از سه پستی که از بنده پاک شده یکشون حداقل کاملا مناسب بود و نه به کسی توهین شده بود در ضمن کلی مطلب هم گفته شده بود ، جناب xsixsi همش داره میگه دوستاتون ولی فعلا که پستهای ما پاک شد . به هر حال سوالات در هم ریخته که هدف نداره البته هدف اصلی ایشون که تخریب باشه که مشخصه به هر حالا من از ایشون میخوام که تمامی سوالات خودشون رو لیست کنن تا جواب بگیرن در غیر این صورت کاملا هدف ایشون مشهوده . و همچنین گفته بودن که من به کسی توهین نکردم که اگر لازم باشه تماما مستند ارائه میکنم ( حتما نباید ناسزا گفته بشه ) . باز هم میگم میتونید برین و تستهای پاور رو که انجام شده رو ببنید و ملاحضه کنید که پاوری که در صدر هست ارزون ترین هم هست پس اینکه اگر محصولی ارزون باشه دلیل بر بی کیفیتی اون نیست .تعداد 10 پست از پست های نامناسب این تاپیک حذف شد. لطفا دوستان یا در جهت رسیدن به هدف پست بدن و یا پست بیهوده و کل کل ندن. سوالات دوستمون xsixsi هم کاملا مشخصه. اینقدر نپرسید شما چی می خوای سوالت چیه و ..
خود مهندس هم که در آخرین پست خودشون مشخص کردن که چه موضعی در این برابر این تاپیک دارن . بنابراین فکر می کنم قضیه از اون جهت مشخص باشه .
حالا اگر خودتون می خواید به نتیجه برسید , لطفا درست به بحث بپردازید .
باز هم میگم بهتره تمام سوالات لیست بشه چون ما هرچقدر جواب میدیم ایشون چند تای دیگه اضافه میکنن و باز میگن من جواب سوالات خودم رو نگرفتم .
Bookmarks