سلام :
با تشکر از دوستان که در مورد تصحيح سايز تصاوير ارسالي ، مطالبي رو فرمودند ...
براي اين که تايپيک هم زيادي منحرف نشه ، اين عکس رو از کيس خودم گذاشتم !
يکي از دلايلي که من رو به ساخت کيس رويرو مي کنه ، همين مشکل کوچک بودن کيس هاي موجود
در بازار هست !!!
رکورد شلوغ ترين کيس انجمن ، فکر کنم براي خودم ميشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوید جان برو یک کیس ترمال تک مدل ارمور بگیر بعد خودتم برو توی کیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( شوخی )
کیس ارمور بزرگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و قیمتش فکر کنم 120 باشه
سلام :
تشکر از پاسخ شما ...
تازه به اين درک رسيدم که چرا ملت دنبال کيس بزرگ هستند !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بيشتر دنبال يک کيس هستم که از جلو مکش داشته باشه و زيبا هم باشه ! چقدر پر توقعم !
مثل شکل زير ولي نه به اين بد قيافه اي ! :
پيدا کردم !
بهترين کيسي که بتونه نياز من رو برطرف کنه فقط کولر مستر مدل CM690
هست که توي سايت رايانه 105 هزار تومان قيمت داده که فکر کنم تو بازار حدود 95 هزار باشه ...
واقعا دارم با اين مدل حال مي کنم ... همه چيز در يک جا !
با قابليت نصب 7 فن 12 سانتي !!!
محفظه قابل جابجایی HDD برای نصب راحت تر !
مدیریت ساده کابل های درون case
http://www.rayaneh.com/product-6323.aspx
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faramarzd (02-10-09)
دوستان من روی گرافیکم یک فن انداختم اگر کسی خواست ببیندش بگه ولی چیز جالبی شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بگم مد کردم بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (29-11-08), Olesius (08-11-08)
سلام بر آقا نوید...
اگه دنبال کیس خوشگل و شیک می گردی که مکش هوای زیادی از جلو داشته باشه به این کیس یه نگاهی بنداز...
شایدم قبلا دیدی ولی من که دیوونشم...!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.green-case.com/products/c...del=challenger
از Destiny عزیز هم پوزش اگه بحث تا پیک یه خورده منحرف شد!!
فقط خواستیم ما هم یه پیشنهادی بدیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (08-11-08)
نیکی و پرسش...؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطف می کنی بذاری ما هم یه چیزی یاد بگیریم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
شاید مسخره به نظر بیاد ولی تو یک سایت خارجی گذاشتم کلی تشویقم کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا شما هم ببینید شاید خوشتون آمد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AlleN (02-10-09), AMD>INTEL (08-11-08), faramarzd (02-10-09), Hamid2547 (30-12-09), mostafayazdani (21-10-12), Musketeer™ Pro (29-11-08), Olesius (09-11-08), ViViD (09-11-08)
از 63 درجه به 42 درجه رسیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درحالت عادی
و در حالا تمام لود از 69 به 50 رسیده
AlleN (02-10-09), AMD>INTEL (09-11-08), faramarzd (02-10-09), good_punisher (09-11-08), Musketeer™ Pro (29-11-08), N@VID (09-11-08), Olesius (09-11-08), tohid63 (26-01-09), ViViD (09-11-08)
سلام
خیلی جالب بود کارتت فقط یک سوال هوای فن به بیرون سینک هدایت میشه یا به داخل سینک روی گرافیک؟
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks