاه سخت افزار موجود هست برای شما Review قرار بدیم
شما بحث بر سر موارد استفاده شده می کنید شما می دانستید که هر شرکت یک سری خطا ها دارن در میان 1000 کالای موجود نمونه بارزش رو در خودرو سازی کشور می تونید ببینید یه محصول امکان داره به نوع خواصی و تحت شرایطی یکی از قطعاتش دچار مشکل بشه هیچ کس نمی تونه بگه که یک محصول دارای بهترین ساخت و تولید رو داره شما هر مارکی رو که بخواهید سراغ بگیرید مشابه هست
شما از پاور برای سیستم چه میزان توقعی رو با برق در ایران دارید شما با استفاده از ساده ترین نرم افزار می بینید که نیاز به تثبیت ولتاژ دارید یعنی ولتاژ های ورودی به سیستم با ولت ثابت سیستم های کامپیوتری به دلیل استفاده از خازن ها و مقاومت ها و ترانزیستور ها توانایی جبران کمبود یا حذف اضافات رو دارن شما هنگامی که برق 12 ولتی را به سیستمی می دهید اگر 11.9 یا 12.1 باشد برای یک سیستم اتفاقی نمی افتد اما اگر در ثانیه در این میان به بازی در بیاید و نموداری منحنی شکل با بسامد رو ایجاد کنه میزان عمر قطعات تثبیت کننده کم می شه و دیگر نمی توان استفاده بهینه کرد
من برای شما یک مثال دیگر می زنم ایا شما از سیمی که توانایی یک امپر برق را داره 10 امپر رو عبور دادید ؟
اگر این کار رو نکردید جواب ان این می شود که سیم بعد از عبور ولتاژ می سوزد؟ تمامی این کار ها در میکرون ثانیه انجام می شود ؟!؟! ایا شما یک نمایش گر ولتاژ رو به سیم های برق ورودی خانه خود وصل کرده اید ؟
برق ایران بین 189 تا 265 متغیر هست چه سیستمی می تواند این موضوع رو تحمل کند کدام مارک؟!؟! مانند این می ماند که شما رو از دمای -50 درجه وارد +50 درجه بکنند ایا شما می توانید تحمل کنید؟؟!؟
چه محصولات گرین چه هر محصول دیگر دچار مشکل می شوند این رو هم بدانید چه خازن ها چینی چه ژاپنی چه جامد و چه بهترین مارک باشند به دلیل های ولتاژ ورودی نمی توانند کارایی خوب رو داشته باشند
در مورد تست هم گفتم ما در لابراتور شهر سخت افزار تمامی وسائل برای تست را داریم و می توانیم میزان پایداری این محصول رو همانند قبل که به خودم ثابت شده رو به شما هم ثابت کنم موفق و پیروز باشید معین عضوی از انجمن پی سی نتورکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 11-03-09 انجام شده است
New Season
|
بحث به اتمام رسید اما پاسخ سوالات را هنوز هم ندادید که دلیلش برای من روشن شد و دیگه نیازی نیست پاسخ بدید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
جواب سوالات شما را از روی آگاهی تا این مدت ندادم ، چون دیدم با جواب به آن سوالات کدورت جدیدی پش می آید. و پست روی پست و موضوع روی موضوع به جلو می رود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشد. آب که از سر ما گذشت؛ چه 1 وجب ، چه 100 وجب. به همه چیز که متهم شدیم !!
به زودی آن را هم پاسخ می دهم تا شما هم دچار سوء تفاهم نشوید دوست عزیز.
فكر نميكنم با جواب به شهريار عزيز مشكلي پيش بياد يا كدورتي . سوالات منطقي جواب منطقي دارد . از اول هم بنا بحث از روي منطق بوده كسي به كسي توهيني نكرده .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsixsi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب xsixsi جان
شماعجب منابع اطلاعاتی کاملی دارید که هیچ کدوم از منابع رسمی معتبر رو اصلا قبول ندارید. دارم کم کم به خودم هم شک می کنم!
با این تفاسیر منطقی شما، گویا سفارشات محصولات سیلوراستون هم توسط گرین گذاشته میشه ، دمشون گرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.techaddicts.net/reviews/st75ef/st75ef.html
شما با دلایل منطقی اتان که بسیار با مدارک و مستندات علمی! همراه بود به ما یاد دادید که تا اینجای کار و فعلا تا این لحظه مارکهای ترمالتیک، ای سی بل، سیلوراستون، کولرمستر، گرین و... بهتره از لیست خریدمون خارج بشن.
بیچاره این مارکها که از دانش شما بی بهره ماندند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز، ابتدا از تاخیر در پاسخ دادن به آن سوالات عذر خواهی می کنم.
حقیقت این است که بنده از روی آگاهی به آن ها تا این مدت پاسخ ندادم.
سوالات شما را طبق امر خودتان یک به یک پاسخ می دهم. امیدوارم هیچ کدورتی برای هیچ یک از دوستان پیش نیاید.
1- دوست عزیز اصلاً نیازی نیست حق را به من بدهید. آن پاور در آن سال و خوشبختانه مطابق با عکس های جناب مهندس که درباره همان پاور قرار دادند، حتی از لحاظ ظاهر با هم تفاوت جدی داشتند. حتی در کوچکترین جزو آن یعنی فن. عرض کردم بعد از اینکه آن پاور مادربرد هایی را سوزاند و بعد من از این جریان با تایید گارانتی مادربورد مطلع شدم، آن پاور را باز کردم. و به سراغ اینترنت برای شناخت پاور و اینکه اصلاً پاور چه کار می کند و تفاوت مارک خوب و بد چیست و از این نوع سوالات رفتم. همان موقع هم بر خلاف نظر آقای مهندس (که امیدوارم دیگر کدورتی با این صحبت ها پیش نیاید) متوجه شدم که پاور زیاد جالبی نیست.
خدا می داند برای خرید مادربرد جدید که به بازار رفتم، از اکثر فروشندگان درباره پاور خوب سوال می کردم. و خدا می داند یکی از آن ها به من پاور یابائو را معرفی کرد. آن نیز دقیقاً 350 وات بود. حداقل از لحاظ لیبل و مشخصات ظاهری.. که اگر خواستید عکس آن و مشخصاتش را هم قرار می دهم تا نگویند دروغ می گوید. آن را هم حدود 14 هزار تومان خریدم و به همراه مادبرد جدید به خانه آوردم. روی سیستم بستم و چند روز با آن کار کردم. اما خدا را شاهد می گیرم که ترسیدم این پاور جدید هم مانند قبلی مشکل داشته باشد. چون هیچ سازنده معتبری به این نام در آن زمان در اینترنت ندیدم.
پاور را از سیستم جدا کردم و به سراغ سیستم قبلی خود رفتم تا با آن در اینترنت جستجو کنم و اطلاعاتی هر چند حداقلی درباره یک پاور خوب پیدا کنم. حتی جالب است بدانید خازن های خروجی آن پاور 14 هزار تومانی در آن زمان هم CapXon تایوان بود. تا سرانجام بعد از حدود 2 هفته کار مداوم بر روی منابع اطلاعاتی، به مارک مورد نظری رسیدم و آن را سفارش دادم.
نخیر. من به سراغ گارانتی نرفتم. چون مطمئن بودم شرکتی که چنین پاوری را با چنین کیفیتی تولید می کند و یا به بازار ارائه می کند، گارانتی آن نیز معتبر نخواهد بود. و به علاوه درب پاور را هم قبل از آن باز کرده بودم. مثل بسیاری از شرکت های ایرانی که هنوز هم خریدار را از سر خودشان باز میکنند. حتی عرض کردم که برای سیستم جدید خود در سال های آینده بعد از آن نیز ، به سراغ بازار برای تهیه پاور و اینکه اصلاً بدانم چه در بازار هست و یا نیست، نرفتم. و مستقیماً مارک مورد نظر خود را با اطمینان سفارش دادم.
مشکل بازار سخت افزار ایران در زمینه پاور این مطلب است که مارک های معتبر با قیمت های معقول، بسیار کم وارد شده است. و وقتی شما یا من و یا هر شخص دیگری، فقط و فقط سال ها گرین یا هر برند محبوب خود را کار کرده باشد، اصلاً نمی تواند بین دو برند مقایسه کند. فقط می دانیم که یکی خیلی جهانی است و دیگری داخلی.
مثل این می ماند که من فقط اتومبیل های ایرانی را، آن هم زیر 10 میلیون تومان سوار شده باشم. و هیچ تجربه ای شخصی با اتومبیل های سازندگان جهانی معتبر نداشته باشم. آنگاه چگونه می توانم درباره کیفیت و ویژگی های هر محصول نظر بدهم. حداکثر همین مطلب را می توانم بگویم که در مقایسه قیمت به کارایی، فلان محصول خوب است و یا فلان محصول مناسب تر است و یا آن یکی خیلی بهتر است. فقط در همین حد.
و بعد فقط از لحاظ مقایسه قیمت های جهانی محصولات، می توانم مقایسه کنم، یعنی با توجه به اختلاف بالا می توانم بفهمم که مسلماً تفاوت هایی وجود دارد.
2و 3- شما درست میفرمایید. چنین نتیجه گیری منطقی نیست. من خودم هم میدانم. اما اجازه بدهید یک توضیح مختصر هم بدهم.
برای همین بود که عنوان تاپیک را تطابق کد محصولات سون تیم و گرین نامیدم. تا بدانم کدام کدهای گرین با کدام کدهای سون تیم برابرند. که اگر میخواستم تخریب کنم ، عنوان های دیگری انتخاب می کردم، تا حداقل با انتخاب آن عنوان به ظاهر جذاب، خوانندگانش هم بیشتر شوند تا تخریب بهتر و موثرتر انجام شود.
و یا اصلاً به این سایت نمی آمدم و جایی دیگر می رفتم تا به راحتی بدون هیچ مزاحمی ، به قول شما براحتی تخریب کنم. و کسی هم اصلاً نتواند تشخیص دهد که کدام قطعه به کدام است و خریدار واقعی دچار دو دلی و شک شود. پس بدانید که برای این کار نیامده ام. آمده ام تا دغدغه خودم را برطرف کنم.
اما به هر حال دیدم بعد از چندین سال گذشت از آن زمان، دوباره بحث وارد ساخت و تولید سفارشی شد، و فرمودند که کد ها مختلف هستند. دیگر نمی توانم اطمینان کنم. خواهش می کنم درست و منطقی درک بفرمایید. الان هم که خوشبختانه جواب سوال شما مصادف شد با عکس های جناب مهندس عزیز. من خریدار می بینم که حتی در کوچکترین بخش آن که برای من خریدار بی سواد و کم اطلاع آشکار است ، آن خازن ها ژاپنی نیستند و وقتی به سایت شرکت مراجعه می کنم می بینم نوشته شده ژاپنی !!
دیگر چگونه می توانم به بقیه اطلاعات اطمینان کنم !! آن نمودارهای سایت. که حتی اگر زاویه آن را هم چند درجه بالا یا پایین می کردند و یا طور دیگری رسمشان کنند، من و خیلی از خریدارن اصلاً نمی توانستیم تشخیص دهیم که کدامیک بهترند !! به بهره وری آن اعتماد کنم؟ به مدارات پروتکشن آن ؟! همه اش دیگر برای من مبهم هستند !!!
اصلاً نمی خواهم کسی را متهم کنم، این موارد حداقل برای خودم مورد اشکال است.
عذر می خواهم که این مطلب را بیان می کنم. که اگر شرکتی در یکی از کشورهای معتبر چنان خطایی آشکار می کرد. خدا می داند به چه و چه متهم می شد و حتی دادگاهی. که به خریداران ............ گفته است. اینجا که ایران است. کشور خودمان است و من و شما بهتر می دانیم که چه خبر است.
بعد هم که آشکارا می گویم این مشکلات وجود دارد، می بینم صادقانه برخورد نمی کنند و بحث را وارد جریان دیگری می کنند که این ها حتی بهتر از آن ها است !!! پس دیگر تکلیف خود را دانستم.
نمی گویند که ای خریدار ، ای ایرانی ، آن پاورهای خوب که مورد نظر تو هست با قطعات سازنده معتبر، می شود بنز و بنز هم گران است و کمتر کسی می خرد. پس ما مجبوریم حداکثر پراید بفروشم. تا هم فروش بیشتر داشته باشیم و هم خریدار عادی بتواند بخرد. والسلام.
در دو مرتبه دیگری هم که پاور از خارج خریدم. تمامی این سوالات را قبل از سفارش پرسیدم. آن شخص مسئول تک تک سوالات را با منطق و عکس ها مشخص پاسخ می داد. و حتی چند مرتبه تاکید داشت که آیا نیاز به توضیح بیشتر دارید که بدهم و یا بیشتر شفاف سازی کنم !!
حالا شما خودتان حساب کنید، بحث برای خرید یک عدد پاور بود. که اصلاً برای آن شرکت معتبر خارجی، عددی به حساب نمی آید و سودی ندارد. و اگر آن وقتی که بر روی سوالات من خریدار می گذاشت ، جای دیگری صرف می کرد، چندین برابر حداقل سود می کرد.
و حتی چه استقبالی از فرستادن 1 عدد پاور به ایران کرد !! حال آنکه او نه به زبان من سخن می گوید، و نه در کشور من زندگی می کند و نه دین من را دارد. اینجا که کوچکترین سخنی می کنی، سریع موضع می گیرند و حرف از هوای گرم جنوب برایت می کنند !!!
4- منظور این سوال شما را خوب ندانستم. اگر منظور این باشد که نوشته ام، کولر مستر یکی از انتخاب های اول من است و نمی دانم کجا نوشته ام قوی ترین که شما به بنده نسبت داده اید؛ اگر در چنین توان هایی می خواهم خرید کنم. دلیلش این است که من هنوز اعتقادی قوی و راسخ به گرین ندارم. و خیلی از ابهامات برای من درباره محصولاتش وجود دارد. و حتی با وجود این تاپیک بیشتر هم شد. و مجبور شدم مطابق سالیان قبل تصمیم بگیرم.
جالب است بدانید، شرکت asus چند سال پیش ، یک مدل از مادربردهایش را (با چیپ ست زمان خودش Intel® G31 و نه مدل های قدیمی امروز) مخصوص بازار هند طراحی کرد. نوسان برق در هند غوغا می کند. طراحی آن محصول برای حفاظت سیستم در برابر این نوسانات بسیار سودمند است. تمام این مدارات محافظ روی مادربرد تعبیه شده بود.
ولی هندی ها، با وجود این مشکل کشورشان و چنین محصول مشکل گشایی، هیچ استقبالی به آن محصول نشان ندادند. و کمتر از 10 درصد فروش کرد. آن هم با وجود قیمت رقابتی و گارانتی 3 ساله نخریدند !!! و معترض بودند که چرا ما را از بقیه جهان جدا می کنید، مگر ما تافته جدا بافته هستیم !!!
شاید asus باید برای ایران طراحی می کرد !!!
This motherboard has a unique Anti-Surge Protection feature that protects the critical components of the motherboard and CPU from voltage fluctuations.
This feature sets this motherboard apart from all other motherboards in the market and it is the perfect solution for users in India who have been worried about inconsistent power supply damaging their system for long time.
http://www.indiaprwire.com/pressrele...8111715529.htm
موفق باشید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOYO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
پاور 750 وات را دارید با پاور 550 وات مقایسه می کنید.
ای خوش انصاف ؛ ای کاش حداقل یک عکس هم از داخل پاور با آن خازن های مامانی می گذاشتید که خریدار عادی بداند آن خازن ها زود از بین می رود !! و نظر شخص نشود.
http://img220.imageshack.us/img220/3...capacitors.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/2...apacitors2.jpg
من که درباره سیلور استون صحبت نکنم بهتر است، به چه و چه و کارمند کجا متهم می شوم. شاید هم آن سلور استون ساخت همین سون تیم شماست !!!
بنده هم آن فرم را هم به منابع رسمی معتبر خودم طبق نظر شما اضافه می کنم !!! راستی یک خلاصه ای از بحث آن فروم را هم درباره خازن های درجه 1 samxon برای دوستانتان نفرمودید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال من پاورم را سفارش دادم. دیگر این بحث ها کمکی نمی کند.
موفق باشید.
|
آقای محترم.... آقای عزیز...(جناب xsixsi)برای بار سومه که دارم میگم... این عکسهاتون رو توی WWW.img.shahrsakhtafzar.com آپ کنید ... اینایی رو که شما میزاری همگی فیل تره !!! هیچکس نمیتونه ببینه ... الا کسانی که با فیل شکن میان تو !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جداً. روز اول که آپلود کردم هم روی همین سایت خارجی بود. پس آن روز اول مهندس و دوستان چگونه دیدند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن روز ها که اشاره ای به فیلتر شدن نکردید !!!
من با اکانت دانشگاه (دایل آپ) هم وصل شدم و هم با ADSL. هیچ کدام فیلتر نبود !!!
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.php/i13680_SamxonCapacitors.jpg
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...apacitors2.jpg
کسی را هم الکی متهم نکنید !!! این هم عکس آن سایت که اینجا فیلتر نیست !!! ISP خودتان را عوض بفرمایید. شما را از دسترسی آزاد به اطلاعات منع می کند !!!
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.php/i13682_NoFilter.jpg
J.Omrani (12-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks