به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IVAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
انشاا.. کولر Core Contact Freezer از شنبه هفته آینده مورخ 10/19 در شبکه توزیع گرین قرار می گیرد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
فرمایش شما کاملا صحیح است و حتی در سال گذشته مقاله ای در این رابطه نوشتم که در ماهنامه محترم رایانه خبر منتشر گردید. ولی برای استقرار Fan Guard به صورت اصطلاحا سیمی (مثل محافظ فن پاورهای فن بزرگ) نیاز به طراحی قالب متناسب برای سینی پشت و ضخامت ورقی بالاتر از 0.8mm است. به همین دلیل نمی توان این روش را در عموم کیس ها اجرا نمود. چرا؟
به این دلیل که اگر از نزدیک و با دقت بیشتری به سینی پشت کیس نگاه نمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این سینی دارای حداقل دو یا سه تکه مختلف است که به یکدیگر پرچ شده اند. همچنین دارای شکاف های مختلفی است (مثل شکاف های بالای اسلاتها و خود اسلاتها) لذا حتی در این حالت نیز در مقایسه با سایر قسمتهای کیس، از استحکام کمتری برخوردار است. حال فرض نمایید که یک دایره به قطر 10 سانتی متر (جای فن) از داخل این سینی برداشته شود و به جای ان یک محافظ با چهار عدد پیچ گذاشته شود. آیا استحکام سینی پشت کیس (منظور کیس های متداول با ضخامت های کمتر از 0.8mm) با مشکل روبرو نخواهد شد. به همین دلیل است که اغلب سازندگان مطرح کیس های متداول، نهایتا به جهت بحث کاهش صدا، اقدام به بزرگتر در نظر گرفتن سوراخهای محل نصب فن می کنند که خود یک راهکار مناسب جهت کاهش صدای فن ضمن حفظ استحکام کیس می باشد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
به نظر بنده کیس مگنوم 2 با قیمت 41.000 تومان، از هر نظر بهتر از کیس تولیپ با قیمت 42.500 است و پورتهای خروجی پنل جلوی این دو مدل، در سمت راست پنل جلو تعبیه شده است.
با تقدیم احترام

Bookmarks