به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
ابتدا از بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل گرفتاری های پایان سال از همه شما عزیزان عذرخواهی می کنم.
بحث های بسیار خوبی درباره کلیت مجموعه گرین و محصولاتش صورت گرفته است که از توجه و ارائه اطلاعات همگی شما تشکر و قدردانی می کنم. طبعا در فرصت مناسب به تک تک این سوالات پاسخ خواهم داد.
بنده فقط یک خواهش از همه منتقدین گرین دارم:
- اینکه شما به هر دلیلی گرین را از نظر ساختار ، کیفیت و ... قبول نداشته باشید، برای بنده قابل احترام است.
- اینکه شما به هر دلیلی سعی در اثبات این موضوع در چندین پست نمایید، برای بنده قابل احترام است.
تنها خواهش بنده این است که آیا شما عزیزی که اینقدر بر نظر خود پافشاری می کنید و زمان بسیار زیادی را برای ارائه دلایل خود گذاشته اید، آیا نمی خواهید این موضوعات را خود از نزدیک و در آزمایشگاه تست فرمایید. مثلا شما تاکید دارید که پاور GP430A یا هر مدل دیگری ، نمی تواند آنگونه که معرفی شده باشد.
- بسیار خوب، ما هم استقبال می کنیم. شاید شما چیزهایی را می دانید که ما از آن بی اطلاعیم. بنده شخصا دست شما را می بوسم و حاضرم مبلغ یک میلیون تومان جایزه برای شما در نظر بگیرم، اگر و فقط اگر یک مورد از تفاوت پاور گرین (در مدلهای مربوط به سون تیم که برروی برد داخلی نام ایشان درج شده است) با کمپانی سازنده خود (یعنی سون تیم) به ما نشان دهید. البته تاکید می کنم ممکن است در چیدمان کابلهای خروجی و در قسمت ورودی (به جهت تطابق بیشتر با برق شهری امان) تفاوت داشته باشیم (که البته این دو جزو تفاوت مثبت ما با خود محصول اصلی است و برایش هزینه نموده ایم). اگر هم تهیه پاور سون تیم برای شما سخت باشد (مطمئن باشید ما هزینه حمل و DHL آن را به شما تقدیم خواهیم نمود) و یا اینکه می توانید از نمونه هایی که خود ایشان در ابتدای هر تولیدو با لیبل خود برای ما ارسال می نمایند، بهره مند شوید. این نمونه ها را حتی می توانم یک هفته در اختیار شما قرار دهم تا موشکافانه آن را بررسی فرمایید.
- ضمن اینکه هر کدام از دوستان که به توان، کارآیی ، کیفیت و ... در هر مدل پاور گرین شک دارند، می توانند یک نمونه از بازار خریداری نمایند ( بنده هزینه آن را و هزینه حمل و نقل را بر عهده می گیرم) و خود شان با دستگاههای تست ، آن را آزمایش نمایند. تاکید می کنم که خودشان تست نمایند و بنده در فاصله دو متری ایشان می ایستم و فقط به ایشان می گویم که برای تست چه کار باید بکنند. و در آخر هم خودشان درب پاور را باز کنند و از تمامی قطعات داخلی اش و حتی مارک ساخت هر یک، عکس تهیه نمایند.
- یک راه حل دیگری هم وجود دارد. خوشبختانه همه شما دسترسی به اینترنت دارید. زبان انگلیسی اتان هم که الحمد ا.. خوب است. پس لطفا هر کدام از شما که مایل بودید، با سون تیم تماس برقرار نمایید و بفرمایید که آقا یا خانم، ما سون تیم را قبول داریم (مثلا) و می خواهیم بدانیم که آیا می توانیم همان کیفیت را در ایران از پاور گرین انتظار داشته باشیم یا خیر؟ و آیا در این محصولات، گرین تغییری به سمت کیفیت پایین انجام می دهد یا خیر؟ و یا هر سوالی که صلاح می دانید.
نمی دانم شاید راه حل دیگری هم وجود داشته باشد ولی عقل بنده به آن نرسد. ولی اگر هر پیشنهاد دیگری داشته باشید، بنده مخلص شما هم هستم و هر هزینه ای داشته باشد، تقدیم خواهم نمود.
با تقدیم احترام
Bookmarks