برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و خواهش میکنم دوست عزیز !
در مورد کابل 8 تایی بهتره ابتدا فن مادربرد رو در بیارید از روی هت سینک بردارید و بعدش کابل 8 تایی رو خوب به سمت چپ بکشید و بعدش فشار بدید بره لای هت سینک گیر کنه و بعدش برای اینکه فیکس بشه فن مادربرد رو جا بذارید .
برای رد کردن سوکت فن مادربرد از شکاف کوچیک بالا ، فکر کنم بتونید اون زائده شکاف مورد نظر رو که در سمت پشت قرار داره ، با دست یا انبر کمی خم تر کرده و بازتر کنید تا بشه سوکت فن مادربرد رو ازش رد کرد !
در مورد شکاف بزرگ پایین هم اینو اضافه کنم که چه در این شکاف و چه در هر جای دیگه حق تقدم با کابل های بزرگترو ضخیم تره و بهتره ابتدا کابل های بزرگتر رو رد کنید و بعدش کوچیکتر ها رو ! مثلا من حدس میزنم چون قبلا سایر کابل رو از اونجا رد کرده اید ، حالا این کابل 24 تایی بواسطه سر سوکت بزرگش نمیشه ردش کرد ! در حالیکه بهتره اول از همه این کابل رو رد کنید تا بشه اون سر سوکت رو چرخوند و از اون حفره رد کرد و بعدش سایر کابل ها رو با توجه به ضخامت شون الویت بندی کرده و رد کنید ! دوست من اون جریان تجربه و تغییرات ازمون و خطا که میگفتم همینه دیگه ! یعنی شما هر یک ازاین راه ها رو که کشف میکنید مثل همین مورد کابل 24 تایی ، مجبورید کل اون کابل هایی که قبلا و با زحمت و صرف وقت رد کردید رو دوباره دراورده و بنا به طرح و ترتیب جدید رد کنید ! البته شما بالاخره اخر سر به بهترین ترتیب ممکن خواهی رسید به شرطیکه از در اوردن و صرف وقت نترسید !
در مورد فن پشتی کیس هم منظور من اینبود که بجای اینکه سیمشو در بیرون لا بزنید همونو مثل فن پردازنده دور خود فن بپیچید !
در مورد سیم پاور و ریست من حدس میزنم شما اشتباه میکنید ! من قبلا گفتم که در یکی از تصاویر جدیدی که قرار دادید و از زاویه ظلع پشتی عکس گرفتید دقیقا مشخصه که این کابل های پاور و ریست از ظلع پشتی در اومدن و میشه از همون پشت به طرف اون شکاف برد و از اونجا رد کرد و روی مادربرد نصب کرد ! اما اگه به همین صورت که گفتم عمل کردید و بازم کوتاه اومد پس راهی ندارید جز اینکه باز هم از اون پشت شروع کنید و در امتداد همون سوکت های روی مادربرد بیارین شون جلو و ( مثل کابل های ساتا دقیقا از روبرو بیارید ) و از حفره کنار رد کنید . و در انتها وصل شون کنید .
اون کابل 4 تایی رو هم که میگید اضافس و نمیشه جدا کرد رو و سایر کابل هایی از این دست رو به بیرون و پشت سینی انتقال بدید ! گفتم که با کمی دقت و جابجایی میتونید همه این کابل ها رو از همون شکاف رد کنید !
در کل بحث کابل کشی داخل کیس یه جورایی سلیقه ایه ولی مهمترین مسالش بحث تشخیص حق تقدمه ! ولی اینو هم بگم که اگه کمی اون جریان ازمون و خطا رو که اشاره کردمو تست کنید مطمئنم که تمام کابل هایی که باید از اون شیار پایینی رد شن ، رد خواهند شد و فقط کمی دقت و حوصله میخواد تا قلقش دست تون بیاد و بفهمید که به چه صورتی ردشون کنید که بشه همگی رو رد کرد . موفق باشید .
اگه صلاح دونستید از تغییرات تون عکس بذارید . ممنون !
Bookmarks