میشه بفرمایید کجا گفتید شامل پاورهای گرین نمیشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا مطلب شما اینه : "مدلهای موجود در بازار"
متاسفانه اسپمها و دروغهای شما بنده رو به ناراحت کرده
به هر وسیله میخواین قیمتهای چرند دریا کامپیوتر رو توجیه کنید
حالا یه مرتبه گیر میدین به تعرفه های گمرکی یک بار هم بیجهت میخواهید کیفیت تولید رو به دروغ بالا نشون بدین
و حتی از دزدی مطالب دیگران هم ترسی ندارید و به راحتی مطالب دیگران رو به نفع خودتون تغییر میدین
کولر مستر مانند گرین و خیلی شرکتهای دیگه یه واسطه هستند که پاورهاشون رو از کارخانه های تولید کننده میگیرند و به نام خودشون به بازار میدن
ولی این وسط کولر مستر هم رو لیبلاش قدرت پاور رو بیشتر از مابقی شرکتها مینویسه و هم دست نماینده هاش رو برای دزدی باز میگذاره
اینجوری میشه که یه پاور که باید 80-90 تومن دست مصرف کننده رو بگیره فقط به زور تبلیغات و البته حرفهای مفت جناب عالی به قیمت 170-180 تومن به مشتری انداخته میشه
هر موقع هم بحث تخصصی و تست پیش میاد شما خودتون رو به اون در میزنید و میگید رویو داره . ایوارد داره !!!!!!
یه مطلب دیگه رو هم روشن بفرمایید . شما نماینده دریا کامپیوتر هستید یا نیستید ؟
نمیشه هر موقع به نفعتون باشه نماینده باشید و هر موقع که دمتون گیر میکنه نباشید
شما در همین تاپیک مطالب آموزشی مهندس عمرانی رو جعل کردید برای اینکه نشون بدین پاور کولر مستر یه تافته جدا بافته هستش حتی یکم هم شرم نکردید
واقعا تعجب میکنم که انتظار دارید مهندس عمرانی بیان به صورت علمی توضیح بدن که شما چرا مطلبشون رو دزدیدید
بنده نه نماینده گرین هستم نه تا این لحظه یک ریال به هیچ روشی ( نقدی یا جنسی ) از این شرکت دریافت کردم
متاسفانه هر کی به شما بگه محصولاتتون به نصف این قیمت هم نمیارزه و دارین پول دوستان کم تجربه رو هپلی میکنید یا باید جیره خور گیرین باشه و یا بی سواد

Bookmarks