شرمنده دوست عزیز
منظور من چیز دیگری بود
سوالی که من مطرح کردم :
برای انتخاب پاور چه انتخاب هایی وجود دارد ؟ (نه این که چه انتخاب هایی وجود ندارد )
کمی توضیح در مورد منظورم : اینکه برای مثال قصد خرید داریم , پس محصوللت موجود را لیست کرده و بررسی میکنیم :
1.محصول اول با قیمت 150 تومان
2.محصول دوم 100 تومان
3. و محصول سوم 50 تومان
برای دریافت اطلاعات بیشتر به مراجع و منابع مراجعه میکنیم
به عنوان مثال سرچی در اینترنت زده و سایت و فروم شهر سخت افزار را پیدا و بر حسب تصادف این تاپیک را مشاهده میکنیم و بعد از مطالعه 9 صفحه که تماما به موضوعی ( اعم از پروژه های دولتی تا خریدهای روزانه منزل ) به غیر از موضوع اصلی تاپیک پرداخته به این نتیجه میرسیم که تمام یک هدف را دنبال داشته و ان هم ثابت کردن عدم صداقت یک شرکت نسبت به مصرف کننده خود میباشد , بر فرض محال که این جانب این گفته ها را قبول و ملاک بر عدم مناسب بودن یک شرکت قرار میدهم .
خوب در اینجا بنده یکی از انتخاب هایم را بر مبنای این تاپیک حذف کرده و به سراغ دیگری میروم.
ولی مشکل اینجاست که بنده هیچ انتخاب دیگری نمیبینم و مایلم شما که در این زمینه اگر اطلاعاتی دارید یاریم دهید.
این نکته را هم ذکر کنم که لطفا برای من دیگر از کیفیت گیرین سخن نگویید
و خواهش برای من مشخص نمایید که یک پاور خوب باید از نظر شما چه مشخصاتی داشته باشد . چون ظاهرا شما کاملا بر خوب و یا بد بدن قطعات به کار رفته اگاهی دارید , اما یک نکته وقتی میگویم بد یا بیکیفیت مسلما باید خوب نیز وجود داشته باشد در غیر این صورت بی کیفیتی بی معناست.
حال بر فرض اینکه به نظر شما به قول خودتان و خیلی از دوستان این پاور گرین به دلیل قیمت و کارایی های نسبت به قیمت بهترین انتخاب بنده باشد در این صورت با عرض معذرت بنده تمام این سخنان شما را بی پایه و اساس میدانم چون در واقع مثل این است که از راه حل یک مسئله ایراد گرفته اید در حالی که خود نیز راه حل درست را نمیدانید و در واقع خلاصه بگویم هدف فقط همان بی اعتبار کردن است و نه روشن کردن راه و انتخاب درست
خیلی حرف زدم
در کل اگر گیرین بد است خوب چیست ؟ لطفا سوالم را سریح پاسخ دهید
چون در غیر این صورت بنده صرفا به این مطالب به دید سوئ قصدی جهت بد نام کردن یک شرکت موفق نگاه میکنم .
ممنون
Bookmarks