به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
پاور ردمکس 300 را قبلا مورد بررسی قرار داده ایم و در صورت تمایل می توانید از نزدیک هم شاهد بررسی مجدد این پاور باشید.
این بررسی به جهت حفظ احترام واردکننده محترمش، ظرف 24 ساعت آینده حذف خواهد شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
سازنده اصلی پاورهای ردمکس، کمپانی معظم FSP می باشد ولی این تیپ کمپانی های بزرگ تولید کننده پاور، دارای پاور در رده های مختلف A, B, C از نظر کیفیت می باشند. ضمن اینکه پاورهای فراسو هم مربوط به این کمپانی می باشند. فکر می کنم واردکنندگان و عرضه کنندگان محترم کالاهای خارجی در ایران، بهتر است قبل از اینکه به یک نام معروف اکتفا نمایند، نسبت به نوع کالای منتخب خود حساس تر باشند تا ضامن موفقیت ایشان در دراز مدت باشد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
من فکر می کنم که در توضیحات پست اول ، به روشنی همه چیز را مشخص نموده بودم و نیاز به توضیح خاص دیگری ندارد. ضمن اینکه از بنده خواسته شده که این بررسی را اصلاح نمایم و به احترام شرکت تک دیتا ، از شما نیز تقاضا دارم تا پیگیر این موضوع نشوید. اما اگر خودتان یا هر کدام از دوستان عزیز مایل باشید، قدمتان روی چشم ما و با حضور در آزمایشگاه ما، می توانید از نزدیک این پاورها را ملاحظه فرمایید و حضورا پیرامون آن بحث نماییم.
تهران، خ سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 157 عمرانی
با تقدیم احترام
Bookmarks