به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا از تذکر شما سپاسگزارم. پاور GP480A, GP530AB حداقل در طی یک سال اخیر به همراه چهار کانکتور SATA و چهار کانکتور IDE عرضه شده اند ولی ممکن است در برخی کاتالوگ ها ، مشخصات جدید ذکر نشده باشد. حتما پیگیری خواهم نمود.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
نام این مدل کیس جدید "FUSION" است و انشاا.. به زودی مشخصات کامل آن معرفی خواهد شد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
این مدل کیس تقریبا یک سال پیش از چرخه محصولات گرین خارج شده است. لذا احتمالا در نمایندگی ها نیز موجود نمی باشد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidhix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
به صورت کلی دو عامل برای این موضوع وجود دارد و تقریبا برای همگی پاورهای مطرح ممکن است اتفاق بیفتد.
- مشکلات برق شهری و لرزش سلف های مدار PFC
- مصرف بیش از حد از یک شاخه خاص و لرزش سلف های خروجی (لطفا پست شماره 7 این تاپیک را مطالعه فرمایید.)
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
همیشه به یاد داشته باشید که برای تمیز نمودن هر نوع فن، یا آن را از مدار خارج نمایید (سیم آن را جدا فرمایید) و یا اینکه مانع چرخیدن آن در هنگان بادگرفتن شوید.(با کمک یک وسیله ، پره های آن را نگاه دارید و مانع چرخش آن شوید).
برای رفع مشکل فعلی، می توانید از خدمات گارانتی گرین استفاده فرمایید. (آدرس: خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215)
با تقدیم احترام
Bookmarks