به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
بسیار عالی و ممنون از بابت وقتی که برای نگارش گذاردید.
ولی قبل از پاسخ دادن به سوالاتی که در پی خواهد آمد، لطفا جواب سوالات مدیریت محترم و بنده را بدهید. سوالات قبلی بنده همچنان بی پاسخ ماند:
- این را هم بگویم که بحث در مورد پاور قدیمی، با توجه به عکسهای بی ربطی که قرار دادید، ما را از بحث اصلی و امروزی امان دور می کند. (همه دوستان می دانند که عکس انداختن ، یک هنر است، و علی الخصوص عکاسی از نوشته های المانهایی چون ترانزیستور و آی سی و... و با توجه به چاپ علامات و یا حکاکی، نوشته های روی این المانها، فقط در نور مشخص و جهت مشخص، نمایان می گردند). با اجازه دوستان بنده فقط بحث مربوط به پاورهای سه - چهار سال اخیرمان را ادامه می دهم.- ایشان این بررسی جدید را فاقد ملاک برای کارآیی در دراز مدت دانستند و مطمئنا بنده هر جوابی بدهم ، مجددا برای ایشان غیر قابل قبول خواهد بود. فقط چند سوال دارم: کدام پاور کیفیت پایین می تواند در کوتاه مدت و زیر اعمال بارهای 100 و 110 درصد، از پس رقبای بسیار با کیفیت خود برآید (آیا فرمول خاصی دارد که ما از آن بی اطلاعیم). لطفا کمی درباره راندمان برای بنده توضیح دهید و اینکه چه عواملی موجب افزایش راندمان می شوند و اینکه آیا می توان با محصولی که از قطعات نا مرغوب ساخته شده است، به راندمان بالا و ریپل پایین رسید؟
- ایشان تمایل به حضور جهت تست فنی ندارند و جالب است که تست ها را هم قبول ندارند. حال آنکه تستی که اخیرا انجام شد، شاید به جرات در هیچ سایت خارجی انجام نشده باشد. اگر ملاک شما Review است، این یک نمونه داخلی اش بود . اگر هم Review را قبول ندارید، پس خارجی اش را هم نباید قبول داشته باشید. بارها در Review های خارجی شاهد به به و چه چه ایشان از یک مدل پاور بوده ام، حال آنکه این پاور از نظر خودم، فاقد قابلیت های فنی متناسب با قیمتش بود. خیلی از این Review ها فقط چند تا عکس پاور و کابل هایش را می گذارند و نهایتا آن را روی یک سیستم نصب می کنند و اقدام به تست می نمایند. حال آنکه این تست ایشان، تازه یک تست از بیست نوع تست انجام گرفته توسط عصر شبکه به شمار می رود و فکر می کنم این تست اخیر عصر شبکه (از نظر ساختار و بدون در نظر گرفتن نتیجه) یک افتخار برای ایرانیان عزیز باشد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهمچنین شما زحمت بکشید، خازن های MKT سبز را درآورده و پشتش را نگاه کنید. (تعجبم از مهندس خوبی چون شماست که نمی دانید خازن MKT جهت ندارد -احتمالا از گرمای جنوب است! - و می توان آن را به هر طرف نصب نمود که ممکن است محل چاپ نشان هایش، در قسمت دیگر قرار گیرد).
- خوب ، حالا می رسیم به اصل مطلب. شما از ابتدا بر این موضوع تاکید ویژه داشتید که نمونه پاور گرین، اصلا آن پاورهای سون تیم نیست. شما تاکید داشتید که برند کولر مستر ، سیلوراستون، ترمال تیک و... که دارای اعتبار بین المللی هستند، از پاور گرین خیلی خیلی بهترند (به دلیل قیمت آنها). و دقیقا در رنج توانی 500 وات خیلی تاکید داشتید. بسیار عالی. به همین جهت ، لطفا دوباره مطالب پست شماره 75 را بدقت ملاحظه فرمایید.
- خوب، شما تاکید دارید که برند Samxon اصلا معتبر نیست و از منظر فنی تاثیر خود را در تست ریپل نشان می دهد. بنده هم تاثیر کیفیت خازن در ریپل را قبول دارم. پس تصاویر زیر را که مربوط به مقایسه ریپل پاور GP885B گرین با بهترین برندها و مدل های حال حاضر جهانی (که دو مدل از آنها از خازن جامد استفاده نموده بودند) است، به دقت ملاحظه فرمایید: (در این تست ها حداقل 20 نفر و حتی نمایندگان این شرکتها نیز حضور داشتند . ما همان موقع ، فکر این موقع را می کردیم! و به همین جهت، تنها پاوری که از بیرون شرکت و توسط خود حاضرین خریداری و به این آزمایش آورده شد، پاور گرین بود و مابقی پاورها توسط خود شرکتها آورده شدند)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این هم بسنده نمی کنم و با توجه به اعتبار بالای سایت مشهور H.enthusiast و همچنین اعتبار برند Thermaltake در بازار جهانی ، توجه شما را به عبارات به کاررفته شده در مورد پاور Toughpower 650W (با قیمت جهانی حدودا 160 دلار) توسط سایت H.enthusiast برای استفاده از خازن Samxon در بخش خروجی جلب می نمایم:lدر صورت امکان نتیجه گیری خود از این دو عکس را بفرمایید. فقط خواهشا اگر رفتید و پاور 330 گرین تهیه کردی، این را بدانید که متن نوشته ای این خازن در سمت هیت ینک ها قرار گرفته و یک وقت خدای ناکرده دوباره نگویید که من چیزی نمی بینم. (بنده خازن را از روی برد شکستم تا عکسش را برایتان بگذارم)
Further to the right of the frame, we see that the secondary is filled out with Samxon (not Samson) capacitors. While not Japanese electrolytics Samxon is definitely a step above many of the Taiwanese brands
While Samxon is not one of the highest end capacitor selections from Japan they are a very good Taiwanese selection and they certainly are a step up from the ever popular Teapo
در مورد سایر قطعات هم نظر کارشناسی نمی دهم تا بحث ناب خازنها به انتها برسد و بعد به سراغ مابقی برویم. اگر بخواهم متن را شلوغ کنم، قطعا از حوصله خواننده محترم خارج خواهد شد. پس شما ابتدا جواب کارشناسی اتان در باره سوالات قبلی را بدهید، و سپس جواب کارشناسی اتا به این متن بدهید ، بعد بنده در خدمتتان هستم.
راستی، شما می فرمایید اگر پاوری دارای خازن ژاپنی در بخش ورودی باشد، حرف ندارد! پس عکس ذیل را که مربوط به پاور GP330A با قیمتی در حدود 28 هزار تومان است، ملاحظه فرمایید.
و سپس به عکس ذیل که مربوط به پاور 380 وات AcBel با قیمتی در حدود 35 هزار تومان (و موجود در بازار ایران) توجه فرمایید:
راستی یادم رفت بگویم که بنده یک فرد بسیار کم سواد و کم تجربه هستم. ولی از شما که در ابتدا یک کاربر عادی خود را معرفی نمودید، استدعا دارم در مورد سوالات اولیه این حقیر و سپس در مورد توضیحات بنده اظهار فضل فرمایید (فقط عاجزانه تقاضا دارم، داستان سرایی نفرمایید). بی صبرانه منتظرم. در هر رنجی توانی پاور و از هر برندی که تمایل داشتید، اقدام به بررسی خواهم نمود. از شما به یک اشاره از ما به سر دویدن. در مرحله بعدی، شما هر سوال مقایسه ای بفرمایید، به سراغ ترمال تیک، ای سی بل، کولر مستر و... در مقام مقایسه با گرین خواهم رفت. (البته گویا شما ابتدا اینان را قبول داشتید ولی کم کم اینها هم به سرنوشت گرین دچار خواهند شد) خدا آخر و عاقبت دنیای منابع تغذیه کامپیوتری را ختم به خیر نماید.
با تقدیم احترام
Bookmarks