با کسب اجازه از جناب مهندس عمرانی و دیگر دوستان...
راستش فکر می کنم برای ما ایرانی ها همیشه "مرغ همسایه غازه" پابرجا خواهد موند و هیچ وقت از بین نخواهد رفت...
دوست عزیز این طور یک طرفه قضاوت کردن اصلا درست نیست... شما همش نیمه خالی لیوان رو می بینید اصلا به نکات مثبت قضیه نگاه نمی کنید...
آینده سیما (گرین) یکی از موفق ترین شرکت های ایرانی هست... در محدوده قیمتی خودش از لحاظ کیفیت کاملا بدون رقیب هست...
حالا شما چه طور به مقایسه پاورهای این شرکت با پاورهایی که گاها قیمتشون به 2برابر پاورهای گرین هم می رسه می پردازید...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من آنچه رو که دیدم عرض می کنم خدمتتون...
شما تا بحال در مورد استفاده پاور در شرایط عادی صحبت می کردید ولی حرفی از اوورکلاک زده نشد...!!!
اگر "پاورهای گرین" کیفیت ساخت مناسبی نداشتند!! در حالت فول اوور و حالتی که مصرف قطعات افزایش پیدا می کنه حتما دچار مشکل می شدند و بالطبع به سیستم آسیب وارد می کردند...
در حالتی دیگر در مصرف بالای سیستم هرگونه نوسان ولتاژ می تونه باعث ناپایداری سیستم و آسیب رساندن به سیستم بشه... این طور نیست؟؟
بنده با این که از پاور "530AB گرین" استفاده می کنم! (حتی پاور حرفه ای هم به حساب نمیاد!!) تا حالا به مشکلی بر نخوردم... کوچکترین مشکلی در تامین ولتاژ های سیستم به وجود نیومده...
این کیفیت پاور رو نشون نمی ده...؟؟؟
کاربری بنده دیگه از حالت عادی خارج شده!! پس اگر پاور بنده کیفیت لازم رو نداشت حتما تعویض می کردم...!!
بدون شک پاور های گرین با توجه به قیمت مناسبی که دارند از بهترین کیفیت برخوردار هستند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا خسته نباشید می گم به جناب مهندس عمرانی و دوستانی که در شرکت آینده سیما مشغول فعالیت هستند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...
Bookmarks