برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب مهندس از مطالبتان و توضیحاتتان سپاسگزارم.
اجازه بفرمایید یک حاشیه کوچک به مطالبتان و نتیجه گیری مجموعه صحبت هایی که تاکنون از جانب خودم درج شده است داشته باشم.
متاسفانه بعضی از دوستان و هوادارانتان اگر نگویم کم ملاحظه هستند؛ بی ملاحظه هستند. اصلاً اجازه نقد صحیح و منطقی را نمی دهند. تا کوچکترین بحثی می شود؛ فوراً می گویند چون چه گفتی و چه کردی؛ نشان می دهد چه هستی و چه می دانی و قصدت چه و چه است. و یا وقتی مجبور هستم توضیحات کافی درباره روشن شدن مطلبی بنوسیم؛ می گویند داستان ننویس و سخنرانی نکن !!! آن هم حتی از جانب مدیران انجمن.
دقیقاً آن داستان را تداعی می کنند؛ که آن فرد ساده دل به سراغ آن عالم دین رفت و عرض کرد؛ آقا ، من به دو خدا اعتقاد دارم. لحظه ای از آن سخنش نگذشته بود که آن عامل دین با عصای خود چنان به صورت او زد و چنان او را مورد شماتت قرار داد و الفاظ رکیک بکار برد که آن فرد بعد از آن جلسه و مصاحبت با عالم دین؛ نه تنها اعتقاد خود را حفظ نکرد، بلکه خارج از دین شد. لا مذهب شد. تا آخر عمر نیز علیه دین و مذهب تبلیغ و هزینه کرد.
شما همراهان و هواداران گرین چرا چنین می کنید !!! به جای اینکه به توضیحات شفاف و روشن و دلنشین و ادبیات زیبا مباحث را روشن کنید و بگویید الان این تغییرات و تحولات درباره این پاور اتفاق افتاده است؛ می فرمایید داستان ننویس و سخنرانی نکن !!! چون ما با حرف های و نوشته ها تو فهمیدم که تو قصد تخریب داری و تازه علم غیب هم داریم که تو کارمند فلان جا هستی !!! یعنی با زبان بی زبانی ، برو و ....... شو. چون ما هواداریم.
تازه شما که همدیگر را خوب می شناسید و دیده ام که بعضاً با اسم کوچک همدیگر را می خوانید که نشان از دوستی صمیمانه تان با یکدیگر است. من تازه وارد هستم ، من به اصطلاح غریبه هستم میان شما.
اگر منفعتی دارید که این مباحث آن منفعت ها را به چالش می کشد ؛ خوب کاری ندارد. کل این تاپیک را پاک کنید و تمام این مباحث بسته می شود و آب هم از آب تکان نمی خورد. شما که امکانات و اختیارش را هم دارید.
هر که هم دوست دارد برود گرین بخرد و هر که دوست دارد متفرقه و هر که هم خواست فلان و بهمان را بخرد. و بعد بگویید این پاور هست دیگر و آن هم لینک چند پادشاه است و قیمت هم که مشخص است و در سایت هم اطلاعات فنی و مشخصات تک تک پاور ها ذکر شده است. و مانند بسیاری از شرکت های دیگر عمل کنید که چنین می کنند.
اصلاً مگر من یک نفر چه می توانم انجام دهم. اصلاً مگر گرین می تواند همه را راضی کند. که اگر می توانست که اینجا دنبا نبود و بهشت می شد.
دوستان؛ چه فرصتی برای نقد بهتر از اینکه این پاور گرین توسط شرکت ایرانی سفارش داده می شود و چه فرصتی برای من بهتر از اینکه فردی از آن مجموعه در این انجمن است که می تواند توضیح دهند و شفاف سازی کند.
شما به جای اینکه این گونه و مثبت عمل کنید؛ سریعاً موضع می گیرید که ای وای دیدی چه شد ؛ این تازه وارد می خواهد گرین را تخریب کند !!! شما دوستان به جای اینکه من را هم با توضیحات شفاف و منطقی خودتان جزو مصرف کنندگان و خانواده گرین کنید، بدتر موضعی می گیرید که من نوعی خریدار فکر کنم جریان دیگری پشت پرده است.
البته من به شما هیچ ایراد و اتهامی وارد نمی کنم، چون شما مسولیتی در آن شرکت و مجموعه ندارید. و مثل بسیاری از هواداران رشته های دیگر در ایران بیخودی دو آتشه هستید.
جناب مهندس؛ شما که به این خوبی نگارش میفرمایید و تاکنون هم متوجه شده اید که من را با آن شخص که در پست قبلی تان اشاره کردید اشتباه گرفته اید. چند توضیح مختصر بدهید و خیال من خریدار را راحت کنید. تا من هم مثل بقیه مریدانتان گرینی شوم و به دوستانم بگویم که فقط گرین مصرف کنید و در اصل برای شما رایگان تبلیغ کنم.
من از روی نوشته های شما به تدین شما اعتماد دارم. من که به آزمایشگاه شما و خود شما اعتقاد کامل دارم. قصدم را هم خدمتتان عرض کردم در همان پست اول که میخواهم تا قبل از عید سیستمی جدید بخرم و روی تمام قطعاتش به نتیجه رسیده ام ، جز این پاور.
خدا می داند ما کینه شتری نداریم. دلمان هم خیلی نازک است. اصلاً ما آن جریان اسفند 82 را به طور کامل فراموش کردیم. می گیریم اصلاً وجود نداشته است. می گیریم آن وقت اصلاً گرین را نمی شناختم. گردنمان هم از مو نازک تر است. خودم هم که مرتباً در تمام این پست ها گفته ام که اطلاعاتی ندارم و چیزی نمی دانم و مدعی نیستم، ولی باز محکوم به چه و چه شدم. حتی توسط خود شما متاسفانه.
نیازی نبود جایزه بگذارید و مثل بلیط های بخت آزمایی و لاتاری برخورد کنید !! هر چند که نگرانم که اگر آن کنم ، مانند دفعه قبل شما بفرمایید: به نظر من آن دو پاور تفاوت فاحشی با هم ندارند !!! که به نظر من کاملاً داشتند.
خودتان چند سوال و از جمله مسئله اختلاف قیمت بالا را توضیح بفرمایید ، تا از توضیحاتتان استفاده کنیم و نگرانی هایمان کم شود و تا من خریدار بروم قیل از عید یک پاور گرین 530 یا 535 وات شما را با اطمینان کامل خریداری کنم و نروم آن پاور گران قیمت را بخرم. تازه این قیمت که به نفع خودم هست. قیمتش تقریباً نصف است. من که از خرید ارزان بدم نمی آید. منفعتش به جیب خودم می رود.
خودتان بفرمایید چرا این پاورها مانند پاورهای توان بالا از سون تیم (750 وات به بالا) در بازارهای آمریکایی و اروپایی با این قیمت های موجود نیستند؟ مانند آن لینک که دادم و گفتم تازه این قیمت یک پاور 400 وات از مارک سیلور استون بی کیفیت و نامرغوب است. شما که دارید از آن ارزان تر میفروشید !! تازه یکی از oem های سیلور ایتون که همین سون تیم شماست.
شما که استاد بنده هستید، رشته تحصیلیتان هم که حتماً مرتبط است. خودتان هم که به سون تیم سفارش می دهید؛ پس از قطعات موجود در آن کاملاً آگاهی دارید. پس لطفاً مارک قطعات مهم پاور 500 یا 535 وات خودتان را بفرمایید. (همین خازن های ورودی ، و خازن های خروجی ، ترانسفورماتور؛ MOV و تعداد آن، MOSEF، PWM ، خازن ها Y، چیپ ها و سایر قطعات مهمی که خودتان تشخیص داده اید).
اصلاً نیازی به عکس و تصویر هم نیست. صرف ذکر نام سازنده کفایت می کند. هر چه شما نوشتید من شخصاً قبول می کنم، شما چشم بنده هستید. به شما اعتماد کامل دارم.
خودتان بفرمایید که چرا مشخصاً پاور با لیبل سون تیم را مانند بسیاری از وارد کنندگان پاور در ایران نمی آوردید تا خریداران بد قلقی مثل من مطمئن شوند و آسوده ؛ که آن review که در سایت های معتبر جهانی دیده اند از این پاور ، همان کد دقیقاً در ایران موجود است. به علاوه با این کار فروشتان نیز که بیشتر می شود ، و خریدار نوعی ، متاسفانه علاقه بیشتری به خرید جنش خارجی دارد تا کالایی ساخت خارج و با لیبل و نام ایرانی.
خواهش می کنم نفرمایید این سیاست شرکت است که نوعی اطمینان به خریدارش بدهد تا به راحتی کالای ایرانی مصرف کنند و ........
خودتان بفرمایید چرا هیچ یک از شرکت های مطرح و صاحب نام در دنیا ، چه در ایران و چه در کل جهان نتوانسته اند چنین قیمت هایی را برای چنین پاورهایی ارائه کنند؟
خودتان بفرمایید اگر چنین قیمتی را می شد برای چنین پاورهایی با چنین کیفیت های مثال زدنی به کار بست ؛ چرا دیگر کشورها از آن استفاده نمی کنند؟ خوب، همه می رفتند و مانند شما به سون تیم سفارش می دادند و می گفتند سون تیم ؛ همان کیفیت و قطعاتی را که برای گرین استفاده می کنی، برای ما هم استفاده کن. و تازه با این کار قیمت پاورهایشان به مراتب ارزان تر تمام می شد و همه خریدارانشان هم راضی بودند. هم کیفیت داشتند و هم قیمت فوق العاده رقابتی. چه چیزی از این بهتر وجود دارد؟
خودتان بفرمایید ، مگر این سون تیم oem کار نیست. چرا دیگر سازندگان جهانی (حتی آنانی که در ایران حضور ندارند) نتوانسته اند چنین قیمت هایی را ارائه کنند؟ آیا به فرموده آن دوستمان ، شما سهامدار هستید و مختص بازار ایران ارزان می آورید !!! آیا توانایی مالی شرکت شما از بسیاری از کسانی که به خود این سون تیم سفارش می دهند ، بیشتر است. یعنی شما حجم بیشتر خرید دارید و انبوه می خرید ؛ پس ارزان تر تمام می شود ولی رقباء جهانی دیگر (حتی آنانی که در ایران حضور ندارند) از این مزیت برخوردار نیستند.
خودتان بفرمایید از اختلاف قیمت بالای کد های سون تیم در آن سایت (متعلق به نماینده سون تیم در انگلستان) و یا دیگر سایت های نمایندگان فروش جهانی سون تیم؛ با محصولات شما در ایران (که ساخت سون تیم است) به چه علت است؟
خودتان علت تفاوت قیمت یک پاور 500 یا 530 وات خودتان را با مدل های موجود گران قیمت در ایران مانند کولر مستر (که حتی بیش از دو برابر هم هستند و در حدود همین توان ها) بیان بفرمایید؟ آن ها گران فروش هستند و شما رقابتی میفروشید ، مگر بعضی از آنان ساخت همین سون تیم نیستند و یا چه و چه. پس علت چیست؟
آیا آن ها فقط نان اسمشان را میخورند و هیچ تفاوتی میان قطعات به کار رفته در آن محصولات با محصول شما وجود ندارد ؛ و یا تفاوت به قدری ناچیز است که قابل اغماض و چشم پوشی است؟؟
جناب مهندس این سوالات ساده و ابتداعی را پاسخ بفرمایید. به هیچ وجه نیاز به هزینه خرید پاور جدید و DHL و .... نیست. به هیچ وجه تمایل ندارم هزینه ای بر شما و یا شرکت محترمتان از بابت اینجانب تحمیل شود. همین اندازه که شما به عنوان نماینده ای از آن شرکت محترم در این انجمن ، جواب سوالات را بفرمایید ؛ من را کفایت می کند.
خدا می داند بعد از صحبت های منطقی شما می روم یک پاور گرین می خرم و می اندازم روی سیستم جدیدم. و بعد عکس سیستم و پاور جدید را می گیرم و پست می کنم و می گویم دوستان من هم گرینی شدم . من را در جمع خود بپذیرید.
با تشکر و تجدید احترام
Bookmarks