از من سوالی پرسیده نشده که بخواهم جواب بدم و اینکه کدهای گرین و تیم به من ربطی نداره که بخوام جواب بدم .حالا من از روی عجله یک اشتباه تایپی کردم و به جای اینکه بنویسم کولر مستر نوشتم سیلور استون. شما که تا این اندازه نکته سنج هستید، هنوز یک پاسخ منطقی به بسیاری از سوالات مستند ذکر شده نداده اید. شاید مثل همان مهندس عزیزمان که فرمودند دو خازن ژاپنی در قسمت ورودی.
جناب آقای کارمند :
در ضمن شما که میگوید اطلعات سخت افزاریتون پائینه چطور به این خوبی میتونید یک پاور رو تحلیل کنید و تمام اطلعات رو در مورد پاور بدونید این چیزی جز کارمند یک شرکت وارد کننده پاور نیست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله. بسته بشه و همه چیز در ابهام بماند خیلی بهتره!!!
شما هم خیلی خوب حساب فرمودید. نمره قبولی ریاضی گرفتید.
این سیلور استون را هم که دزد می نامید و هیچ دلیلی از آن ارائه نمی کنید تا من مصرف کننده کم دانش ، کم خرد هم بفهمم. هر چند که تا نام سیلور استون را می آورم ، مرا متهم به ارتباط با آنان می دانید.
دوست عزیز مناسب ترین قیمت جهانی یک پاور 400 وات (تازه از همان برند سیلور استون آشغال) در حدود 50 دلار است. سایت newegg را چک بفرمایید.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817256032
بعد پاور 535 وات گرین شما هم در همین محدوده قیمت ها !!!!
اگر گرین یا سون تیم توانایی ارائه چنین توانی با چنین قیمتی را داشت که بازارهای جهانی را فتح می کرد. دیگه کسی در دنیا نمی آمد سیلور استون 400 وات آشغال را بخرد 50 دلار !!! می رفت گرین یا سون تیم 535 وات را می خرید 50 دلار. تازه 100 تا 125 وات هم براش مجانی در می آمد !!!!!!
و به علاوه تمام آن خریداران مانند همان سیلور استون آشغال، راضی بودند.
کدوم ابهام ، شما با ابهام صحبت میکنید من نمیدانم این پاور رو از کدوم یکی از سیستم های شرکتتون در آوردید که مال سالهای دور هست ( نمیگم 7 سال پیش که گیر بیدن به سال ) و حالا اصرار دارین که محصولات گرین به جای اینکه پیشرفت داشته باشد پسرفت داشته است در صورتی که من یک تست کاملا معتبر برای شما رو کردم که شما به جای اینکه قبول کنید میاید میگوید پاور سیلور استون بعد میگوید کولر مستر ، خوب به نظر شما ارززش رو داره که برای یه پاور 900 وات شما 270 هزار تومان پرداخت کنید در صورتی که با قیمت کمتر میتوانید یک 1030 گرین تهیه کنید و با امکانات بهتر و با کیفیت تر شما دوست دارین اجناس خودتون رو گرون تهیه کنید آزاد هستین به این کار . البته باید بگم شما آزاد هستین اجناس خودتون رو گرون به مردم بفروشین و اگر نمیتونید بفروشید یا اگر کسی شما رو رسوا ساخت خودتون رو اصلاح کنید در واقع به جای اینکه اگر کسی از شما بالاتره نکشیدش پائین بلکه خودتون رو بالا بکشین .
من قیمت های آن روزگارهای دور رو گفتم نه هم اکنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه طوری بگم که شما متوجه بشین وقتی دارم میگم با چشمانی کاملا باز دیدم که لیبل رو تعویض کردن دیگه چی میخوای ، شما میتونی بری توی بازار و یه دونه بخری مثلا 450 وات رو بعد لیبل و برد همون پاور رو بررسی کنی اونوقت دلیل خیلی محکمی خواهید یافت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین سیلور استون را هم که دزد می نامید و هیچ دلیلی از آن ارائه نمی کنید تا من مصرف کننده کم دانش ، کم خرد هم بفهمم. هر چند که تا نام سیلور استون را می آورم ، مرا متهم به ارتباط با آنان می دانید.
من رو تمامی بچه هاس سخت اافزاری میشناسن و لازم نیست شما اصرار کنید من کارمند گرین هستمبعد پاور 535 وات گرین شما هم در همین محدوده قیمت ها !!!!
خوب اما حالا .
شما یعنی میخواهید بگوید اون عددی که درج میکنه غیر واقعیه درست میگم . یعنی یه پاور 400 وات تولید میکنه و میگه 535 وات درسته . خب نمونه بارز همون تستها هست که 885 رو تست کردیم ( منظورم جمعی بود که در روز تست بودن ) ولی از تمامی پاور ها در رنج 800تا 900 سرتر بود در صورتی که از تمامی آن پاور ها ارزان تر بود حالا شما میخواهید بگوید که چون ارزان است بی کیفیت هست در ضمن گرین یکی از سهام داران سون تیم هست و مسلما قیمتی که تهیه میکنن پائین تر از دیگران هست میتونید اختلاف قیمت رو ببنید این قیمتها قیمت هایی هستن که خود نماینده شرکت عنوان کردن :
AcBel مدل R88-900W با قیمت 270 هزار تومان
Cooler Master مدل UCP-900 با قیمت 275
GREEN مدل GP885B با قیمت 165 هزار تومان
Silverstone مدل DA-850 با قیمت 195 هزار تومان
Thermaltake مدل TR2-900AP با قیمت 230 هزار تومان
شما میبینید پاور که از همه برتر بوده کمترین قیمت رو داره جای تقلب هم که در تست نبود حالا شما باز هم بر گفته بی اساس خود اصرار کنید شما باید بر اساس روز صحبت کنید نه چند قرن پیش .
. حالا شما باز هم بگوید کیفیت نداره . آخه من چقدر مدرک و دلیل بیاور و شما بگوید چون فلان پاور مال آن روزگاران دور بود از من دو عدد مین سوزوند . درصورتی که شما میتونستید ببرید گارانتی و تمام هزینه رو دریافت کنید ( البته من در مورد گارانتی گرین چیزی نمیگویم چون تا به کنون کارم به گارانتی گرین بر نخورده است )
باز هم میگم کاملا مشخصه که شما از جانب یک شرکت هستین و سعی در تخریب شرکت رقیب دارین وگرنه کسی نمیاد بعد از چند سال اعتبار یک شرکت رو بیاره پائین . من مدرک رو کردم که گرین یه محصول با کیفیت هست و در حضور خودم هم تست شد و شما نمیتونید اون رو زیر سوال ببرید .
خسته نباشید آقای کارمند
Bookmarks