دوست من تو اون مقاله منتشر شده پاورها باز شدن بعد از تست شما ميتونيد مقايسه كنيد . اگر قطعات نا مرغوب استفاده ميشد اين همه مشتري راضي كه اكثرا اوركلاكر هم هستند وجود نداشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سه پستی که از بنده پاک شده یکشون حداقل کاملا مناسب بود و نه به کسی توهین شده بود در ضمن کلی مطلب هم گفته شده بود ، جناب xsixsi همش داره میگه دوستاتون ولی فعلا که پستهای ما پاک شد . به هر حال سوالات در هم ریخته که هدف نداره البته هدف اصلی ایشون که تخریب باشه که مشخصه به هر حالا من از ایشون میخوام که تمامی سوالات خودشون رو لیست کنن تا جواب بگیرن در غیر این صورت کاملا هدف ایشون مشهوده . و همچنین گفته بودن که من به کسی توهین نکردم که اگر لازم باشه تماما مستند ارائه میکنم ( حتما نباید ناسزا گفته بشه ) . باز هم میگم میتونید برین و تستهای پاور رو که انجام شده رو ببنید و ملاحضه کنید که پاوری که در صدر هست ارزون ترین هم هست پس اینکه اگر محصولی ارزون باشه دلیل بر بی کیفیتی اون نیست .تعداد 10 پست از پست های نامناسب این تاپیک حذف شد. لطفا دوستان یا در جهت رسیدن به هدف پست بدن و یا پست بیهوده و کل کل ندن. سوالات دوستمون xsixsi هم کاملا مشخصه. اینقدر نپرسید شما چی می خوای سوالت چیه و ..
خود مهندس هم که در آخرین پست خودشون مشخص کردن که چه موضعی در این برابر این تاپیک دارن . بنابراین فکر می کنم قضیه از اون جهت مشخص باشه .
حالا اگر خودتون می خواید به نتیجه برسید , لطفا درست به بحث بپردازید .
باز هم میگم بهتره تمام سوالات لیست بشه چون ما هرچقدر جواب میدیم ایشون چند تای دیگه اضافه میکنن و باز میگن من جواب سوالات خودم رو نگرفتم .
D J V A H I D (06-03-09), J.Omrani (07-03-09)
J.Omrani (07-03-09)
دوست عزیزم ، شما که نقشه یا هر گونه شماتیک از برد یا مشخصاتی از المان های به کار رفته در همین پاور GP430A در حال موجود در بازار رو در اختیار دارید ، ارائه کنید تا عدم مرغوبیت پاور مورد نظر رو ثابت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsixsi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صرفا فقط سخنرانی شما برای بنده ارزشی نداره .
بنده با وجود فقر اطلاعاتی که عرض کردید ، به اصطلاحات موجود و المان های به کار رفته در اینگونه پاورها تا حدی آشنا هستم ، نیازی به ساده سازی اصطلاحات تخصصی نیست .
ضمنا حتما مهندس عمرانی هم به صورت مستند ، اطالاع رسانی خواهند کرد .
.
.
....
......
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست محترم. سخنرانی در کار نبود ، مشخصاً به موار عینی متعددی اشاره کردم. قصدی هم بر ساده سازی و توضیح از جانب خود ندیده و نمی بینم.
مطمئن باشید اگر نقشه یا خود این پاوری را که شما می فرمایید داشتم ؛ و یا حتی سایر محصولات این شرکت را ؛ در ارائه مشخصات و توضیحات آن هر چند به زبان ساده و غیر فنی خودم، تعللی نمی کردم.
تا حتی برای خودم علت اختلاف بیش از 2 برابری قیمت این پاور و پاور ساخت سون تیم (مشخصاً با لیبل نام سون تیم به عنوان سازنده آن) و یا اختلاف فاحش قیمت های محصولات سون تیم در سایت سایر نمایندگان فروش جهانی این شرکت در کشورهای مختلف جهان که مشخصآ در سایت سون تیم هم ذکر شده اند و تعدادشان کم هم نیست؛ حداقل برای خودم مشخص و ملموس شود.
شما که خوب می دانید تا این حد اختلاف در یک قطعه سخت افزاری به هیچ وجه منطقی نه نظر نمی رسد !!! آن هم در شرایطی که شما دو محصول ساخت یک شرکت را در توان یکسان با هم مقایسه می فرمایید !!! و نه دو برند مختلف و یا دو رقیب را !!!
J.Omrani (07-03-09)
با سلام
متاسفانه مدیران این فروم از شما حمایت میکنن نمونه بارزش هم پستی بود که شما تمامی پاسخهای خودتون رو گرفتین و در ضمن در توهین کردن به دیگران هم هیچ تعللی نمیکنید و هرچه هم که گفته میشود شما قبول نمیکند و از پست اول تا به اینجا یک چیز را بیشتر تکرار نکرده اید همان طور هم که در بالا اشاره کردم شما بهتره سوالات خودتون رو لیست کنید وگرنه منظورتون تخریب گرین بیش نیست در اینجا به اثبات رسید . شما همان موقع اصلا براتون اهمیت نداشته که مین 180 هزارتومانی خودتان سوخته و اما بعد از 6 سال چه شده که به شما فشار روحی آمده و سعی دارید تخریب کنید .
=======
پی نوشت :
علی جان ..
لطفا مسایل رو با هم قاطی نکن . هیچ حمایت از هیچ شخصی و شرکتی اینجا صورت نمی گیره.
تنها و تنها هدف رسیدن به یک نتیجه درست و مشترک هست.
پاک کردن پست های شما دال بر حمایت از شخص خاصی نیست و تنها در جهت پاکسازی تاپیک بوده است.
ممنونم
برادر اکستریم
آخرین ویرایش توسط Xtreme در تاریخ 06-03-09 انجام شده است
J.Omrani (07-03-09)
دوست عزیز ادعا و استدلال دو مقوله کاملا متفاوت هستند .
این طور که مشخص هست شما اهل استدلال هستید ، درسته ؟ بسیار عالی اگر مایل باشید استدلال ادامه بدیم .
لطف کنید حرف های بنده را قسمت به قسمت نقل قول کنید و پاسخ بدید و بگید درست هست یا خیر و اگر خیر چرا ؟
1- آن پاوری که شما در روز اول معرفی کردید که مربوط به چندین سال پیش بود را من حق را به شما میدم که اعتراض داشته باشید اما یک سوال آن پاور را گارانتی هم فرستادید ؟
2- آیا این نتیجه گیری منطقیست که چون در چندین سال پیش پاور های گرین بی کیفیت بودند الان نیز همان روال است ؟ این حرف را کاملا با توجه به مقاله پنج پادشاه در یک اقلیم و پاور هایی خودم یا سایرین از گرین داشتند میگم .
3- ادعا می کنید که پاور هایی در رنج های پایین تر از شرکت های مختلفی هستند که کیفیت بهتری نسبت به آن قیمت دارند ؟ بسیار عالی ما به زودی یک مقایسه با حضور همگان در قسمت های پایین تر خواهیم گذاشت به کمک شرکت ها و ... مختلف که این موضوع نیز بر همگان مشخص بشه . شاید واقعا حق با شما باشه .
4- طبق کدام بنچ مارک های فنی در سایت شهر سخت افزار و آن مقاله پنج پادشاه در یک اقلیم به این نتیجه رسیدید که پاور های کولر مستر قوی تر از سایرین هستند ؟ لطفا عین بنچ مارک یا پاراگراف ها را بیاورید .
باتشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsixsi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز بنده اطلاعات فني دقيقي راجع به پاورها ندارم. ولي در يكي از فرومها از يكي از دوستان كه اگر اشتباه نكنم خود جناب عمراني بودند (مطمئن نيستم ) اينطور فرموده بودند كه ورژن پاورها هم در قيمت آنها تاثيرگذار است. مثلا اگر پاوري ورژن ATX V2.0 باشد نسبت به پاوري كه ورژن 2.3 است داراي قيمت كمتري هم هست و اگر هم دقت كنيد پاور 430 گرين ورژن 2.0 هست. البته تا آنجا كه من ميدانم همه پاورسازها اين اطلاعات را نميدهند . مثلا من ديروز به سايت سيلوراستون رفتم و وقتي خواستم مشخصات دقيق پاور 400 واتش را ببينم ديدم هيچ اشارهاي به ورژن ساخت پاور نكرده. و حدس ميزنم پاور مشابهي كه شما از سونتيم مثال ميزنيد داراي ورژن بالاتري باشد.البته من نميدانم اين اختلاف قيمت چقدر است ولي شايد يكي از دلايل همين باشد.
J.Omrani (07-03-09)
ویرایش . . .
آخرین ویرایش توسط ALIRE7A در تاریخ 06-03-09 انجام شده است
J.Omrani (07-03-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
ابتدا از بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل گرفتاری های پایان سال از همه شما عزیزان عذرخواهی می کنم.
بحث های بسیار خوبی درباره کلیت مجموعه گرین و محصولاتش صورت گرفته است که از توجه و ارائه اطلاعات همگی شما تشکر و قدردانی می کنم. طبعا در فرصت مناسب به تک تک این سوالات پاسخ خواهم داد.
بنده فقط یک خواهش از همه منتقدین گرین دارم:
- اینکه شما به هر دلیلی گرین را از نظر ساختار ، کیفیت و ... قبول نداشته باشید، برای بنده قابل احترام است.
- اینکه شما به هر دلیلی سعی در اثبات این موضوع در چندین پست نمایید، برای بنده قابل احترام است.
تنها خواهش بنده این است که آیا شما عزیزی که اینقدر بر نظر خود پافشاری می کنید و زمان بسیار زیادی را برای ارائه دلایل خود گذاشته اید، آیا نمی خواهید این موضوعات را خود از نزدیک و در آزمایشگاه تست فرمایید. مثلا شما تاکید دارید که پاور GP430A یا هر مدل دیگری ، نمی تواند آنگونه که معرفی شده باشد.
- بسیار خوب، ما هم استقبال می کنیم. شاید شما چیزهایی را می دانید که ما از آن بی اطلاعیم. بنده شخصا دست شما را می بوسم و حاضرم مبلغ یک میلیون تومان جایزه برای شما در نظر بگیرم، اگر و فقط اگر یک مورد از تفاوت پاور گرین (در مدلهای مربوط به سون تیم که برروی برد داخلی نام ایشان درج شده است) با کمپانی سازنده خود (یعنی سون تیم) به ما نشان دهید. البته تاکید می کنم ممکن است در چیدمان کابلهای خروجی و در قسمت ورودی (به جهت تطابق بیشتر با برق شهری امان) تفاوت داشته باشیم (که البته این دو جزو تفاوت مثبت ما با خود محصول اصلی است و برایش هزینه نموده ایم). اگر هم تهیه پاور سون تیم برای شما سخت باشد (مطمئن باشید ما هزینه حمل و DHL آن را به شما تقدیم خواهیم نمود) و یا اینکه می توانید از نمونه هایی که خود ایشان در ابتدای هر تولیدو با لیبل خود برای ما ارسال می نمایند، بهره مند شوید. این نمونه ها را حتی می توانم یک هفته در اختیار شما قرار دهم تا موشکافانه آن را بررسی فرمایید.
- ضمن اینکه هر کدام از دوستان که به توان، کارآیی ، کیفیت و ... در هر مدل پاور گرین شک دارند، می توانند یک نمونه از بازار خریداری نمایند ( بنده هزینه آن را و هزینه حمل و نقل را بر عهده می گیرم) و خود شان با دستگاههای تست ، آن را آزمایش نمایند. تاکید می کنم که خودشان تست نمایند و بنده در فاصله دو متری ایشان می ایستم و فقط به ایشان می گویم که برای تست چه کار باید بکنند. و در آخر هم خودشان درب پاور را باز کنند و از تمامی قطعات داخلی اش و حتی مارک ساخت هر یک، عکس تهیه نمایند.
- یک راه حل دیگری هم وجود دارد. خوشبختانه همه شما دسترسی به اینترنت دارید. زبان انگلیسی اتان هم که الحمد ا.. خوب است. پس لطفا هر کدام از شما که مایل بودید، با سون تیم تماس برقرار نمایید و بفرمایید که آقا یا خانم، ما سون تیم را قبول داریم (مثلا) و می خواهیم بدانیم که آیا می توانیم همان کیفیت را در ایران از پاور گرین انتظار داشته باشیم یا خیر؟ و آیا در این محصولات، گرین تغییری به سمت کیفیت پایین انجام می دهد یا خیر؟ و یا هر سوالی که صلاح می دانید.
نمی دانم شاید راه حل دیگری هم وجود داشته باشد ولی عقل بنده به آن نرسد. ولی اگر هر پیشنهاد دیگری داشته باشید، بنده مخلص شما هم هستم و هر هزینه ای داشته باشد، تقدیم خواهم نمود.
با تقدیم احترام
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks