سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نخیر. بنده چنین جسارتی نکردم.
حتی مشخصاً در قسمت ابتدای پست قبل به عرض رساندم که محصولات گرین که اکثرا همان تولید سون تیم هستند در حال حاضر، در مقایسه قیمت به کاراییشان ، محصولات مناسبی هستند.
بنده در مقایسه با آن چیزی که در سایت شرکت گرین درباره پاور GP535A مطالعه کرده بودم ؛ چنین صحبتی کردم.
که در آنجا (قسمت تصویر پاور GP535A ) مشخصاً صحبت از خازن های ژاپنی در قسمت ورودی و خروجی می شود، و هر پاوری که صحبت از خازن های ژاپنی می کند، دیگر قطعات به تبع آن ، جزو بهترین ها ی هر برند می شوند.
برای همین بود که در سایر پست ها مرتباً از سطح پایین قیمت محصولات گرین صحبت می کردم. چون نمی توانستم تصور کنم که خازن هایی ژاپنی و قطعات مرغوب دیگر به تبع آن خازن ها، چنین قیمت های پایینی داشته باشند !!! که اگر می شد ، سایر رقبای جهانی هم ارائه می کردند.
الان که دیگر این موضوع قطعات داخلی پاور برایم کاملاً حل شد. و عکس های جناب مهندس بی نهایت کمک کردند.
و هیچ گونه قصدی مبنی بر اعلام بی کیفیتی آن پاور ها نداشتم حتی مدل کولر مستر. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید.

Bookmarks