برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عرض میکنم مهندس. خسته نباشید.
ببخشید شما به گونه ای مطلب را بیان میفرمایید که انگار خریدار به نوعی مقصر می باشد. شما در آن زمان سفارش تان را به شرکت های کم اعتباری مثل Fore Point داده اید و بعد می فرمایید ما در آن زمان از آن شرکت تهیه می کردیم و شمای خریدار بروید و پشت بورد را ببینید تا مطلع شوید!!!!! آیا خریدار به اعتبار شما آن پاور را نخریده است؟ آیا خریدار مقصر است که شما به سراغ OEM های کم اعتبار رفته اید؟ شما طوری بیان میفرمایید که چون من از Fore Point خریدیم اینگونه شد. مهمتر از این مطلب، اینکه باز خریدار نوعی را بد شانس می دانید و میفرمایید شما خیلی بد شانس بوده اید؟
کاملاً به یاد دارم در برنامه ای تلویزیونی، مجری برنامه از آقای منطقی (مدیر عامل ایران خودرو ) سوال کرد که تاکنون نزدیک به 85 نفر در اثر استفاده از خودرو 405 تولیدی شما در حین رانندگی، در آتش سوخته اند و فوت نموده اند. و بالغ بر 100 نفر هم دچار سوختگی شده اند. شما چه صحبتی دارید؟
آن موقع بود که آقای مدیر ایران خودرو دقیقاً جمله شما را به کار برد. آنها خیلی بد شانس بودند؟ چرا که چند صد هزار نفر دیگر که آن محصول را خریده اند کاملاً راضی هستند وهیچ مراجعه ای به نمایندگان پس از فروش و گارانتی ما نکرده اند. تازه ما هم تولید فرانسه را داریم به صورت ckd می آوریم و می فروشیم. فرانسه خیلی معتبر است. تازه مانند شما نرخ مرجوعی را پایین فرمودند. و هزاران تعریف و تمجید. درست مانند شما. حال خودتان کیفیت را مقایسه بفرمایید.
کافی بود این حرف را یکی از مدیران صنایع کشورهای صنعتی بیان می کرد تا مورد شدید ترین هجمه رسانه ها قرار می گرفت.
مهندس عمرانی عزیز، همیشه من خریدار مقصر هستم، این قانون نانوشته است در ایران و نه آن قانون نانوشته ای که شما از آن صحبت می کنید. چون یا نتوانستم از آن پاور مطابق نظر شما استفاده کنم و یا بلد نبودم سیستم نصب کنم و یا مثل هزاران هزار نفر دیگری که کاملاً راضی بوده اند ، راضی نبوده ام و یا مانند دیگران از شما و محصولاتتان تعریف و تمجید نکرده ام. یا چند صد بهانه دیگر که این انسان با هزار قدرت عقل برای آن پاسخی پیدا می کند و سرانجام هم یک روزنه ای برای آن شانس معروف ما ایرانی ها قرار دهیم که بله؛ شما خیلی بد شانس بوده اید!!!
در آخر هم برای اینکه مشتری آرام بگیرد و به نوعی تشریک مساعی شده باشد، همه دست اندر کاران محترم از جمله شخص شما میفرمایند: " شرکتی موفق خواهد بود که سعی کند معایب خود را اصلاح نموده و بر محاسن خود بیفزاید، گرین نیز از این قاعده مستثنی نیست و .............................." باز هم جای تشکر دارد که شما نفرمودید، ما خدمتگزار مصرف کننده هستیم.
مضافاً اینکه؛ شما خیلی مهندس خوب و عزیزی هستید که خودتان میفرمایید: "به همین جهت بود که ما به سراغ کمپانی هایی همچون Seventeam, Hec, Zippy-Emacs در مورد پاورهایمان رفتیم". یعنی خودتان نیز به نوعی می دانید Fore Pointm , Super Flower چه نوع تولید کنندگانی هستند!!! و یا حداقل اگر هم قبل از خرید نمی دانستید اکنون دیگر کاملا می دانید.
فقط خدا می داند در اینجا تا شما به این تجربه و باور برسید، چند صد هزار قطعه از مصرف کنندگان بی اطلاع از کیفیت آن پاورها در سراسر کشور از بین رفته، و یا کاهش عمر پیدا کرده و هزاران مشکل دیگر که برایشان پیش آمده است. و آن ها تصور کرده اند که عمر قطعه موجود در سیستمشان تمام شده و باید مدل روز را دوباره پول بدهند و بخرند. البته سرمایه ملی کشور را هم مقداری داخل قضیه وارد بفرمایید که چه مقدار دلار از بین رفته تا شما به این تجربه و باور رسیده اید.
اما، این ها هیچ مهم نیست!!! چرا که طبق آن قانون نانوشته شما ، در مجموع آن پاورها کمتر از 1.86% مرجوعی داشت!!! و حال آنکه اگر شما این عدد را 1.5 یا 0.5 و یا حتی نزدیک به صفر هم اعلام می فرمودید ، خریدار نوعی باید بپذیرد. چون مرجع و سنگ محکی بی طرف و قابل قیاس برای آن دارد، تا بتواند مقایسه کند. دقیقاً مثل موسسات حفظ حقوق مصرف کننده که نبودنشان بهتر از بودشان است. و یا هر عددی و رقمی که امروزه می شنویم که اگر باور نکنیم، چه کنیم.
و مجدداً از شما تشکر می کنم که فرمودید: "به همین جهت بود که ما به سراغ کمپانی هایی همچون Seventeam, Hec, Zippy-Emacs در مورد پاورهایمان رفتیم. ولی مطمئنا اینان نیز دارای نقاط ضعف و قوت بسیارند که باز می بایست در مورد انتخاب هایمان بیشتر دقت نماییم تا حس روند رو به رشد را به مصرف کننده محترممان منتقل نماییم".
پس خودتان مطلع هستید که پاورهای ساخت این شرکت ها هم اکثراً چه محصولات بی کیفیتی هستند. اگر می دانید که باید در انتخابتان دقت کنید چرا بر مسیر اشتباه خود اصرار می ورزید؟!! چرا مسیر خود را اصلاح نمی کنید؟!! اما این ها باز هم مهم نیست. چرا که طبق آن قانون نانوشته شما نرخ مرجوعی خیلی خیلی پایین است و همه راضی هستند. فقط یک تعدادی ناراضی هستند و آنان هم همه مثل من بد شانس بوده اند و یا حداکثر بلد نبودند سیستم ببندند.
مزید اطلاعتان چون خود شما هم وارد بحث مدارات پاور شده اید خدمتتان معروض می دارم.
فرموده اید: " از خازنهای ژاپنی در بخش ورودی ، خازنهای تایوانی در بخش خروجی".
شما از کدام خازن های ژاپنی در بخش ورودی صحبت می کنید؟! متصور هستم مشکل از بنده بوده است که عکس های با زاویه مناسب نگرفته ام. جناب مهندس این 2 خازن ورودی از نوع Fuhjyyu هستند!!! که جزو نامرغوب ترین برند موجود در بازار های جهانی بوده و هنوز هم بدترین می باشد. همینطور هم خازن های در بخش خروجی که مشخصاً مطابق تصویر از پاور شما، Fuhjyyu تایوان هستند. مشکلات این برند خازن از جمله عمر فوق العاده پایین، نشتی، برآمدگی خازن به دلیل استفاده از مواد افزودگی بی کیفیت به مایع خازن، از لحاظ جهانی کاملاً ثابت شده است.
همچنین مزید اطلاع دوستان، از سایر برندهای بی کیفیت خازن می توان به GSC, G-Luxon اشاره کرد. مشکل مادربورد های همان سال ها به خصوص در مورد مادبردهای winfast که بنده تصویر آن را هم برایتان قرار می دهم از نوع بی کیفیت خازن بود.
پاورهای فراوانی را دیده ام و بعضی از آن ها را شخصا موجود دارم که از این برند بی کیفیت Fuhjyyu استفاده می کنند و همگی بعد از زمانی بسیار کوتاه دچار مشکل شده اند. در مورد Fuhjyyu که در اغلب موارد به مادربرد هم آسیب می رساند و این کاملاً ثابت شده است.
متاسفانه در آن پاور شما هم دقیقا ً از همان خازن تایوانی نامرغوب استفاده شده است.
دوستان کافی است در گوگل به جستجوی Fuhjyyu بپردازند تا بحث کاملاً مشخص شود.
حتی مزید اطلاع معروض می دارم، یک سری از پاور antec هم که توسط FSP تولید شده بودند در چند سال گذشته، از همین برند نامرغوب استفاده کردند. اما antec سریعاً نسبت به تعویض آن ها با مدل های با کیفیت به طور رایگان اقدام کرد تا اعتبارش به خطر نیفتد. البته پاورهایی که در آن زمان توسط آن خازن بی کیفیت تولید شده بود به بیش از 10 هزار عدد هم نمی رسید.
جناب عمرانی؛ امیدوارم حداقل فقط در تعداد محدودی از تولیدات آن 400 هزار پاوری که فرموده اید در بازار پخش شده و به تبع آن نیز به فروش رسید است، از آن خازن Fuhjyyu نامرغوب استفاده شده باشد؛ و در بقیه از مارک های معتبر. که اگر خلاف این باشد، به جرات می توان گفت سیستمی وجود نداشته است که بتواند از آن پاور با خازن نامرغوب Fuhjyyu استفاده مستمر و مداوم داشته باشد مگر اینکه خازن دچار نشتی و ترکیدگی نشود.
آن مدیر و سرپرست محترم انجمن که فرموده اند، با همان پاور ، سیستم بی وقفه در حال کار هستند، بدانند که حتی 1 مورد گزارش از درست کار کردن آن سری از خازن های Fuhjyyu، که دقیقاً در پاور آن زمان گرین وجود داشته است از لحاظ بین المللی ثبت نشده است. مگر اینکه سیستم به طور عادی و معمولی کار کند. آن هم حداکثر بعد از کمتر از 2 الی 3 سال (در ایده آل ترین شرایط دمایی پاور و خوش شانس ترین افراد) بدون شک آن خازن ها از بین می رود.
به این مطلب اعتقادی ندارید کافی است خودتان search بفرمایید. دوستان کافی است در گوگل به جستجوی Fuhjyyu و مشکلاتش بپردازند. و نیز جستجوی مشکلات محصولات سون تیم که در آن از خازن های Fuhjyyu استفاده شده است.
مجدداً مزید اطلاع شما و دوستان عرض می کنم پاورهای OCZ هم که در ایران هستند و از لحاظ گارانتی شاهد بازی در آوردن شرکت وارد کننده هستیم که به نوعی مشتری را از سر خودشان باز می کنند و دیگر آن گارانتی چند ساله را ارائه نمی کنند، استفاده از brand های بی کیفیت در مجموعه ای از خازن های پاور هستند. و اکنون آن پاورهای بالای 100 هزار تومان نیز دچار مشکل شده اند.
مجدداً مزید اطلاع دوستان عزیز به عرض می رسانم در پاورهای کولر مستر سری extreme power ، و توان 460 و 550 وات که توسط همین شرکت seventeam به سفارش کولر مستر ساخته شده است، و در ایران توسط نماینده کولر مستر وارد گردیده است، از همان خازن نامرغوب با برند Fuhjyyu استفاده شده است. بنده دقیقاً همون پاور را که در مدت کوتاهی خراب شده بود از دوستان امانت گرفتم، باز کردم و عکس گرفتم برای رویت دوستان.
هر چند که ظاهر همین سری از پاورهای کولر مستر که ساخت سون تیم می باشد، بی شباهت با برخی از محصولات موجود گرین نمی باشد. هر چند که بنده قصد قضاوت پیش از مقایسه را ندارم و آن را به خود دوستان محول می کنم. امیدوارم در محصولات جدید گرین حداقل از برندهای بی کیفیت استفاده نشده باشد.
جناب مهندس خدمتتان عرض کردم که بنده آن پاور antec 350 watt را 96 دلار با هزینه پست خریدم. که از این مبلغ 35 دلار هزینه پست و حدود 10 دلار هم مالیات پاور بود که پرداخت شده بود. قیمت خود پاور چیزی در حدود 51 دلار بود. یعنی پاور 250 واتی شما 18 هزار تومان و پاور 350 وات معتبر antec پنجاه و یک دلار. شما خودتان قیمت دلار را در آن زمان بفرمایید. تصور نکنم بیشتر از 800 تا 820 تومان بوده باشد. پس پاور معتبر می شود حدود 42 هزار تومان. یعنی از لحاظ مقایسه 2.3 برابر پاور شما قیمت داشته است و 350 وات هم بوده است.
به تمام این موارد اضافه کنید استفاده از ترانس مارک دار معتبر در آن پاور را. مهندس عمرانی؛ مارک ترانس موجود در پاور شما متعلق به کدوم شرکت بود؟ مارکی داشت و یا متفرقه بود. اضافه بفرمایید استفاده از خازن های مارک دار هیتاچی در قسمت ورودی و خازن های رابیکون ژاپنی در قسمت فیلترینگ خروجی. مارک خازن های شما چه بود؟ Fuhjyyu. که بی نیاز از صحبت است.
اضافه بفرمایید، استفاده از هیتسینگ آلومینیومی آنودایز شده برای نهایت انتقال سریع حرارت. اضافه بفرمایید استفاده از فیلترینگ قوی ورودی با دو کویل ورودی و دو خازن Y ساخت ژاپن؛ و دو عدد MOV برای طولانی کردن عمر پاور ساخت ژاپن. جناب مهندس، اضافه بفرمایید استفاده از معتبرترین برند ها در mosfet ها و اضافه بفرمایید معتبرترین برند های در PWM IC. جناب مهندس مارک mosfet های پاور شما چه بود؟ مارک PWM IC کنترل آن چه بود؟ بنده با ذره بین هم نتوانستم متن روی آن را ببینم!!! چون اصلاً مارکی نداشت!!! یعنی متفرقه. شما که بهتر از هر شخص دیگری می دانید در الکترونیک متفرقه یعنی چه؟
جناب مهندس حتی یک ورقه محافظ، یک برگ فیلم رادیولوژی بی ارزش، که کمترین هزینه ای دارد در پاور شما برای جلوگیری از اتصال مدارات و قسمت های مختلف لحیم شده در برد با بدنه فلزی پاور؛ برخلاف برند antec ، تعبیه نشده بود. شما ممکن است بفرمایید، این که مهم نیست، اما مهندس عزیز این همین ریزه کاری ها است که باعث می شود محصول عمر طولانی پیدا کند. محصول موفق تر بشود. سالیان سال بدون مشکلی مانند روز اول کار کند. در مرور زمان توان پاور کم نشود. و ......... ولی این ظرافت ها در مورد پاورهای generic شما رعایت نمی شود. دلیل آن واضح است. تمام این ریزه کاری ها، خرید برند های معتبر و ..... نیاز به هزینه بیشتر دارد که با قیمت های پاور های شما که ساخت سون تیم و یا سایر oem هایتان می باشد، به هیچ وجه سازگار نیست.
بنده حتی شک دارم با این مشخصات ظاهری نامرغوب که حتی اگر باعث صدمه زدن به قطهات داخلی سیستم نشود؛ باعث ایجاد ولتاژ خروجی بی کیفیت و ناپایدار هم میشود، اصلاً استاندارد CE مندرج روی لیبل پاور صحت داشته باشد!!!!
جدای از قطعاتی که به صورت آشکارا جزء نامرغوبترین قطعات هستند، و می شود آن ها را راحت از برندهاشان تشخیص داد ، می توان به راحتی نتیجه گیری کرد سایر قطعات درون پاور شما (اکثراً بدون brand ) از جمله انواع مقاومت ها ی بکار رفته در پاور شما نیز به همین تناسب از برندهای معمولی و رو به پایین انتخاب می شوند. نتیجه این کار قیمت پایین پاور شماست. هیچ معجزه ای در کار نیست. قطعات معتبر گران تر و قطعات بی کیفیت ارزان تر هستند.
من خودم شخصاً متعجب می شوم وقتی در فروم های مختلف ایرانی میروم، این دوستان و عزیزان ، را می بینم که درباره کوچک ترین قابلیت های قطعات مختلف مثل مادربورد، کارت گرافیک، هارد و......... ورود یک کد جدید در بازار با وسواس فوق العاده صحبت می کنند و به درستی تجربیات خودشان را بیان می کنند. آنگاه درباره این پاور که خیلی خیلی مهم است، این چنین بحث های بی پایه و اساس می شود. می گویند ملت گفتند خوب است بخر؟
در همین انجمن خواندم که خود شما فرمودید: بر اساس عقد قرار داد شرکت سون تیم و سایت newegg ، فلان و فلان کد های محصولات سون تیم در بازار آمریکا به فروش می رسند. نقل به مضمون. و باز فرمودید که همان کد ها با حدود همان قیمت ها در ایران عرضه می شود.
خوب جناب مهندس عزیز؛ چرا پاور سون تیم در کلاس های متوسط زیر 600 وات از این شرکت وارد بازار آمریکا نمی شود و تاکنون نشده است؟ آیا دلیلی جز این دارد که هنوز به سطح استاندارد قابل قبول و سطح توقع قابل قبول برای ورود به بازار آمریکا نرسیده است. آیا اگر رسیده بود لحظه ای تاخیر می کردند؟ مگر در بازار آمریکا مصرف کننده معمولی وجود ندارد؟! تعداد مصرف کنده معمولی و متوسط که همواره بیشتر از مصرف کننده سطح بالاست. چرا مانند کولر مستر و سیلور استون (که شما نیز سابقه خوبی از آن ندارید، و چه جنجال بی پایه و اساسی از کیفیت آن در این سایت به راه انداخته اید) سون تیم محصولی در زیر 500 وات برای فروش در بازارهای معتبر ارائه نمی کند؟؟!!
به نظر بنده فقط یک جواب دارد و آن نیز اینکه در سطح آن محصولات هنوز به استاندارد بین المللی قابل قبول نرسیده اند.
بنده و خیلی از مصرف کنندگان دوست داشتیم، شرکتی مثل گرین حداقل بعد از 10 سال سابقه ، مانند سایر شرکت هایی که به صورت تجاری پاور به فروش می رسانند، مانند کولر مستر، کیفیت های مختلف برای مصرف کننده مختلف داشته باشد. توجه بفرمایید قیمت پاور های کولر مستر که خیلی عادی و معمولی هستند در سری extream power ، را با سری Real Power از همان شرکت مقابسه کنید. در کلاس های معمولی 500 وات ، بالغ بر دو برابر تفاوت قیمت دارند. محصول هم برای مصرف کننده معمولی و هم سطح بالاتری از توقعات.
البته بنده این مطلب را می دانم که شما فقط یک فرد در آن شرکت و مجموعه هستید و همه ما در زیر چتر اقتصاد ایران هستیم . مشکلات اقتصاد بر تصمیمات مدیران شما و خریدار و به نوعی همه ما ایرانیان سایه می افکند و شرایط خاصی را تحمیل می کند.
جناب مهندس ، شما که برعکس بنده و خیلی از دوستان در کار این پاور دست دارید و ریز و بم آن را بهتر از هر شخص دیگری می دانید. سالیان سال در این کار بوده اید. صاحب نظر و خبره هستید. چرا میفرمایید که تفاوت فاحشی وجود ندارد؟؟؟ تفاوت فاحشی بیشتر از این امکان دارد؟؟؟ شما خودتان به من میفرمایید مقایسه این دو پاور بی انصافی است، آنگاه خودتان .........
به تمام موارد ذکر شده اضافه بفرمایید، نکاتی را که بنده تازه کار از پاور نمی دانم و نسبت به آن ها جهل دارم و شما با دیدن آن کاملاً نسبت به آن پی می برید و خیلی موارد دیگه که شما خوب می دانید. این است صداقتتان که از آن صحبت می کنید؟
آری ، همه این موارد نهایتاً تفاوت های ظاهری است. ثبات ولتاژ و آمپر و ................................... که خودتتان بهتر از همه بچه های انجمن و مصرف کنندگان می دانید را به کیفیت آن پاور معتبر اضافه بفرمایید.
در پایان از پیشنهاد سخاوتمدانه شما سپاسگذارم. اگر خدای ناکرده روزی نیاز به تعمیر و یا سرویس پاور پیدا کردم، به طور قطع و یقین مزاحمتان می شوم. ترجیح می دهم آن پاور گرین را هم برای خود به عنوان نمونه محصولی با کیفیت که منحصراً برای بازار ایران به طور سفارشی تولید شده است نگه دارم.
در حل حاضر هم تا قبل از عید قصد خرید یک سیستم جدید را برای خود دارم و برای خرید تمام قطعات آن به جمع بندی رسیده ام به استثنای پاور. که با مقایسه سطح قیمت های جهانی پاورهای معتبر و خوش نام در محدوده های متوسط با پاور های موجود شما، و سوابق گذشته و نیز حفظ نسبت قیمت های پاورهای شما در گذشته و حال حاضر، تصور نمی کنم محصولات جدید پیشرفت قابل قبولی و قابل اطمینانی کرده باشند.
با تشکر از صبر و حوصله شما.
موفق باشید.
-------- به محض وصل مجدد سرویس اینترنت پرسرعت، تصاویر را upload می کنم.
Bookmarks