درود به همه دوستان
یه چیزی خیلی برای من جالب بود شاید خیلیها بهش توجه نکردن .
یه نفر در سال 82 یک کالایی رو خریده بوده و به مشکل بر خورده و در سال 87 مشکلش رو بیان کرده و یک نماینده از اون شرکت داره به این دوستمون بعد از پنج سال پاسخ میده .
ایا کسی چنین نمونه ای رو دیده تا به حال ؟
جنس ما میخریم توی بازار یک ساعت بعد بهمون جوواب نمیدن .
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
دوست عزیز همین خازنهایی که گرین به کار برده و شما آنها رو بی کیفیت می دونید الان در محل کار من ( شرکت ملی نفت ) روی سرورها بیش از 4 ساله که به طور مدوام و بدون حتی لحظه ای وقفه دارن بدون مشکل کار می کنن اکثرا هم 380 وات هستند ! شما حساب کنید اینا تا حالا چند ساعت کار کردن ؟ دیگه از یه پاور چه انتظاری باید داشت ؟ تانک که نساختن که ! که حتی اگه گرین تانک هم میساخت من قبولش داشتم ! تمام سیستمهای ما چه قدیمی چه جدید از پاور گرین استفاده می کنن بدون هیچ مشکلی تا حالا اگه گرین میخواد ارزون بفروشه این دیگه مشکل خودشه !
در ضمن من خرید سیستم برای شرکت انجام نمی دم که فکر کنید من گرین رو به اونجا بردم شرکتی که سیستمها رو به صورت کامل به شرکت نفت میفروشه روی تمام سیستمهایی که تا حالا فروخته گرین گذاشته !
آخرین ویرایش توسط mohammad1985 در تاریخ 10-03-09 انجام شده است
در مورد خازن ها و ديگر المانهايی که ايشان فرمودند کاملا با صحبت های ايشان موافقم ،در مدل کولر مستر در تعدادی از المانها بهتر عمل شده ولی اينهمه تفاوت قيمتی قابل قبول نيست،من فقط يک سئوال دارم اگر قرار است جنسی توليد بشود چرا با حدکثر توان بکار گرفته شده توليد نشود؟صحبت من اين نيست که کليه المانها مربوط به کشور ژاپن باشد بلکه اگر قرار است تايوان بکار برده شود بهترين برند تايوانی انتخاب شود،از طرف ديگر با توجه به بازار آشفته ايران و حضور اندک برند های مطرح آنهم با محصولات دست کاری شده و يا از رده خارج شده انتخاب بهتری جزء گرين نخواهد بود ،مگر در موارد ويژه که امکان تهيه از بازاری ديگر و صرف هزينه به مراتب بيشتر مهيا باشد،بنظر اين بنده حقير حدقل ميتوان به صحبت های ايشان به عنوان يک انتقاد در پيشبرد توليدات آتی نگريست
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
D J V A H I D (10-03-09), J.Omrani (10-03-09), saeed25 (10-03-09), Xtreme (10-03-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
بسیار عالی و ممنون از بابت وقتی که برای نگارش گذاردید.
ولی قبل از پاسخ دادن به سوالاتی که در پی خواهد آمد، لطفا جواب سوالات مدیریت محترم و بنده را بدهید. سوالات قبلی بنده همچنان بی پاسخ ماند:
- این را هم بگویم که بحث در مورد پاور قدیمی، با توجه به عکسهای بی ربطی که قرار دادید، ما را از بحث اصلی و امروزی امان دور می کند. (همه دوستان می دانند که عکس انداختن ، یک هنر است، و علی الخصوص عکاسی از نوشته های المانهایی چون ترانزیستور و آی سی و... و با توجه به چاپ علامات و یا حکاکی، نوشته های روی این المانها، فقط در نور مشخص و جهت مشخص، نمایان می گردند). با اجازه دوستان بنده فقط بحث مربوط به پاورهای سه - چهار سال اخیرمان را ادامه می دهم.- ایشان این بررسی جدید را فاقد ملاک برای کارآیی در دراز مدت دانستند و مطمئنا بنده هر جوابی بدهم ، مجددا برای ایشان غیر قابل قبول خواهد بود. فقط چند سوال دارم: کدام پاور کیفیت پایین می تواند در کوتاه مدت و زیر اعمال بارهای 100 و 110 درصد، از پس رقبای بسیار با کیفیت خود برآید (آیا فرمول خاصی دارد که ما از آن بی اطلاعیم). لطفا کمی درباره راندمان برای بنده توضیح دهید و اینکه چه عواملی موجب افزایش راندمان می شوند و اینکه آیا می توان با محصولی که از قطعات نا مرغوب ساخته شده است، به راندمان بالا و ریپل پایین رسید؟
- ایشان تمایل به حضور جهت تست فنی ندارند و جالب است که تست ها را هم قبول ندارند. حال آنکه تستی که اخیرا انجام شد، شاید به جرات در هیچ سایت خارجی انجام نشده باشد. اگر ملاک شما Review است، این یک نمونه داخلی اش بود . اگر هم Review را قبول ندارید، پس خارجی اش را هم نباید قبول داشته باشید. بارها در Review های خارجی شاهد به به و چه چه ایشان از یک مدل پاور بوده ام، حال آنکه این پاور از نظر خودم، فاقد قابلیت های فنی متناسب با قیمتش بود. خیلی از این Review ها فقط چند تا عکس پاور و کابل هایش را می گذارند و نهایتا آن را روی یک سیستم نصب می کنند و اقدام به تست می نمایند. حال آنکه این تست ایشان، تازه یک تست از بیست نوع تست انجام گرفته توسط عصر شبکه به شمار می رود و فکر می کنم این تست اخیر عصر شبکه (از نظر ساختار و بدون در نظر گرفتن نتیجه) یک افتخار برای ایرانیان عزیز باشد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهمچنین شما زحمت بکشید، خازن های MKT سبز را درآورده و پشتش را نگاه کنید. (تعجبم از مهندس خوبی چون شماست که نمی دانید خازن MKT جهت ندارد -احتمالا از گرمای جنوب است! - و می توان آن را به هر طرف نصب نمود که ممکن است محل چاپ نشان هایش، در قسمت دیگر قرار گیرد).
- خوب ، حالا می رسیم به اصل مطلب. شما از ابتدا بر این موضوع تاکید ویژه داشتید که نمونه پاور گرین، اصلا آن پاورهای سون تیم نیست. شما تاکید داشتید که برند کولر مستر ، سیلوراستون، ترمال تیک و... که دارای اعتبار بین المللی هستند، از پاور گرین خیلی خیلی بهترند (به دلیل قیمت آنها). و دقیقا در رنج توانی 500 وات خیلی تاکید داشتید. بسیار عالی. به همین جهت ، لطفا دوباره مطالب پست شماره 75 را بدقت ملاحظه فرمایید.
- خوب، شما تاکید دارید که برند Samxon اصلا معتبر نیست و از منظر فنی تاثیر خود را در تست ریپل نشان می دهد. بنده هم تاثیر کیفیت خازن در ریپل را قبول دارم. پس تصاویر زیر را که مربوط به مقایسه ریپل پاور GP885B گرین با بهترین برندها و مدل های حال حاضر جهانی (که دو مدل از آنها از خازن جامد استفاده نموده بودند) است، به دقت ملاحظه فرمایید: (در این تست ها حداقل 20 نفر و حتی نمایندگان این شرکتها نیز حضور داشتند . ما همان موقع ، فکر این موقع را می کردیم! و به همین جهت، تنها پاوری که از بیرون شرکت و توسط خود حاضرین خریداری و به این آزمایش آورده شد، پاور گرین بود و مابقی پاورها توسط خود شرکتها آورده شدند)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این هم بسنده نمی کنم و با توجه به اعتبار بالای سایت مشهور H.enthusiast و همچنین اعتبار برند Thermaltake در بازار جهانی ، توجه شما را به عبارات به کاررفته شده در مورد پاور Toughpower 650W (با قیمت جهانی حدودا 160 دلار) توسط سایت H.enthusiast برای استفاده از خازن Samxon در بخش خروجی جلب می نمایم:lدر صورت امکان نتیجه گیری خود از این دو عکس را بفرمایید. فقط خواهشا اگر رفتید و پاور 330 گرین تهیه کردی، این را بدانید که متن نوشته ای این خازن در سمت هیت ینک ها قرار گرفته و یک وقت خدای ناکرده دوباره نگویید که من چیزی نمی بینم. (بنده خازن را از روی برد شکستم تا عکسش را برایتان بگذارم)
Further to the right of the frame, we see that the secondary is filled out with Samxon (not Samson) capacitors. While not Japanese electrolytics Samxon is definitely a step above many of the Taiwanese brands
While Samxon is not one of the highest end capacitor selections from Japan they are a very good Taiwanese selection and they certainly are a step up from the ever popular Teapo
در مورد سایر قطعات هم نظر کارشناسی نمی دهم تا بحث ناب خازنها به انتها برسد و بعد به سراغ مابقی برویم. اگر بخواهم متن را شلوغ کنم، قطعا از حوصله خواننده محترم خارج خواهد شد. پس شما ابتدا جواب کارشناسی اتان در باره سوالات قبلی را بدهید، و سپس جواب کارشناسی اتا به این متن بدهید ، بعد بنده در خدمتتان هستم.
راستی، شما می فرمایید اگر پاوری دارای خازن ژاپنی در بخش ورودی باشد، حرف ندارد! پس عکس ذیل را که مربوط به پاور GP330A با قیمتی در حدود 28 هزار تومان است، ملاحظه فرمایید.
و سپس به عکس ذیل که مربوط به پاور 380 وات AcBel با قیمتی در حدود 35 هزار تومان (و موجود در بازار ایران) توجه فرمایید:
راستی یادم رفت بگویم که بنده یک فرد بسیار کم سواد و کم تجربه هستم. ولی از شما که در ابتدا یک کاربر عادی خود را معرفی نمودید، استدعا دارم در مورد سوالات اولیه این حقیر و سپس در مورد توضیحات بنده اظهار فضل فرمایید (فقط عاجزانه تقاضا دارم، داستان سرایی نفرمایید). بی صبرانه منتظرم. در هر رنجی توانی پاور و از هر برندی که تمایل داشتید، اقدام به بررسی خواهم نمود. از شما به یک اشاره از ما به سر دویدن. در مرحله بعدی، شما هر سوال مقایسه ای بفرمایید، به سراغ ترمال تیک، ای سی بل، کولر مستر و... در مقام مقایسه با گرین خواهم رفت. (البته گویا شما ابتدا اینان را قبول داشتید ولی کم کم اینها هم به سرنوشت گرین دچار خواهند شد) خدا آخر و عاقبت دنیای منابع تغذیه کامپیوتری را ختم به خیر نماید.
با تقدیم احترام
ALIRE7A (10-03-09), AMD>INTEL (10-03-09), arash79 (10-03-09), Armin-N (10-03-09), D J V A H I D (10-03-09), fafal (10-03-09), fanus86 (05-01-14), Mahdi_Moosavi (10-03-09), PCminister (10-03-09), saeed25 (10-03-09), saeed_hosseiny (10-03-09), seemps (10-03-09), Shahryar (10-03-09), SOYO (10-03-09), Stream (10-03-09), vandelin (10-03-09), Xtreme (10-03-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب مهندس سلام.
از نوع نگارش پستتان احساس می کنم خیلی از من ناراحت شده اید.
بنده که از روز اول عرض کردم اطلاعاتی ندارم و حتی عرض کردم که مدعی هم نیستم.
پس با کمال جرات و صداقت عرض میکنم اطلاعاتی مهندسی درباره آن بحث راندمان که فرموده اید و اینکه چه عواملی موجب افزایش راندمان می شود ندارم. و از گفتن این مساله هم هیچ خجالتی نمی کشم. فقط یک علاقه مند و پیگیر امور و این مباحث به طور جدی هستم و از تجربیات گذشته ام در تمام موارد تا جای امکان استفاده می کنم.
بله. بحث فنی را به این جهت رد کردم، چون اطلاعاتی درباره آن ندارم و شما هر عددی و یا نوشته ای که به من روی دستگا ههایتان نشان دهید ، نمی توانم تشخیص قطعی بدهم صحیح هستند یا غلط.
چوت تحصیلات مرتبط با آن رشته را ندارم. و برخلاف بسیاری از دوستانتان و افراد عادی که مانند من نیز هستند ولی سریعاً با دیدن دو عدد مختلف، سر تایید تکان می دهند و می گویند ای وای ... دیدی گرین چه کرد، هم نیستم.
و حتی مانند شما هم نیستم که وقتی مشخص شد خازن های ورودی و خروجی آن پاور GP535A طبق سایتتان، ژاپنی نیست، سریعاً موضع بگیرم و مسیر را طوری منحرف کنم که خریدار این احساس را پیدا کند که : آن خازن ها از مدل تایوانی هم بهتر هستند و گرین صداقت داشت !!!
به طور شفاف به خریدار عرض می کردم، مطالب مربوط به خازن های ورودی و خروجی آن مدل پاور و یا هر مدل دیگری به این شکل اصلاح می گردد. و آنها ژاپنی نیستند. و یا حتی اگر مطلب خلاف واقعی دیگری هم باشد ، که شما بهتر می دانید، اصلاح می کردم. که این حس در من خریدار ایجاد شود که صداقت را در عمل نشان دادند.
در تمامی پست های قبل و مخصوصاً برند قطعات موجود و سازنده آن، آنجایی که مطمئن نبوده ام حرفی به تایید قطعی نزده ام. و مشخصاً برای خریدار و خواننده عادی ، بخش به بخش و قطعه به قطعه کد داده ام و لینک و سازنده معرفی کرده ام تا خودشان در صورت نیاز مراجعه کنند و بخوانند و مطمن شوند.
سایت معتبر newegg را دادم تا از نظرات آن تعداد خریدار آن محصول بدون قضاوت بنده مطلع شوند. مگر که بگویید آن نظرات را نیز خودت نوشته ای !
مطلب شما را درباره اینکه عکس ها بی ارتباط بود را به هیچ وجه قبول ندارم. خیلی بی انصافی کردید! شما خودتان عکس های جدید را برای مقایسه قرار دادید و بنده وقتی تازه متوجه تفاوت ها شدم، عکس ها مربوط به پاور خودم در آن زمان قرار دادم. طبیعی است که شما از پاورهایتان حمایت می کنید. من هم بودم چنین حمایتی می کردم.
مشخصاً نمای داخلی پاور را نشان دادم و حتی از روی عکس ها مشخص بود که آن رنگ طلق کاملاً متفاوت است و تعداد حلقه های آن چوک نیز این تفاوت را به راحتی نشان می داد. (البته اگر نگویید خودم آن ها را عوض کرده ام).
تصویر فن را مشخص و حتی همراه با سیم و فیش انتهاییش (بر عکس تصویر کوچک شما) گرفتم که مبادا متهم شوم ، فن دیگری را نشان می دهد. که آن فن بی نام دقیقاً روی آن مدل پاور بنده بود و بر خلاف مدل شما، گلوب هم نبود !
مشخصاً عکس چیپ را کاملاً روشن و از بالا گرفتم ، که نگویید مشخص نیست. بله. همه بی مارک بود !
عکس های مربوط به نشتی خازن های تایوانی را که خیلی به آن می نازید قرار دادم، که نشان می دهند چه نامرغوب و بی کیفیت هستند، با اینکه تایوانی هستند. و حتی رکتیفایر را با دست خم کردم تا نگویید ؛ عکس مشخص نیست. که از عکس کاملاً مشخص بود. آن خازن را هم از تمامی جهات با آینه دندانپزشکی دیدم، هیچ مارکی نداشت!
خوب. تصور می کنید با غرض عکس گرفته ام. ناراحت نباشید. تک تک آن قطعات را که فرمودید ، جدا می کنم و عکس های بزرگ می اندازم تا مشخص شود که هیچ مارکی ندارند و گرمای جنوبی هم در کار نیست !!!
خوب ، حالا می رسیم به اصل مطلب. فرموید که بنده از ابتدا بر این موضوع تاکید ویژه داشتم که نمونه پاور گرین، اصلا آن پاورهای سون تیم نیست.
جالب است بدانید، هنوز هم بعد از این مطالب و عکس ها در این مورد شک دارم.
چون هیچ دلیل منطقی و عقلی هنوز در این نمی بینم که شرکتی مانند سون تیم که خودش این همه محصول متنوع و با کد های مشخص دارد و گرین نیز نماینده آن است، تازه برود سفارش جدید بدهد که برایمان محصول ویژه تولید کنید، و بعد خودش در ایران لیبل بزند و جعبه گذاری کند. چه نیازی به این کارها هست؟ چه نیازی به این همه زحمت است؟ شما هم که نفرمودید و اشاره کردید به صورت سر بسته؛ سیاست شرکت است.
و به علاوه عکس های خودتان را که می بینم ، در ابتدای آن خازن های ورودی Samxon، آن لیبل سبز رنگ که Product Green روی آن نوشته شده است. می توانم متوجه شوم در بعضی از قطعات مسلماً تفاوت هایی وجود دارد. که اگر البته نفرمایید آن را هم خودمان در ایران لیبل زده ایم !!!
و جدای از آن قیمت محصولات سون تیم را در سایت نمایندگان فروشش جهانیش پیدا کردم، و تفاوت معناداری دیدم!
هیچ گاه در تمامی این پست ها به طور کلی ، حرفی نزدم که برند کولر مستر ، سیلوراستون، ترمال تیک و... که دارای اعتبار بین المللی هستند، از پاور گرین خیلی خیلی بهترند (به دلیل قیمت آنها). که شما این مطلب را به نسبت دادید !!
در تمام این پست ها از اختلاف قیمت صحبت کردم و اکنون به دلایل آن کاملاً پی بردم و شخص شما با عکس هایتان به من راهنمایی بزرگی کردید. از این بابت مجدداً ممنونم.
مجددا فرموده اید: شما (یعنی من) تاکید دارید که برند Samxon اصلا معتبر نیست و از منظر فنی تاثیر خود را در تست ریپل نشان می دهد.
کجای این صحبت را بنده کردم!!! در پست شماره 85 مشخصاً نوشته ام: مدل خازن ها متعلق به شرکت Samxon است که به هیچ وجه برند مطرح و ویژه ای نیست. یک برند جنرال است. معمولی است. اکنون هم مجدداً هم این مطلب را تایید می کنم.
و مجدداً فرموده اید : تصاویر زیر را که مربوط به مقایسه ریپل پاور GP885B گرین با بهترین برندها و مدل های حال حاضر جهانی (که دو مدل از آنها از خازن جامد استفاده نموده بودند) است، به دقت ملاحظه فرمایید: (در این تست ها حداقل 20 نفر و حتی نمایندگان این شرکتها نیز حضور داشتند . ما همان موقع ، فکر این موقع را می کردیم! و به همین جهت، تنها پاوری که از بیرون شرکت و توسط خود حاضرین خریداری و به این آزمایش آورده شد، پاور گرین بود و مابقی پاورها توسط خود شرکتها آورده شدند.
جناب مهندس تاکنون به هیچ یک از تست های شما در هیچ پستی ایراد یا اشکالی نگرفته بودم و صحبتی درباره عدم صحت آن ها نکرده بودم. هر چند که شما خیلی زودتر از این ها، این انگ را نیز به من چسبانده بودید که: جالب است که ایشان تست ها را هم قبول ندارند.
و در ضمن لینک سایت H.enthusiast را داده اید و از اعتبار اعتبار برند Thermaltake در بازار جهانی سخن به میان آورده اید.
حالا دیگر خدا می داند من خریدار باید اعتبار بالای Thermaltake در بازار جهانی را به فرموده خودتان و آن سایت مورد اشاره شما، قبول کنم و یا نتایج تست های Thermaltake شما را؟ که اگر چنین بی کیفیت بود ، چرا اصلاً برند جهانی شد؟
و مجدداً صحبت از برند samxon کرده اید و مطلبی که مشخصاً در آن سایت آمده است.
این مطلب خوشبختانه صحبت های بنده را درباره کیفیت خازن های ژاپن تایید می کند. که samxon قابل قیاس با ژاپن نیست. ولی بهتر نبود برای قضاوت صحیح و عادلانه درباره samxon مستقیماً به سایت جهانی خودش برویم و ببینیم خودشان درباره خودشان چه می گویند تا نظرات دیگران. خودشان که حتماً خودشان را بهتر معرفی می کنند تا هر شخص دیگری.
Man Yue International Holdings Limited was founded in 1979 and listed on the Hong Kong Stock Exchange in 1997.
The Group headquarters in Hong Kong and operates several state-of-the-art manufacturing facilities in Mainland China, locating at Dongguan and Wuxi.
خودشان که می گویند تولید چین (طبق انتظار) و کمپانی هم که هنگ کنگ است!! یعنی تکنولوژی هنگ کنگ و نه تایوان و یا ژاپن.
حتی صحبتی از خرید تکنولوژی از تایوان و یا ژاپن هم نیست. یعنی خودشان کاملاً مستقلند.
The Group has world-wide distribution offices located in Hong Kong, Mainland China, Malaysia, Taiwan
و فقط دفتر توزیع جهانی (مانند شما که نماینده سون تیم هستند) در تایوان دارند. پس فقط توزیع است و تولید تایوان نیست !!!
و مجدداً فرموده اید: راستی، شما می فرمایید اگر پاوری دارای خازن ژاپنی در بخش ورودی باشد، حرف ندارد!
هیچ گاه این مطلب را جایی ذکر نکردم که به بنده نسبت می دهید. مشخصاً در پست 82 عنوان کرده ام: حداقل انتظار یک مارک ژاپن مثل Matsushita یا همان Panasonic، یا رابیکون یا هیتاچی بود.
به شما و خوانندگان عزیزتان برند مشخص دادم. و صحبت کلی از ژاپن نکرده ام که همه آن ها اینگونه کیفیتی ندارند و این کاملاً طبیعی است. حتی در آن پاور خارجی که عکس گرفته ام مشخصاً صحبت از برند هیتاچی کردم و نه ژاین به طور کلی. دیگر از کیفیت آن خازن ژاپنی خودتان روی آن محصول صحبتی نمی کنم که غوغا و هنگامه ای برپا می شود.
مطمئن باشید من به سراغ آن پاورهای خوبتان که معرفی کردید به هیچ وجه نمی روم. چون به طور یقین از محصولات جدیدتان که خودتان زحمت عکسش را هم کشیده اید، بهتر نیست و آن هم چیز زیاد برای گفتن نداشت.
قیمت ها را هم که خودتان فرموده اید ، کولر مستر 650 وات ، 95 هزار تومان و گرین 680 وات 120 هزار تومان، اگر اشتباه نکنم. اگر من فقط و فقط مجبور بودم یکی از این دو را انتخاب کنم، با توجه به خازن های CapXon به سراغ کولر مستر می رفتم. و یا حداقل قبل از خرید، از شخص شما برند خازن های آن پاور 680 وات را سوال می کردم که چه هستند.
من در تمامی این پست ها به جواب اکثر سوالاتی که داشتم رسیدم. از شما و عکس هایتان مجددا سپاسگذاری می کنم.
موفق و موید باشید.
آخرین ویرایش توسط xsixsi در تاریخ 10-03-09 انجام شده است
arash79 (10-03-09), J.Omrani (12-03-09), saeed25 (10-03-09), saeed_hosseiny (10-03-09)
سلام علیکم و رحمه ا...
به به
خیلی وقته که همچین بحث وجدلی ندیده بودم
واقعاهمه چیز بیش ازپیش مشخص شد.اگه تاالان یه خورده به گرین شک داشتم بااین تاپیک دیگه هیچ شکی ندارم
اول از همه یه تشکرجانانه و دست مریزاد به گرین و خصوصا جناب مهندس عمرانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم بگم من ایشان راکاملا میشناسم و همیشه ازایشان کمک گرفته ام ولی احتمالاایشان منو نمیشناسند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه همهمون بخواهیم اینجوری حرف بزنیم به هیچ نتیجه ای نمیرسیم. جناب X.... خان
مرجع تمام دنیا برای شناخت کیفیت خازن سایت badcaps.net است که لازم دانستم یک سری به لینک http://www.badcaps.net/forum/printth...9&page=1&pp=20 بزنید و حاشو ببرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.badcaps.net/forum/printth...9&page=1&pp=20
این لینک همانطوریکه ازقدمتش معلومه از سال 2006 تاهمین چندروز پیش برقرار بده و بحثهای جالبی در مورد خازن درآن انجام شده و قبل ازاینکه شما بگید معلوم نیست نویسندش کیه بهتره ایشان را که با نام Topcat پست زده اند بهتر بشناسید چون ایشان Administrators این سایت هستند
متن اول این تاپیک اینه
The Great Capacitor Showdown - Rubycon vs Panasonic vs Samxon
سامکسون را به عشق مهندس عزیزم به رنگ سبز دراوردم. مهندس خیلی مخلصیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه منو شناختی جایزه داری (به رسم مسابقات خودتون) اینم یه نشونی
ارادتمند همه عزیزان گلم
ALIRE7A (10-03-09), D J V A H I D (10-03-09), J.Omrani (12-03-09), vandelin (10-03-09)
|
دوست عزیز ، شما که خوندی و حالشو بردید ، لطف کنید و یک خلاصه مختصر از نتیجه را مستنداً بفرمایید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOYO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به علاوه چطور پی به این مطلب بردید که آن سایت مرجع تمام دنیا برای شناخت کیفیت خازن است؟
درسته . انجمن badcaps اطلاعات خوبي درباره خازنهاي مختلف دارد . اگر اين دوستمون يادشون باشد . من صفحات آغازين لينك اين فروم رو گذاشتم .
خوشبختانه توضيحات مهندس واقعا كامل بود .
ممنون از حضور شما
سلام بر دوستان عزیز.
من از چند روز پیش این تاپیک را پیگیری و از مطالب اون استفاده می کنم .البته با عرض معذرت که بدون مقدمه خود را وارد بحث می نمایم .
یک نکته خدمت دوست عزیزم جناب xsixsi من از شما خواهش می کنم شما ابتدا لیستی از مواردی رو که قبول دارید (که ظاهرا بسیار محدود هم هست ) ذکر کنید تا دلایل و استدلالات بر اساس آنها صورت پذیرد . چون سایت ها و مراجع معرفی شده تا حد کافی معتبر هستند .
J.Omrani (12-03-09)
من فکر می کنم این بحث تمام باشه ..
اگر دوستان می خوان نتیجه گیری کنن لطفا سریعتر انجام بدن, چون به حد کافی پاسخ های ارایه شده واضح و شفاف هست ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
J.Omrani (12-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks