من کلا چند مورد رو میگم بهش خوب توجه کنید ( تعدادی سوال برایم پیش امده + یکم توضیحات )
در اوایل شما فرمودید که مادربرد سوخت و شما آن را به گارانتی فرستادید و یک عدد نو گرفتید و نو هم دوباره سوخت!!
آیا شما فکر نکردید که دلیل سوختن مادربرد چی بوده ؟ آیا شما که ر مکان گارانتی قید کردید در بستن اشتباه نمیکنید نمیدانستید مادربرد بدون دلیل نمیسوزه ؟
جایی دیگر قید کردید روی مادربرد اثری از سوختگی نبود آیا مطمین بودید که مادربرد سوخته بود ؟
یک مثال میزنم خوب بهش توجه کنید ( درمورد رفع اشکال هست و پیشرفت در 7 سال )
شما یک نهال بکارید و بهش برسید بعد از 7 سال آیا اون هنوز نهاله ؟
یا خود شما وقتی بدنیا می آید 7 سال بعد هنوز نوزاد هستید ؟
تغییر در دقیقه امکان پذیر است چه برسد به سال ...
اگر حتی اندکی هم به حرف هاتون فکر کنید میبینید که دارید صورت مسله رو پاک میکنید
اگر در اون زمان این مشکل براتون پیش آمده بود میتونستید باهاشون در میان بگذارید ( من هنوز نفهمیدم چرا بعد از 7 سال این مسله رو دوباره جلوکشیدید )
یک مورد هم درباره پاور های خارجی ...
آیا شما اطمینان دارید پاوری که در بررسی میبینید همان به دست شما میرسد ؟ از کجا معلوم اون سایت از سازنده پول نگرفته تا بعضی موارد رو نگوید !!
خودم بشخصه شاید بیشتر از 100 بار در سایت ها دیدم که محصول مورد بررسی قرار میگیره در یک سایت بهترینه در یک سایت بدترین
این رو هم یادآوری میکنم اگر گرین نبود شما یک پاور 550 واتی رو باید بالاترین قیمت الانش میخریدید
همیشه در رقابت مشتری سود میکند ( هرچند که شرکت های سازنده نیز با کاهش قیمت ضرر نمیکنند )
خیلی مسایل بود که نخواستم بگم
من هم دوباره تکرار میکنم من نه کارمند گرین هستم و نه ....
اگر موردی هم ببینم ازش نمی گذرم ولی قبلش با خودشون در میان میگذارم
با تشکر امیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks