سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده هم مانند شما در اکثر موارد از پاور acbel استفاده میکنم و علاقه ویژهای به این برند دارم ولی در مورد پاورهای دیگه هم اندک تحقیقاتی داشتم
شما الان در این لینک یک مورد یا چند مورد در مورد این مشکل برخورد کردید از کجا اطمینان دارید که کل پاورهای ایران مشکل داشته ؟
متاسفانه ما ایرانیها زبان انتقاد خوبی داریم ولی موقع تشکر که میشه گمان میکنیم که هزینه محصول رو پرداخت کردیم و نیازی به قدر دانی نیست
شرکت گرین بخصوص در این ۲-۳ سال گذشته نشون داده که در مقابل کالای خود مسئولیت کامل رو پذیرا هست
حال بر فرض محال اگر تمام پاورها هم این مورد رو داشته باشه که نداره زمانی که حود مهندس این مشکل رو میپذیره و برای رفعش اقدام میکنه بنظرم جای تقدبر و قدر دانی داره
در مورد acbel بنده یک مشکل مشابه دارم که اگر خواستید در پرایوت کامل براتون نقل میکنم ولی به دلایلی که نمیخوام در محیط عمومی بیان بشه هیچ کس پاسخگو نیست
اما در خصوص این لینک که مربوط به سال 84 میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من شرکت گرین هم دو دوره فعالیت داره ، در دوره اول در حال جمع آوری تجربیات از بازار بود که حدود ۳ سال پیش این دوره تمام شد و در حال حاظر با استفاده کم نظیر از اون تجربیات به بهترین نحو داره به مشتریها خدمات میده ( ایکاش شرکتهای دیگه هم از آینده سیما الگو برداری کنند )
بنده هم با اینهمه ادعا که دارم هفته گذشته یک عدد cpu رو به دلیل وصل کردن pci-e به مادربرد ، به اون دنیا فرستادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و در یک لحظه به دلیل کم توجهی خودم نزدیک 200 هزار تومان ضرر کردم حالا بیام جار بزنم که تقصیر فلان مادربرد ساز و فلان پاور ساز بوده که سوکت ۶ پین pci-e به مادربرد میخوره ؟ ( بعد از این موضوع چندتا مین و پاور دیگه رو هم تست کردم ظاهرا این مشکل عمومیه . آقای مهندس عمرانی لطفا چک کنید ببینید میشه براش فکری کرد یه موقع باز خوابالو باشم باز دست گل به آب ندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

Bookmarks