با سلام
دوستان بحث رو بهتره که خوب پیش ببریم
اگر می خواهید در مورد 80 پلاس صحبت بشه که بحث اون به این تاپیک مربوط نمیشه اگر بحث قراره بر سر پاور های رد مکس باشه که به این تاپیک مربوط میشه
من سوال اولیه خودم این بود که ایا معیار خوب یا بد بودن پاور 80 پلاس هست یا خیر؟ که همونطوری که اقای شعبانی اشاره کردند این دارای یک سری از مشکلات هست دارای یک سری از خوبی ها هم هست
که از نظر من متاسفانه مشکلات اون بیش از خوبی هاش هست دلیل اون هم کاملا منطقی هست سیستم های سخت افزاری امروزی اکثرا دارای ریپل کنترل ها هستند که به صورت پایه و حرفه ای ریپل پاور رو کنترل کرده و تا اونجایی که میشه این موضوع رو از پاور جدا می کنند پس بحث ریپلی که میشه شما وقتی مادربورد خودتون با هر ریپلی سازگار هست مگر اینکه خارج از تعریف و توان تغذیه برد باشه دیگه بحث ریپل ها کنار میره البته تنها قطعه حساسی که می مونه هارد ها هست که برای اون شاید قضیه کمی متفاوت باشه برای اپتیک و سایر وسائل میزان ولتاژ به اندازه میزان ولتاژ برد مهم نیست
در مورد سو استفاده برخی از شرکت ها از موضوع برچسب مصرف انرژی هم که بحثی نیست چون کاملا طرفندی بازاری و خوب منشا اون هم معلوم نیست که از کجاست اما دلم می خواد یک بار با افرادی که در سازمان انرژی فعالیت می کنند گپی داشته باشم تا ببینم گزینه های 80 پلاس ایا می تونند ربطی بر میزان مصرف انرژی داشته باشند یا خیر به تعبیر هایی که توی وب سایت های فارسی زبان میشه پیدا کرد شاید بشه ربط داد ولی در عمل و روی کاغذ شاید خیلی مربوط و مرتبت نباشند
سوال اینجا واسه من پیش اومده که حالا ایا معیار یک پاور خوب داشتن نشان 80 پلاس در هر رده ای است یا موضوع دیگری مد نظر هست؟ چون وقتی شما میاید و یک پاور رو تنها با این گزینه معرفی می کنید شاید این پاور تحت تاثیر گزینه های اضافه موفق به کسب گرفتن این نشان شده باشه نه مسائلی که مرتبت و موضوع اصلی هستند
Bookmarks