پاسخ: تصویری از داخل کیس - ایده های جدید برای چیدمان قطعات و مود
نقل قول:
بازم تشکر که اینقدر وقت میذارید.
درمورد تصویر اول هیچی نمی تونم بگم چون هر کاری کردم نشد کابل هشت تایی رو درست کنم.
در ضمن تصاویر یک مقدار گولزنک هست و در صورتی که از روبه رو نگاه کنید کابله پنهانه در مورد فن پشت کیس سیم رو به پایین ترین سوکت مادر برد وصل کردم در مورد سوکتهای فن مادر برد هم سوکت از اون حفره ها رد نمیشه.
اما در تصویر دوم باید بگم که اون حفره ی اصلی دیگه جایی برای رد کردن کابل 24 تایی نداشت
ودر مورد دکمه های پاور و ریست طول سیم کم بود در ضمن برق گرافیک رو از حفره رد کردم و از پشت سینی کیس اوردم و در آخر در مورد کابل گره خورده باید بگم سوکت 4 تایی بود وقابلیت جدا کردن نداشت به همین دلیل من مجبور شدم با سیم ببندمش مثل حالت اولی ودر کف کیس بین اون دو پین فن و چسبیده به پاور قرارش بدم.
من از شما تشکر میکنم به خاطر این دقت بالا و وقتی که گذاشتید.
سلام و خواهش میکنم دوست عزیز !
در مورد کابل 8 تایی بهتره ابتدا فن مادربرد رو در بیارید از روی هت سینک بردارید و بعدش کابل 8 تایی رو خوب به سمت چپ بکشید و بعدش فشار بدید بره لای هت سینک گیر کنه و بعدش برای اینکه فیکس بشه فن مادربرد رو جا بذارید .
برای رد کردن سوکت فن مادربرد از شکاف کوچیک بالا ، فکر کنم بتونید اون زائده شکاف مورد نظر رو که در سمت پشت قرار داره ، با دست یا انبر کمی خم تر کرده و بازتر کنید تا بشه سوکت فن مادربرد رو ازش رد کرد !
در مورد شکاف بزرگ پایین هم اینو اضافه کنم که چه در این شکاف و چه در هر جای دیگه حق تقدم با کابل های بزرگترو ضخیم تره و بهتره ابتدا کابل های بزرگتر رو رد کنید و بعدش کوچیکتر ها رو ! مثلا من حدس میزنم چون قبلا سایر کابل رو از اونجا رد کرده اید ، حالا این کابل 24 تایی بواسطه سر سوکت بزرگش نمیشه ردش کرد ! در حالیکه بهتره اول از همه این کابل رو رد کنید تا بشه اون سر سوکت رو چرخوند و از اون حفره رد کرد و بعدش سایر کابل ها رو با توجه به ضخامت شون الویت بندی کرده و رد کنید ! دوست من اون جریان تجربه و تغییرات ازمون و خطا که میگفتم همینه دیگه ! یعنی شما هر یک ازاین راه ها رو که کشف میکنید مثل همین مورد کابل 24 تایی ، مجبورید کل اون کابل هایی که قبلا و با زحمت و صرف وقت رد کردید رو دوباره دراورده و بنا به طرح و ترتیب جدید رد کنید ! البته شما بالاخره اخر سر به بهترین ترتیب ممکن خواهی رسید به شرطیکه از در اوردن و صرف وقت نترسید !
در مورد فن پشتی کیس هم منظور من اینبود که بجای اینکه سیمشو در بیرون لا بزنید همونو مثل فن پردازنده دور خود فن بپیچید !
در مورد سیم پاور و ریست من حدس میزنم شما اشتباه میکنید ! من قبلا گفتم که در یکی از تصاویر جدیدی که قرار دادید و از زاویه ظلع پشتی عکس گرفتید دقیقا مشخصه که این کابل های پاور و ریست از ظلع پشتی در اومدن و میشه از همون پشت به طرف اون شکاف برد و از اونجا رد کرد و روی مادربرد نصب کرد ! اما اگه به همین صورت که گفتم عمل کردید و بازم کوتاه اومد پس راهی ندارید جز اینکه باز هم از اون پشت شروع کنید و در امتداد همون سوکت های روی مادربرد بیارین شون جلو و ( مثل کابل های ساتا دقیقا از روبرو بیارید ) و از حفره کنار رد کنید . و در انتها وصل شون کنید .
اون کابل 4 تایی رو هم که میگید اضافس و نمیشه جدا کرد رو و سایر کابل هایی از این دست رو به بیرون و پشت سینی انتقال بدید ! گفتم که با کمی دقت و جابجایی میتونید همه این کابل ها رو از همون شکاف رد کنید !
در کل بحث کابل کشی داخل کیس یه جورایی سلیقه ایه ولی مهمترین مسالش بحث تشخیص حق تقدمه ! ولی اینو هم بگم که اگه کمی اون جریان ازمون و خطا رو که اشاره کردمو تست کنید مطمئنم که تمام کابل هایی که باید از اون شیار پایینی رد شن ، رد خواهند شد و فقط کمی دقت و حوصله میخواد تا قلقش دست تون بیاد و بفهمید که به چه صورتی ردشون کنید که بشه همگی رو رد کرد . موفق باشید .
اگه صلاح دونستید از تغییرات تون عکس بذارید . ممنون !
بازم ممنون باشه اگر وقت کردم حتما.خیلی ممنون
سلام:give_rose:
اینم کیس من:lol:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب کسی نظری داره برای بهتر شدن بگه:1. (38):
پل شمالی خیلی داغه!!!:1. (27): رم ها هم همین طور:1. (23):
واسه بار هزارم عرض ميكنم ... دوستان لطف كنن عكسها رو در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آپ كرده و به صورت لينك يا تامب بذارن كه دوستان دايل آپي به مشكل بر نخورن و سرعت سايت و لود شدن صفحات بالا بره ... لطفا دقت فرمائيد !!! :give_rose:
3 :تعداد فایل پیوست
آخری تننظیم کننده سرعت فنه ، ساخت خودمه
نقل قول:
آخری تننظیم کننده سرعت فنه ، ساخت خودمه
:lol: نمرديم و كيفيت دوربين گوشي n97 رو هم ديديم !!! :lol:
اینم از کیس من :whistle:
در وصل کردن کابل ها و کشیدن اونا من توی این چند باری که سیستم رو از کیس بیرون آوردم و دوباره نصب کردم دفه اول برای مهار کابل ها از نزدیک 15 تا بست استفاده کردم ولی باز هم یه چیز قاراشمیشی از آب در اومد تا این دفه آخر که بدون حتا یک بست تونستم نظم خوبی رو بهش بدم ولی باز پایین کیس کمی شلوغ شد
به نظر خودم چیز خوبی ازآب در اومد:
شما مشکلتون اینه که همه کابلها رو از روی سینی رد کردین باید کابل ها رو از پشت سینی میب ببرین
اینم کیس زاغارت منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]: