اما در مورد قطعات دیگری که شما اشاره فرمودید، کاربرد آنها به این شرح است:
- پیچ های دنده درشت مشکی برای نصب مادربرد و کارت گرافیک و پاور است.
- پیچ های دنده ریز برای محکم کردن اپتیکال درایو ها و فلاپی است (در صورت نیاز)
- واشر برای استفاده در بین پیچ و محل نصب است (پیشنهاد می شود که از این واشرها استفاده نفرمایید تا ارتباط گراند ها بین قطعات سخت افزاری بهتر برقرار شود)
- حلقه مورد اشاره مربوط به پلمب درب کیس می باشد که معمولا جهت امنیت قطعات داخلی کیس ، توسط شرکت های بزرگ ، مورد استفاده واقع می شود.
- قطعه مربعی شکل (پشت چسب دار) که داخل جعبه پاورهای از رده GP480A به بالا قرار دارد (به همراه بست های پلاستیکی) جهت تنظیم کابل کشی در داخل کیس استفاده می شود و می بایست آن را در جای مورد نیاز خود (برروی بدنه داخلی کیس) بچسبانید و کابل های پاور را به وسیله بست های پلاستیکی در این محل مهار نمایید.
نقل قول:
سلام .
مهندس عمرانی عزیز اون کیس خفنی که توی امضاتون هست چه مدلی هست ؟
امکان نصب 5970 یا مخصوصآ 295GTX رو داره ؟
در صورت امکان حدود قیمتش و اینکه چه موقعی به بازار عرضه میشه رو هم بگید
تشکر فراوان ......
دوست خوب من؛
سلام،
کیس مورد اشاره شما، با نام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]است که انشاا.. از اواسط اردیبهشت ماه 89 و با قیمتی در حدود 90 الی 95 عرضه خواهد شد و برای نصب GTX295 مشکلی ندارد اما برای نصب سری 5900 HD و به دلیل طول بیش از 30 سانتی متری این کارتها، کیس های ذیل را پیشنهاد می کنم:
- کیس Dragon با قیمتی در حدود 85.000 تومان ( برای نصب یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Vista با قیمتی در حدود 105.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Infinity با قیمتی در حدود 106.000 تومان ( برای نصب یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Acrylic با قیمتی در حدود 107.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Powerful با قیمتی در حدود 120.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Mustang با قیمتی در حدود .... تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Maximus با قیمتب در حدود 220.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Vanguard با قیمتی در حدود 245.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Challenger با قیمتی در حدود 365.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
نقل قول:
با سلام .جا دارد از جناب مهندس عمراني بابت پيگيري مكرر ايشان قدرداني و تشكر كنم.جناب مهندس من كه قصد دشمني با شما را ندارم حرف من اين است ،حالا كه ما در ايران تونستيم همچين شركتي راه بندازيم و باعث اشتغال زايي در ميهن عزيزمون شديم كيفيت اجناسمون رو هم خوب كنيم مگر ما از كشور هايي مثل اندونزي و مالزي و سنگاپور چي كم داريم. با اين همه جوون فعال.اگر ميشود يك برنامه ترتيب بدهيد كه هر كي از شركت گرين كيس و پاور ميخرد شركت گرين توسط متخصصين خود سيستم را اسمبل كند كه مثل دوستمون در اسمبل دچار مشكل نشوند ،هزينشم بگيرند مسئله اي نيست ولي خيال آدم راحته كه سيستم درست اسمبل شده به عنوان نمونه خدمتتون كيس
(orbit) را مثال ميزنم خيلي از جاها اصلا بلد نيستند كه اين كيس را سر هم كنند ودرست مثل تصوير سيم هارو جمع و جور در بياورند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه امکان اسمبل سیستم از طرف شرکتهایی همچون گرین وجود ندارد مگر تازمانی که مثل اروپا و آمریکا استفاده از کامپیوتر با Brand در ایران جا بیفتد که آن وقت نیز قضیه کاملا متفاوت خواهد بود. اما برای اسمبل یک سیستم فقط به دقت و حوصله نیاز است که متاسفانه معمولا در ایران مورد اهمیت واقع نمی شود.
نقل قول:
سلام یه سوال از مهندس عمرانی در مورد کیس مگنوم گرین که پنل های دی وی دی رایترش خیلی بد نصب و خرابی زیاد دارند و چرا توی کیس های گرین حداقل یدکیشو نمیزارید؟
از جایی میشه تهیه کنیم؟
دوست خوب من؛
سلام،
این براکت های مخفی ODD دارای گارانتی تعویض هستند و اگر مشکلی پیش امده است می توانید در قسمت گارانتی گرین آن را تعویض فرمایید. کیس مگنوم دارای 2 براکت مخفی است که یکی از آنها داخل کیس قرار داده شده است تا در هنگام باز نمودن آسیب نبیند و پس از اسمبل از آن استفاده فرمایید. انشاا.. در بسته بندی های جدید کیس گرین (از خرداد سال 89) ضمن استفاده از فوم های مقاوم جدید ، از کارتن 5 لایه استفاده خواهد شد تا اسیب فیزیکی کیس ها بر اثر حمل و نقل کمتر شود.
نقل قول:
با سلام خدمت مهندس عمرانی
من این هفته می خواستم سیستمم رو بخرم که متوجه شدم پاور های گرین از سال آینده با 50 ماه گارانتی تعویض ارائه میشن
برای همین تصمیم گرفتم تا اون موقع دست نگه دارم ... ولی نمی دونم تا اون موقع قراره افزایش قیمت داشته باشید یا نه ؟
در ضمن اگه ممکنه ببینید پاور GP535B برای سیستم من مناسب هست یا نه :CPU : Athlon II X4 630
M.B : Gigabyte MA785GT-UD3H
Ram : OCZ DDR3 1333MHz 2GB Gold Edition CL 9
HDD : Western Digital Black 1TB 32MB
Power : Green GP535B
Case : Green Orbit
Monitor : Samsung P23500
DVD RW : HP 1270i
متشکرم
دوست خوب من؛
سلام،
- اگر کارت گرافیک شما نرمال باشد (حداکثر دارای یک کانکتور 6 پین PCI-E باشد ، پاور GP535B کاملا جوابگو خواهد بود.
- گارانتی پاورهای سری EPS گرین از ابتدای سال 89 با دوبرار افزایش از 25 ماه به 50 ماه گارانتی تعویض در محل مراکز پخش می رسد. اما در یک بازه زمانی در ابتدای این امر ، شاید شاهد حضور دو سری 25 ماه و 50 ماه گارانتی در بازار باشیم که نمی توان کاری برای ان انجام داد. بالاخره از جایی می بایست شروع می کردیم و بالطبع در این بازه زمانی وجود این دو سری مدت گارانتی ، اجتناب نا پذیر است. اما در مورد قیمت ، بعید می دانم افزایش قیمت خاصی داشته باشیم.
نقل قول:
با تشکر از اطلاعات خوبتون
یک سوالی برام پیش اومده :
تنها دستگاه هایی که به عنوان محافظ کامپیوتر توی بازار دیدم کارشون فقط اینه که در صورتی که برق قطع بشه تا چند دقیقه جریان برق رو قطع نگه می دارن و همینطور در صورت زیاد یا کم شدن بیش از حد ولتاژ هم جریان برق رو قطع کنند که البته مطمئن هم نیستم درست عمل کنن قیمت این دستگاه ها هم حدود 5-7 هزار تومنه
می خواستم بدونم اصلا این دستگاه ها فایده خاصی دارن یا نه و اینکه آیا بهتره این دستگاه ها رو به پاور وصل نکنیم ؟خیلی متشکرم
- استفاده از محافظ های برق مرسوم و معمول ، برای پاورهای استاندارد که دارای پروتکشن های UVP و OVP در مبادی ورودی هستند، لزومی ندارد و عملا خود اینگونه پاورها قادر به تشخیص شرایط نامتعارف ورودی هستند.
نقل قول:
سلام
با تشکر از همگی دوستان
یکی از امکانات خیلی خوب کیس Orbit فیلتر هوای این کیس هست
ولی چون پاور در قسمت پایین قرار می گیره که هیچ فیلتر هوایی هم نداره احتمالا پس از مدتی کثیف میشه.
1.آیا این گرد و خاک می تونه برای پاور مشکل ایجاد کنه یا صدای فن رو افزایش بده؟
2.آیا امکانش هست که پاور رو برعکس نصب کنیم تا از هوای داخل کیس استفاده کنه ؟؟
متشکرم
- بهتر است که در دوره سه ماهه، نسبت به تمیز نمودن سیستم و خصوصا پاور اقدام نماییم.
- در اینگونه اسکلت کیس ها ، بهتر است جهت فن پاور به سمت پایین کیس باشد.
به صورت کلی ، ما در نظر داشتیم که برای قسمت کف کیس های مگنوم 2 و اربیت ، فیلتر غبار بگذاریم اما یک معضل بزرگ تر داشتیم ! اگر تمیز نمودن این فیلتر غبار فراموش شود، آنگاه خطر بزرگ تری (گرما) پاور را تهیدید خواهد نمود! به همین دلیل در سری عمومی این اسکلت ها ، از این نوع فیلترهای غبار استفاده نکردیم.
نقل قول:
در مورد usb هاي جلو كيس هست اين سوال ها :
خوب مي دونيم كه با فراگير شدن usb 3 اين پورت هاي جلوي كيس چه وضعيتي پيدا مي كنه ؟
ايا همينا usb 3رو ساپورت مي كنه ؟ اگه نه پس چي بلايي سر كيس ها مياد ؟
كلا يه توضيح مي ديد در مورد اين پورت هاي جلو كيس و usb 3 و...................................
دوست خوب من؛
سلام،
انشاا.. در تابستان 89 شاهد عرضه 5 مدل کیس گرین با قابلیت پشتیبانی از درگاه USB3.0 خواهید بود. طبیعی است که مدت زمان نسبتا مشخصی تا متداول شدن مادربردها و علی الخصوص تجهیزات پشتیبانی کننده از این درگاه نیاز است تا در این بازه زمانی حداقل 6 ماهه عرضه کنندگان کیس نیز در این زمینه اقدام نمایند. اما تمامی کیس ها با درگاه USB2.0 نیز قادر به استفاده برای اینگونه مادربردها و تجهیزات وابسته می باشند ولی سرعت انتقال اطلاعات معادل USB2.0 خواهد بود.
نقل قول:
سلام من امروز يك پاور 885 وات گرين خريدم ولي از گارانتي كه روي جعبه زده حدود يك سال باقي مانده و فروشنده روي فاكتور خريد نوشت 25 ماه از تاريخ خريد ايا قابل قبول است يا خير
دوست خوب من؛
سلام،
نگران نباشید، در اینگونه موارد، فاکتور خرید سیستم یا پاور شما برای بخش گارانتی گرین قابل قبول خواهد بود.
با تقدیم احترام