دوست عزیز تا اونجایی که من در مورد 80 پلاس اطلاعات کسب کردم و توی سایت اون خوندم 80 پلاس تنها یک سرتیفاید هست نه چیز بیشتر و اصلا توی اون بحث مصرف کاهش انرژی نیست تنها به دلیل اینکه راندمان پاور رو گلد یا سیلور یا ... می گذارند دلیل بر کمبود مصرف ان نیست همونطوری که همه ما می دونیم یک سیستم بسته به نیازی که داره از پاور وات می گیره نه بیشتر نه کمتر پس اگر شما انتخاب درست هنگام خرید داشته باشید بهتر از 80 پلاس می تویند کار کنید و انتخاب درست رو داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط redmax.sp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من متاسفانه نه الکترونیک خوندم نه سخت افزار اما بهترین شرایط برای هر منبع تغذیه ای ثبات اون هست که ما با ریپل اون رو می شناسیم موضوع رو خیلی راحت می تونم برای شما با بوجود امدن ایراد هایی روی برد ها مثال بزنم که اکثر مادربورد های امروزی دچار این مشکلات میشند پس الزاما یک منبع تغذیه خوب معنی اون نمی شه که 80 درصد بازدهی خودشو بده
من مشکلی با 80 پلاس ندارم و شاید اون رو هم به عنوان یک معیار بدونم تنها مشکل من با اون اینه که 80 پلاس معیار یک پاور خوب و تمام عیار نیست شاید یک پاور بتونه 80 پلاس گولد بگیره این دلیل نمیشه که از پاوری که توی همون سری وات نقره گرفته تفاوت زیادی بکنه چون اگر دلیل ها رو بخونید شاید دلایل دیگه ای داشته که موفق نشده گلد بگیره
نگاه کنید بهتره بیایم از انجا شروع کنیم که 80 پلاس چه چیز هایی رو در نظر میگره برای اینکه به پاور نوع نشان خودش رو بده (این موضوع رو برای افرادی که تاپیک رو مطالعه می کنند میگم به خاطر اینکه بار علمی این تاپیک و دوستان بالاتر بره (جسارت نباشه))
Bookmarks