AMD>INTEL (31-12-09), D J V A H I D (30-12-09), Hamid2547 (30-12-09), ripek (30-12-09), vandelin (03-01-10)
hاینم کیس ما که واتر کولرش نیمه دست سازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کابلها رو حوصله جمع کردنشونو ندارم چون من هفیه ای یه بار میفتم به جون کیس نمیشه که هر هفته وقتمو رو کابل بازی هدر بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته!! کیس من دو تیکس یکی که اصل کیسه اون یکی هم رادیاتوره دست سازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون لیوانه هم که میبینید مخزن+پمپ آبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
AMD>INTEL (31-12-09), D J V A H I D (30-12-09), Hamid2547 (30-12-09), ripek (30-12-09), vandelin (03-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجب رادیاتوری کار گذاشتی ... !!! بپا آبش تموم نشه یه وقت ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hessam_7800gtx (30-12-09), ripek (30-12-09)
|
تازه اونی که که معلومه نصفشه!!!!! 4 تا فن 12 هم توشه که معمولا خامششون میکنم که صدا ندن در حالتی که فن ها روشن هستن دما با ریل تمپ بدون اور از 40بالاتر نیمره موقع بیکاری هم حدود 25 هستش چیزی که برای من تعجب آوره اینه که چقدر واتر کولینگ تو ایران کم طرفدار داره درسیته که دردسر داره ولی قیمتش اگه مثل خودم دست ساز بازی در بیارید کلا بالای 50 نمیره که اونم 40 تومنش پول بلاک هستش!! صدا هم که نداره با کلاس هم هست :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hessam_7800gtx در تاریخ 30-12-09 انجام شده است
Confessor
Of the tragedies in man
آخه وجدانا کسی که در کیس را باز کنه به نظرش V8 که من گذاشتم با کلاس تر یا اون واتر کولینگ دست ساز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه سیستمم 5 تا فن CoolingMaster و sunbeemTec توش هست که از دیوار صدا بیاد از اونها نمی آید .فقط دمایش بجای اینکه از 50 بالا نره عمرا از 70 بالا بره.
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 31-12-09 انجام شده است
چند سال پیش واتر کولینگ رو امتحان کردم به نظرم در مجموع ارزش نداره .
Hessam_7800gtx (31-12-09), Salar2007 (16-07-10)
فن هر چقدر هم پر زرق و برق و گنده منده باشه بازم واتر کولینگ (چون کمتر کسی ازش استفاده میکنه)با کلاس تره و در مورد ارزش نداشتن واتر کولینگ میتونم دلایلتون رو بپرسم؟؟؟؟؟(راستی میتونید رکورد های overclock من با همین کولر رو توی hw bot ببینید cpu:e2200 )
Confessor
Of the tragedies in man
یکیش دردسر نگهداریش .
این هم کیس درویشی منهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک عکس از داخل کیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط X7 Turbo در تاریخ 03-01-10 انجام شده است
|
عجب پاوری داری . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
X7 Turbo (03-01-10)
کیس جدید ما بعد از رنگ کاری و عملیات cable managment!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks