با سلام
حالا گیریم که گرین خوب نباشه که از نظر من بهترینه و از نظر هزینه به کارایی که فوق العاده که جای خودش رو داره باید گفت یه معجزه در ایرانه با توجه به مشکلاتی که توی ایران وجود داره البته نظر که نیست باید بگم یقین هست چون خودم همین چند وقت پیش که پاورها رو تست میکردن به عنوان ناظر بودم و به اختلاف یک پاور با کیفیت و بی کیفیت پی بردم که یکیشون همین سیلور استون بود که خود نماینده شرکت وارد کننده حاضر نشده بود بیاد برای تستها که البته میدونست چه آشغالی رو وارد بازار میکنن و همچنین برای اینکه بعدا بگه من این تست رو قبول ندارم اصلا نیومدن و البته تبلیغات بر ضد این تست هم خواهند کرد . و البته خوش بختانه مدل بالای 800 وات خودشون رو با برچسب تقلب نکرده بودن وگرنه که توی همون لود 20 درصد پاور میسوخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من یه برند کاملا آشغال میشناسم به نام سیلور استون که خودم با چشمانم دیدم که چه کلاهی با این برند سر ملت میزارن شما فرض کن خود پاور هزینه به کارایی خوبی نداره و همچنین کیفت مناسب حالا فرض کن شرکتی که اون رو میاره برچسبش رو عوض میکنه مثلا برچسب 350 رو میکنه و جای اون 480 رو میچسبونه و این یعنی فاجعه اونوقت شما اومدین گیر دادین به گرین شما اگر راست میگید از اون پاور آشغال که یه دو زاری هم نمیارزه انتقاد کنید که تازه باهاش تقلب هم میکنن که دیگه بدتر هم میشه
حالا شما از گرین بد بگو من هم از پاورهای دیگه در واقع شما هرچه به این برند گیر بدین برای من بیشتر اثبات میشه که شرکت موفقی هست و از کیفیت مناسبی برخوردار هست کلا میگن هر وقت دشمن پیدا کردی بدون در کارت موفق بودی که این امر الان برای گرین اتفاق افتاده در ضمن من نه کارمند شرکت گرین هستم نه چیزی ولی هیچ وقت نمیام یه شرکت و برند خاجی رو که در مقابل یه برند ایرانی دارای کیفیت نباشه رو تبلیغ کنم در ضمن شما میتونستی پاور خودتون رو ببری گارانتی تا بهتون پاسخ گو باشن نه که بیاین توی نت و بر ضد اون تبللیغ کنید و چیزی که مسلمه اینه که شما قصد و غرض دارین این کار رو میکنید نه از سر دلسوزی برای دیگران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
Bookmarks