مدیر محترم، من که در پست های قبلی خود مسیر و سر نخ را به شما درباره آن قطعات نامرغوب دادم. تازه برای رعایت عدالت هم عرض کردم که در حدود چند هزار از پاورهای antec از آن قطعات نامرغوب استفاده می کرد و باز هم به عرض رساندم که antec آن ها را تعویش کرد و پاور جدید و رایگان داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنگاه خود شما ، صحبت خود من را تحویل خودم می دهید؟؟؟!!! برای رسم عدالت و جلوگیری از تضییع حقوق سایر برند ها، خوب بود یک لینک دیگری هم از مشکلات آن قطعات در پاورهای سون تیم هم قرار می دادید تا حداقل عدالت توزیع لینک رعایت شود.
به عنوان تاپیک توجه نفرمودید: من درخواست کردم آقای عمرانی یا هر کسی که می داند، برای من از تطابق کد های محصولات سون تیم و گرین بگوید تا بتوانم با خواندن حداقل یک review معتبر جهانی، محصول مورد نظرم را خریداری کنم. که در جواب بیان فرمودند: شرکت گرین به سون تیم سفارش می دهند تا برایش پاور تولید کند و کدهای سون تیم با گرین کاملاً متفاوت هستند. و آن کدهای محصولات سون تیم در محصولات گرین نیستند.
پس شما از کجا می دانید آن لینکی که گذاشته اید، دقیقاً همان کیفیت و اجزا تشکیل دهند پاور در محصولات گرین هم هست؟
اگر محصولات سون تیم خوب هستند و محصولات معتبر جهانی دارد که بنده هم منکر یک سری آن ها نمی شوم؛ چرا گرین عین همان کدها را وارد نمی کند (مانند بسیاری از پاورهای معتبر شرکت های دیگر در ایران) تا هم خیال خود و خیال خریدار را راحت کند. و خریدار با آرامش و اطمینان خریداری کند.
چرا کد های پاور های کولر مستر و AcBel و ..... و یا هر پاور دیگری که مورد تایید شخص شماست و در بازار ایران موجود هستند؛ مطابق با همان کدهای جهانیشان است و گرین این همه دردسر را برای خود و خریدار متحمل می شود تا در ایران لیبل پاور خودش را بزند و تازه در بسته بندی خود قرار دهد!!!! شاید خیلی دلسوز خریدار است!!!
آیا محصولات متنوع سون تیم که دارای کدهای مشخص و با نام خود کمپانی سون تیم موجود هستند ، مناسب بازار ایران و جوابگوی کاربر ایرانی نیست؟؟!!!
آیا مصرف کننده ایرانی نوع مصرفش خارج از قاعده مصرف کنندگان دیگر جهان است؟؟!!
آیا واقعاً لازم است محصولاتی خاص برایمان به طور سفارشی تولید کنند؟!!!
مشکل از کجاست؟؟؟!!!
شاید هم منظور شما این از قرار دادن لینک این است که چون تولید کنند هر دو کالا سون تیم هستند؛ پس چشم بسته، شک نکن و بخر و خیالت راحت!!!!
Bookmarks