با سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط redmax.sp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار عالی هست که شما انقدر با ارامش و با علم پاسخ گو هستید در مورد مصرف و فرمول محاسباتی من حرف شما رو رد نمی کنم اما می خواهم اینجا یک موضوع مجهول رو مطرح کنم که شاید برای هر خواننده ای جالب باشه
شما یک سیستمی دارید که همیشه به صورت پایه 150 وات مصرف می کنه و در مواقع پیک تایم 300 وات مصرف اون میشه اکثر قطعات امروزی سخت افزاری داری Energy saver هستند و تنها در هنگامی که اون ها به کار واقعی گرفته میشند تمام لاین ها رو باز می کنند خوب پاور های امروزی هم با استفاده از مدار هنگامی که سیستم نیاز به ولتاژ داشته باشه به اون ها میده و خوب حتی بعضی مواقع در هنگام استارت (منظور هنگامی هست که تمامی لاین ها باز میشه برای استفاده ولتاژ ) پاور ها به دلیل اینکه یک دفعه ذخیره خودشو از دست میده دارای ریپل هایی میشه
حال شما یک پاور 450 وات برای سیستم فوق تهیه کردید که از مدار Active PFC هم پشتیبانی می کنه دارای 80 Plus Gold هم هست
و یک پاور دیگر 450 وات هم برای مقایسه با پاور قبلی دارید که دقیقا دارای Active PFC هست اما موفق به کسب 80 Pluse Bronze شده
هر دو پاور فوق تقریبا توی رنج 60 درصد کارایی خودشون هستند هنگامی که پیک تایم ها قرار بگیره و تفاوتی برای اون ها نمی کنه این حرف من درسته؟
و خوب چون دارای مدار هستند هنگامی هم که سیستم Idle باشه هر دو پاور به اندازه میزان مصرف انرژی که می خواهند وات در اختیار سیستم قرار میده پس الان خوب تکنولوژی و رده بندی 80 پلاس کارایی در مصرف انرژی نداره هر دو پاور دارای توانایی هستند که 60 درصد بهترین کارایی رو داشته باشند و خوب می تونه تفاوت توی ریپل ها یا توی سایر قطعات استفاده شده در اون پاور باشه
از طرفی من نه می گم 80 پلاس کاری با مصرف انرژی نداره از طرف دیگه هم نه صحبت این هست که به شکلی که امروزه سازمان مصرف انرژی داره روی این مسائله کار می کنه درست هست
متاسفانه بحث بازار همیشه باید از علم سو استفاده می کرده و تنها موضوعی که هست اینجاست که شما تفاوت قیمت در یک محصول که 80 پلاس معمولی داره با 80 پلاس گولد
نزدیک به 50 هزار تومان میشه (این رو با توجه به قیمت محصول یک شرکت در بازار اصفهان می گم ) که این 50 هزار تومان فکر نکنم مقدار تفاوت جزئی در میزان این دو گرید باشه.
ضمن اینکه به فرض اینکه راندمان ها متفاوت باشند و اونی که گلد داره شاید در طی 5 سال شاید بتونه این هزینه رو جبران کنه که من به شخصه حاضر به انجام این کار نیستم
در مورد سایر ایرادات 80 پلاس می تونیم کامل بحث کنیم اما فعلا من ترجیح می دم یک بحث به نتیجه برسه تا در مورد بحث های دیگه صحبت های بیشتری بشه

Bookmarks