به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortyfor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
بنده نیز از آشنایی با شما و برادر بزرگوارتان خوشبخت شدم. امیدوارم همواره موفق و موید باشید.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hardrock007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
با توجه به مشخصات سیستم شما:
MB: ATX High-End
CPU: Intel E8400
(این مدل کارت در نرم افزار گرین هنوز وارد نشده است و معادل تقریبی آن یعنی GeForce 9600 را وارد نمایید) VGA: HD5770
HDD: 1 x SATA
ODD: 1 x SATA
1 x TV Card
1 x DVB Card
Memory: 2 x DDRII
Fan: 4 x 12cm
4 x USB Device
1 x CPU Cooler
Total @ GREEN Calculator: 532.4W
GREEN PSU Recommendation: =>GP585A
و در صورت تمایل به انتخاب از بین محصولات گرین، مدل پاور GP585A به بالا پیشنهاد می شود. (این پیشنهاد توان، با در نظر گرفتن بالاترین میزان شرایط مصرف قطعات و در نظر گرفتن تعداد کانکتورهای مورد نیاز و از همه مهمتر، میزان مصرف سیستم از شاخه +12V پاور است)
حال لطفا شما این قطعات را در سایت extreme.outervision وارد نموده و Capacitor Aging را در حالت 50% برای استفاده طولانی مدت در نظر بگیرید. ضمن اینکه به متن بالای صفحه نیز توجه فرمایید:
The recommended total Power Supply Wattage gives you a general idea on what to look for BUT it is NOT a crucial factor in power supply selection! Total Amperage Available on the +12V Rail(s) is the most important, followed by the +5V amperage and then the +3.3V amperage.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- لطفا فن کیس خود را برای دفتر مرکزی بیاورید تا برایتان تعویض نماییم. (خ سمیه، بین قرنی و ویلا، پلاک 157 طبقه همکف آقای شیرخان) و اگر هم شهرستان تشریف دارید، محل سکونت خود را PM فرمایید تا با نمایندگی گرین جهت تعویض هماهنگ نمایم)
- رنگ بدنه کیس شما مشکی رنگ است که برروی ورق SECC (نقره ای رنگ) پاشیده شده است.لذا اگر رنگ کیس را بتراشید، رنگ ورق (نقره ای رنگ) را مشاهده خواهید نمود.
با تقدیم احترام

Bookmarks