به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
در مورد پیگیری شما سپاسگزارم ولی فکر می کنم ادامه این موضوع به صلاح یک شرکت داخلی نباشد. از بنده خواسته شده است که از ادامه این موضوع صرف نظر نمایم. به امید موفقیت شرکت تک دیتا...
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
بنده نظر خاصی ندارم و انشاا.. که هیچ مشکلی وجود نداشته باشد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
فکر می کنم پاسخ شما را در یک فروم دیگر داده باشم. با توجه به نوع کیس شما که دارای کولینگ خوبی نمی باشد، احتمال افزایش دور فن این پاور وجود دارد. چرا که این پاورها دارای سیستم STNC به جهت ایجاد تناسب بین حرارت داخلی پاور و دور فن هایش می باشد. اگر اضافه گرمای داخلی سیستم خود را (به واسطه یک کیس با کولینگ نامناسب) بر دوش این تیپ پاورها بیندازید، سنسور داخلی پاور، دمای بالاتری را ثبت می کند و دستور افزایش دور فن را صادر می نماید. ضمن اینکه فن این پاور بلبرینگی می باشد و از کیفیت مطلوبی برخوردار است. اگر مایل بودید بنده حاضر به تعویض کیس شما (در محل شرکت) با یک کیس استاندارد هستم تا مشاهده فرمایید با همین پاور، چقدر کاهش صدا خواهید داشت.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
انشاا.. که هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. بنده تست این پاور را هم انجام داده ام و اگر مایل باشید می توانید با حضور در دفتر ما، نتیجه این تست را شخصا ملاحظه فرمایید.فقط به ذکر این نکته ظریف! بسنده می کنم که این پاور مورد اشاره شما تحت استاندارد ATX12V v2.01 طراحی و تولید شده است. انشاا.. که خدا از من بگذرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقدیم احترام

Bookmarks