این پاورهاشون با اینکه 850 هستن،ولی متاسفانه PCI exp 2.0 نیستن و الان Antec پاور خیلی خوبی زده که 850 وات هست و PCI exp 2 هم هست.
کاربر شهرسختافزار
این پاورهاشون با اینکه 850 هستن،ولی متاسفانه PCI exp 2.0 نیستن و الان Antec پاور خیلی خوبی زده که 850 وات هست و PCI exp 2 هم هست.
MOHGOLD (13-09-07)
|
|
Administrator
گیگا که اصلا 850 وات نداره ... آخرش 800 هست :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چرا عزیز ! داره و تازه هم اومده،تو EPS rev 2007 یک پاور 850 واتی میتونه PCI exp 2 باشه که گیگابایت نیست،هر چند طراح مادر CWT هست که بهترینه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
مدل دقیقش رو بدید لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حق با شماست مثل اینکه 800 وات بیشتر نداره! در کل با این قیمت بالاش که البته ایران هم نخواهد آمد،آپشن های بهتره هم هست. PC POWER & COOLING یا پاور Silverstone یا 850 وات Enermaxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Antec هم عالیه.
http://www.anandtech.com/casecooling...oc.aspx?i=3046
من که خودم بجای اینکه خداد تومن پول پاور بدم،رفتم یک 680B گرین گرفتم و یک UPS که حداقل اگه برق رفت،سیستم نیم ساعت کار کنه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks