به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LinuxBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- انتقاد شما را در مورد کیس Domesticحتما بررسی خواهم نمود و نتیجه را باطلاع شما و دوستان عزیزم خواهم رساند.
- اگر هر کیس خریداری شده تا قبل از اسمبل قطعات دارای شکستگی باشد (ناشی از حمل و نقل نادرست) ، نمایندگی گرین وظیفه تعویض آن کیس با یک مدل نو و اکبند را برعهده دارد. یا برای جلوگیری از رفت و آمد اضافی، بهتر است هنگام خرید، کیس را از نظر فیزیکی چک فرمایید.
- کیس مگنوم و مگنوم 2 دارای 2 درب مخفی در قسمت اپتیکال درایو هستند. ولی به جهت سهولت در اسمبل، یکی از این درب ها را داخل کیس و درون یک پلاستیک قرار داده ایم.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
در صورت مشاهده اشکال فنی در هر مدل کیس گرین (مثل اشکال در مورد پرچ ها) ، لطفا جهت تعویض آن با یک مدل جایگزین از طریق نمایندگی گرین اقدام فرمایید و اگر مشکلی در هنگام تعویض (به دلیل اسمبل شدن سیستم) به وجود امد، حتما با شماره تلفن 88911378 داخلی 144 یا 150 (عمرانی یا اقای شیرخان) تماس فرمایید تا مورد پیگیری و هماهنگی واقع شود.
دوستان توجه فرمایند که تیراژ تولید این اسکلت و قانون 1/10 (از هر 10 عدد یک عدد) در بخش کنترل کیفیت، ممکن است منجر به بروز یک سری مسائل خاص در مونتاژ شوند که البته در مقیاس تولید بسیار ناچیز و تقریبا غیر قابل رفع است و برای تمامی تولیدات با تیراژ بالای تمامی کمپانی ها وجود دارد. لذا استدعا دارم در صورت برخورد با چنین مواردی، حتما به جهت حل مشکل، با بنده هماهنگ و اطلاع رسانی فرمایید.
ضمن تشکر مجدد از بابت اطلاع رسانی خوب شما عزیزان، بنده حتما موارد فوق را پیگیر خواهم شد و حتی در صورت لزوم، کیس Domestic از چرخه محصولات گرین حذف خواهد شد.
با تقدیم احترام








پاسخ با نقل قول
Bookmarks