برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز ! اقا تبریک میگم خیلی بهتر شده ! البته بعضی از مواردی که حقیر اشاره کردم احتمالا بدلیل نقص در توصیف نقاط و نکات مورد نظر ، جا افتادن که بهمین دلیل و با استفاده از این تصاویر ، سعی خواهم کرد در ادامه این پست ، کمی دقیق تر ، پیشنهاداتمو خدمت تون عرض کنم !
برای راحتی و دقت بیشتر ، نقاط مورد نظر رو با اعدادی در تصاویر مشخص کردم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیحات نقاط مربوط به تصویر شماره یک :
1- فن مادربرد ( 1 ) : برای اینکه سیم های این فن در دید نباشه بهتره سیمشو از همون حفره پشتی که با شماره 1/1 مشخص شده ، به بیرون برده و از قسمت شماره 8 بداخل بیارید و به سوکتش وصل کنید ! البته اگه طول سیمش این اجازه رو بده ! و اگه سیم کوتاه اومد ، مجبورید روشی که برای فن دوم مادربرد خواهم گفت رو اجرا کنید .
2 - فن مادربرد ( 2 ) : ببینید قبلا هم اشاره کردم که برای عدم در دید قرار گیری سیم های فن مادربردتون ، میتونید اضافه سیم هاشونو در پشت این فن ها و بدوره 2 تا زائده پلاستیکی که پشت این فن ها قرار داره ، بپیچید و فقط مقدار لازم رو ازاد بذارید !
3 - فن پردازنده : فعلا هیچی !
4 - کابل برق مادربرد ( 8 تایی ) : این کابل رو از پشت همون فن مادربرد رد کنید و بهتره به پایین فشار بدید تا مثل الان ( در این تصویر ) بالای فن مادربرد قرار نگیره و کمتر در دید باشه و تا حد ممکن قسمت اضافی کابل بیرون حفره سینی قرار بگیره ، همچنین این کابل رو در قسمت پشت سینی ، طوری به بالا بیارید که از منتهی الیه گوشه حفره یعنی در نزدیکترین حالت و راه برای رسیدنه به سوکت روی مادربرد ، قرار بگیره تا قسمت قابل مشاهده این کابل ، هر چه کمتر باشه .
5 - سیم فن پشتی کیس : شما برای اینکه این سیم هم تابلو نباشه بهتره از همون روش فن پردازنده استفاده کنید و این سیم رو دور خود فن بتابانید و فقط به اندازه نیاز ازاد بگذارید ! خودتون بهتر میدونید که برای تاباندن سیم به دور فن میشه از دو سمت استفده کرد ، یعنی یا موافق عقربه های ساعت و یا بر خلافش که مطمئنا در هر یک از این دو روش ، طول باقی مانده سیم ، متفاوت خواهد بود و در یکی کمتر و در یکی بیشتر میشود که باید بنا به طول مورد نیاز سیم برای رسیدن به نقطه مورد نظر ، یکی از این دو روش رو انتخاب کنید .
6 - سوکت برق فن عقبی سقف کیس : بنظر حقیر بهتره در اینچنین مواردی که سوکت مولکس برق فن ها یا ... در نزدیکی لبه شاسی کیس قرار داره ، به به روی همین لبه داخلی شاسی کیس ، قرار داده بشه تا درد دید نباشه ! همونطور که مشاهده خواهید کرد من این لبه شاسی کیس رو با شماره 1/6 مشخص کردم . این لبه ها در قسمت داخلی خود دارای یک حالت منحنی و نیمه لوله ای هستند و میشه سوکت یا .. رو روی این قسمت قرار داد . البته که من حدس میزنم مولکس شماره 6 در حقیقت به مولکس فن عقبی کیس متصل شده تا نیازی به کشیدن کابل برق دیگه ای به اونجا نباشه که فکر بسیار خوبیه ! ولی در صورتیکه پیشنهادات شماره بعدی یعنی شماره 7 رو اجرا کنید ، احتمالا مجبور خواهید شد این کار رو در طرف دیگه فن ، یعنی نزدیکبه پشت سینی اجرا کنید و در این صورت بهتره این مولکس ها در همون پشت سینی مادربرد پنهان بشن .
7 - سوکت برق فن جلویی سقف کیس : ببینید در کل در موقع نصب فن و یا بعد از اتمام کابل کشی و در بازبینی مجدد ( که در اون مقاله هم اشاره کردیم و گفتیم که یکی از مهمترین ها همین تجربه و بازبینی های مجدده ) ، باید فن رو طوری در جایگاه مورد نظرمون قرار بدیم تا محل در اومدن سیمش جایی باشه که نزدیکترین محل به اتصالش به کابل پاور یا سوکت های سطح مادربرده ! همونطور که میدونید فن ها مربع شکل هستند و فرقی از نظر چرخش شون بابت نصب وجود نداره ! مثلا جنابعالی در نقطه شماره 5 که مربوط به فن پشتی کیس هستش این مورد رو رعایت کردید و فن رو طوری نصب کردید تا محل خارج شدن سیم از فن ، در قسمت پایینش باشه تا هر چه بیشتر به محل اتصالش به مادربرد نزدیک بشه ! فرضا اگه شما فن رو در زاویه و با ظلع دیگرش نصب میکردید ، باید سیمشو از مثلا بالای فن به سمت مادربرد میکشیدید که اینطوری کلی از این سیم در دید قرار میگرفت ! با این مقدمه خواستم به اینجا برسیم که بگم ، فن جلویی سقف کیس تون بهتره یه چرخش داشته باشه و طوری نصب شه که محل خارج شدن سیمش در قسمت پشتی قرار بگیره ! در کنار اینکه خود این مورد باعث عدم در دید قرار گیری این مولکس فن خواهد شد و اینطوری میشه این سوکت رو در پشت سینی پنهان کرد ، در کنار اون و با اعمال پیشنهاد شماره 7 در توضیحات تصویر دوم ، میتونید کابل برق پاور رو هم از قسمت پشت سینی رد کنید و از همون پشت به سوکت برق ( مولکس ) این فن برسونید و هم این سوکت برق فن رو از دید خارج سازید و هم کابل برق پاوره متصل به اونو . که در توضیحات تصویر شماره دو ، بیشتر به این مورد رسیدگی خواهیم کرد !
8 - شکاف / حفره / شیار : این محل در توضیحات نقطه شماره 2 ( فن مادربرد ) توضیح داده شد ! فقط توضیح اینکه اگه سوکت برق فن مادربرد از این حفره رد نشد ، و برای گذر از اون بزرگ بود ، میتونید اون زائده فلزی پشت این حفره رو ، کمی با دست خم ( باز تر ) کنید تا سوکت براحتی بتونه رد شه !
9 - قسمت خالی و پرت بین جایگاه درایو های نوری : بنظر من بهتره شما درایو های نوری تونو نزدیک و چسبیده به هم قرار بدید ، و بین شون فاصله نذارید ! به این ترتیب میتونید از یک کابل برای تامین برق شون استفاده کنید و شاید با مولکس های یکی از کابل های برق پاور ، نیاز این درایو ها و فن های سقف کیس تون بر اورده بشه ! از اون گذشته در این صورت میتونید کابل های sata یا ide شونو از پشت سینی رد کنید و یا قسمت های اضافی کابل هاشونو ( که دولا میشن ) در پشت سینی پنهان کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیحات نقاط مربوط به تصویر شماره دو :
1 - کابل برق ( 24 تایی ) مادربرد : شما میتونید این کابل رو هم از همون شیار حفره شماره 10 رد کرده و از قسمت پشتی سینی مادربرد ، به سمت بالا و محل نصبش بیارید تا به این صورت در دید نباشه ، اگه بازم قسمتی از این کابل اضافه موند و بصورت دولا در اومد ( مثل همین حالتی که در تصویر تون دیده میشه ) ، این قسمت اضافی رو در همون پشت سینی مخفی کنید .
2- کابل های پانل کیس ( کلید روشن / خاموش / ری استارت / ... ) : شما این سیم ها رو هم بهتره به همراه کابل های دیگره مربوط به کیس ، از همون قسمت و سمت دیگه کیس رد کنید تا دیده نشن ! شما این کابل ها رو میتونید از ظلع مخالف کیس به سمت حفره شماره 4 اورده و از اونجا به داخل و محل اتصال شون انتقال بدید ! شما برای کابل های دیگر کیس هم میتونید از همین روش استفاده کنید . در ضمن اون دسته از کابل ها و سیم هایی که در ارتفاع کم از کف کیس قرار داشته و از پشت سینی قراره رد بشن رو سعی کنید به کف کیس بچسبونید تا در قسمت خالی موجود در کنار سینی ، کمتر دی دید باشن ! حتی میتونید با یک تیکه چسب نواری ، اونا رو به کف همون قسمت بچسبونید !
3 - کابل برق فن جلویی کیس : همونطور که میدونید ، سایر کابل های کیس همچون کابل های روشن و خاموش یا کابل ری استارت و ... در ظلع دیگر کیس از پانل جلویی خارج شدن ( در تصواویر ارسالی تون که از ظلع مخالف گرفته اید کاملا مشخصه ) ! پس شما بهتره این کابل فن جلویی کیس رو بجای اینکه از لای محفظه هارد رد کنید ، از همون پشت به همراه سیم های پانل جلویی ، از داخل حفره شماره 4 رده کرده و در نقاط مورد نظر متصل شون کنید .
4 - حفره عبور کابل ها ( به قسمت پشتی سینی مادربرد ) : برای انتقل کابل های فن جلویی کیس و سایر کابل های پانل کیس ! که قبلا توضیح داده شد .
5 - کابل قلاب شده : همونطور که قبلا هم بارها اشاره کردم ، بهتره هر کابلی که توانایی و طول مناسبی داره رو به پشت سینی کیس انتقال بدید ! مثلا همین کابل شماره پنج که به دور اون زائده قاب فم کف کیس ، حلقه زده ، بهتره از همون حفره شماره 10 به بیرون و پشت سینی مادربرد ، انتقال داده بشه تا در دید نباشه . نکته بسیار مهمی که در مورد این کابل پاور و کلا تمامی کابل های پاور صدق میکنه و باید به اون توجه ویژه ای بشه ، بحث نظم و به ترتیب قرار دادن و انتقال اوناس ! برای روشن شدن موضوع بد نیست یاد اوری کنم که در مقاله قبلی بارها اشاره کردیم که یکی از بهترین و مطمئن ترین راه ها ، استفاده از تجربه و ازمون و خطاست ! به این صورت که مثلا شما بعد از اینکه هر بار کابل ها رو مرتب تر میکنید و بیشتر از دید خارج شون میکنید ، مطمئنا باعث یک سری تفاوت ها با قبل میشید و مسلما ترتیب کابل ها هم تغییر میکنه ! که به مرور میتونید این تغییرات رو سازماندهی کنید و هر بار این تغییرات رو ترتیب و نظم ببخشید ! مثلا شما باید کابل هایی که از شیار شماره 10 به بیرون منتقل کردید رو بنا به ترتیب شون ، پس و پیش کنید ! فرضا کابل های سمت چپ ( قسمت نزدیکتر به حفره ) به کابل های سمت راست و دور تر ارجحیت دارند و حق تقدم با اوناس و یا کابل های ردیف بالایی پاور به کابل های ردیف پایینی باز هم حق تقدم دارن ! در صورت رعایت این ترتیب ، از هر گونه بی نظمی جلوگیری میشه و دیگه نیازی به در هم پیچیدن و از لابلای هم رد کردن کابل ها نیست . همچنین در مورد کابل هایی که بصورت مستقیم و بدون استفاده از حفره شماره 10 به بالای کیس منتقل شدن هم باید به همین صورت با ترتیب منتقل بشن ! مثلا جلو و داخل همین حفره شماره 10 رو نگاه کنید ، کابل ها بدلیل عدم رعایت ترتیبات شون ، در لابلای هم گره خوردن ! در صورتیکه با کمی دقت میشه اونا رو دسته بندی کرده و نظم داد ! شما با هر بار تغییر در محل انتقال کابل ها ، باعث از بین رفتن این نظم میشید که باید هر بار مجدد این ترتیب رو باز سازی کنید تا بالاخره به بهترین حالت و دقیق ترین نوع کابل کشی دست یابید و این همون موردیه که من بهش ااشاره کردم و با نام تجربه و تست ازمونو خطا یاد کردم ! مثلا شما همین کابل شماره 6 رو دنبال کنید ، میبینید که از بالای کابل برق ( 24 تایی ) مادربرد رد شده و همین موضوع یکی از دلایل شلوغی و بی نظمی اون قسمت شده ! و همچنین دیگر کابل ها که باید یک به یک مورد بازبینی قرار بگیرن .
6 - کابل برق پاور : همونطور که در شماره قبلی گفتم ، این کابل باید بدون اینکه بصورت علنی از رو یا زیر کابلی بگذره ، انتقال داده بشه و حدالمقدور سعی کنید تا کابل ها در امتداد و در موازات یکدیگر از حفره خارج بشن و در قدم بعدی بنا به نقطعه اتصال شون در بالا ، مورد چینش قرار بگیرن ! مثلا کابل 8 تایی مادربرد باید در گوشه سمت چپ قرار بگیره چرا که سوکت مستقر بر روی مادربرد در گوشه سمت چپ و بالای اونه ! و همینطور باید یک به یک با توجه به محل اتصالشون به پاور و همچنین محل اتصال شون در سوی دیگر ، همه رو چک کرده و با ترتیب بچینید .
7 - کابل برق فن های سقف کیس : همونطور که در توضیحات نقطه شماره 7 از تصویر شماره یک گفتم ! این کابل بهتره از همون حفره شماره 10 خارج شده و به سمت بالا و فن های سقف انتقال پیدا کنه تا در دید نباشه . همچنین تا جایی که ممکن ، با یک کابل ، هر تعداد که مقدوره ، برق بدید تا نیازی به استفاده و انتقال کابل های متعدد و شلوغی بیشتر نباشه ! مثلا اگه مقدوره با استفاده از همین کابل شماره 7 ، هم فن های سقف و هم درایو های نوری رو تغذیه کنید . پس دیگه نیازی به استفاده از کابل برق دیگری نیست ! البته اگه مقدور باشه .
8 - کابل usb پانل کیس : شما بهتره این کابل رو هم از همون حفره شماره 10 انتقال بدید و به موازات کابل فن جلویی و سایر کابل های پانل کیس به قسمت دیگر ( ظلع مخالف کیس ) متصل کنید .
9 - کابل صدای پانل کیس : بنظر من این کابل هر کاری هم بکنید بازم توی دیده ولی من فکر میکنم میشه یکمی دیدشو کم کرد ! پیشنهاد میکنم این کابل رو از شیار شماره 10 رد نکنید و بهتره اونو مستقیم از کنار محفظه درایو های نوری و درست از بالای گرافیک بصورت مستقیم به کارت صدا وصل کنید ! حتی میشه قسمتی از این کابل رو در کنار گرافیک پنهان کرد ! به هر حال اگه بصورت مستقیم به کارت صدا وصل بشه ، هم طول قابل دید کابل کمتر میشه و هم ویو بهتری پیدا میکنه .
10 - کابل برق کارت گرافیک : ببینید در کل ، همیشه در مواردی مثل همین گرافیک یا کابل صدای پانل کیس که به کارت صدا متصل میشه ، بهتره کابل ها بصورت مستقیم به سمت قطعه مورد نظر بیان یا برن ! مثلا شما کابل برق گرافیک رو کمی پایین تر از سطح کارت کشیدید و در انتها مجبور شدید تا انحنا و تغییر زاویه بدید و این کجی ، نمای داخل کیس رو خراب میکنه ! شما میتونید کمی دقیقتر عمل کرده و مثلا همین کابل کارت گرافیک رو درست موازی با سوکت برق گرافیک تون ، از پشت سینی به سمتش بکشید مثل همون کابل های ساتا که دقیقا به موازات هم و محل اتصال شون کشیده شدند ! ، شما الان این کابل ( گرافیک ) رو از زیر سایر کابل ها و با زاویه رو بالا دادید در حالیکه میشد بصورت یک خط راست ، از پشت سینی به سوکت برق گرافیک متصل شون کنید . استفاده از یک خط راست اولا برای تمامی موارد و قطعات ، و ثانیا از نظر کوتاه تر شدن طول قابل دید کابل ، بهترین انتخابه ! مسلما هر چقدر کابل ما با زاویه و غیر مستقیم کشیده بشه ، به همون نسبت طول اون بیشتر شده و بیشتر در دید قرار میگیره و منظره زشت تری هم ایجاد میکنه و در حالت عکسش ، هر چی مستقیم تر باشه ، طول کمتری داشته و به مراتب منظم تر دیده شده و ویویی بهتر خواهد داشت .
- متفرقه : در ضمن اینکه هاردتون رو طوری نصب کردید که محل نصب کابل برق و ساتای اون رو به سمت مخالف باشه تا بشه کابل های ساتا و برقشو از قسمت پشت سینی مادربرد منتقل کرد و در نتیجه چه از نظر دید کمتر کابل ها و چه نظم و منظره بهر و چه از بابت کافی بودن طول کابل ها برای رسیدن به محل مورد نظر ، بهترین انتخاب ممکن بوده ست ! عالی بود !
خب دوست عزیز من سعی کردم تا بصورت دقیق و نسبتا خلاصه وار ، موارد و پیشنهاداتمو خدمت تون تقدیم کنم و امیدوار باشم بصورت کاربردی مورد توجه تون قرار بگیرن ! البته سعی کردم از طرفی هم برای دیگر دوستان علاقمندی که این مطلب رو مطالعه کردند هم همه چی روشن باشه و بتونن برای فضای داخلی کیس خودشون هم از این مطالب استفاده ای دشاته باشن ! انشا ا...
ارادتمند همگی شما دوستان / فرامرز
Bookmarks