4 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: تصویری از داخل کیس - ایده های جدید برای چیدمان قطعات و مود
hاینم کیس ما که واتر کولرش نیمه دست سازه:lol: کابلها رو حوصله جمع کردنشونو ندارم چون من هفیه ای یه بار میفتم به جون کیس نمیشه که هر هفته وقتمو رو کابل بازی هدر بدم:1. (5)::1. (5):
البته!! کیس من دو تیکس یکی که اصل کیسه اون یکی هم رادیاتوره دست سازه :love: اون لیوانه هم که میبینید مخزن+پمپ آبه :lol:
نقل قول:
hاینم کیس ما که واتر کولرش نیمه دست سازه:lol: کابلها رو حوصله جمع کردنشونو ندارم چون من هفیه ای یه بار میفتم به جون کیس نمیشه که هر هفته وقتمو رو کابل بازی هدر بدم:1. (5)::1. (5):
البته!! کیس من دو تیکس یکی که اصل کیسه اون یکی هم رادیاتوره دست سازه :love: اون لیوانه هم که میبینید مخزن+پمپ آبه :lol:
:lol:عجب رادیاتوری کار گذاشتی ... !!! بپا آبش تموم نشه یه وقت ... :lol:
نقل قول:
:lol:عجب رادیاتوری کار گذاشتی ... !!! بپا آبش تموم نشه یه وقت ... :lol:
تازه اونی که که معلومه نصفشه!!!!! 4 تا فن 12 هم توشه که معمولا خامششون میکنم که صدا ندن در حالتی که فن ها روشن هستن دما با ریل تمپ بدون اور از 40بالاتر نیمره موقع بیکاری هم حدود 25 هستش چیزی که برای من تعجب آوره اینه که چقدر واتر کولینگ تو ایران کم طرفدار داره درسیته که دردسر داره ولی قیمتش اگه مثل خودم دست ساز بازی در بیارید کلا بالای 50 نمیره که اونم 40 تومنش پول بلاک هستش!! صدا هم که نداره با کلاس هم هست :دی
نقل قول:
تازه اونی که که معلومه نصفشه!!!!! 4 تا فن 12 هم توشه که معمولا خامششون میکنم که صدا ندن در حالتی که فن ها روشن هستن دما با ریل تمپ بدون اور از 40بالاتر نیمره موقع بیکاری هم حدود 25 هستش چیزی که برای من تعجب آوره اینه که چقدر واتر کولینگ تو ایران کم طرفدار داره درسیته که دردسر داره ولی قیمتش اگه مثل خودم دست ساز بازی در بیارید کلا بالای 50 نمیره که اونم 40 تومنش پول بلاک هستش!! صدا هم که نداره با کلاس هم هست :دی
آخه وجدانا کسی که در کیس را باز کنه به نظرش V8 که من گذاشتم با کلاس تر یا اون واتر کولینگ دست ساز.:party:
تازه سیستمم 5 تا فن CoolingMaster و sunbeemTec توش هست که از دیوار صدا بیاد از اونها نمی آید .فقط دمایش بجای اینکه از 50 بالا نره عمرا از 70 بالا بره.
چند سال پیش واتر کولینگ رو امتحان کردم به نظرم در مجموع ارزش نداره .
فن هر چقدر هم پر زرق و برق و گنده منده باشه بازم واتر کولینگ (چون کمتر کسی ازش استفاده میکنه)با کلاس تره و در مورد ارزش نداشتن واتر کولینگ میتونم دلایلتون رو بپرسم؟؟؟؟؟(راستی میتونید رکورد های overclock من با همین کولر رو توی hw bot ببینید cpu:e2200 )
این هم کیس درویشی منه:1. (29)::lol:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ : تصویری از داخل کیس - ایده های جدید برای چیدمان قطعات و مود
کیس جدید ما بعد از رنگ کاری و عملیات cable managment!