برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست محترم. سخنرانی در کار نبود ، مشخصاً به موار عینی متعددی اشاره کردم. قصدی هم بر ساده سازی و توضیح از جانب خود ندیده و نمی بینم.
مطمئن باشید اگر نقشه یا خود این پاوری را که شما می فرمایید داشتم ؛ و یا حتی سایر محصولات این شرکت را ؛ در ارائه مشخصات و توضیحات آن هر چند به زبان ساده و غیر فنی خودم، تعللی نمی کردم.
تا حتی برای خودم علت اختلاف بیش از 2 برابری قیمت این پاور و پاور ساخت سون تیم (مشخصاً با لیبل نام سون تیم به عنوان سازنده آن) و یا اختلاف فاحش قیمت های محصولات سون تیم در سایت سایر نمایندگان فروش جهانی این شرکت در کشورهای مختلف جهان که مشخصآ در سایت سون تیم هم ذکر شده اند و تعدادشان کم هم نیست؛ حداقل برای خودم مشخص و ملموس شود.
شما که خوب می دانید تا این حد اختلاف در یک قطعه سخت افزاری به هیچ وجه منطقی نه نظر نمی رسد !!! آن هم در شرایطی که شما دو محصول ساخت یک شرکت را در توان یکسان با هم مقایسه می فرمایید !!! و نه دو برند مختلف و یا دو رقیب را !!!
Bookmarks