برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و عرض ادب خدمتان دوستان و عزیزان
امروز من رفتم گارانتی گرین و پاور خودم رو تحویل گرفتم و باید اعتراف کنم که زود قضاوت کردم
بعد از اینکه پاور خرابم رو تحویل گرفتم متصدی گارانتی گرین من رو به سوی اتاق مهندس عمرانی راهنمائی کردند
خوب اولین بار بود که ایشون رو ملاقات میکردم و هر چه در وصف ایشون شنیده بودم در دنیای مجازی بود
مستقیم رفتیم سر پاور 430 و درش رو باز کردیم (البته زحمتش رو مهندس کشید) و تمامی قطعات رو که از
مرغوبترین و معروف ترین قطعات بود رو تک تک آقای عمرانی به من نشون داد و در آخر قسمتی از برد پاور را که مهمترین بخش پاور بود رو نشونم داد که سوخته بود و دیگر فایده ائی برای تعمیر نداشت
بعد از اون به کارگاه تست پاور شرکت گرین رفتیم و از نزدیک چند پاور رو با برندهای مختلف تست کردیم اصلا کار ی با برندهای مختلف ندارم اما گرین واقعا عالی بود
من مات و مبهوت مونده بودم و فقط نظاره گر بودم که چطور پاوری بنام گرین در 100% لود تست خود رو پس میدهدو چطور در 140% اور لود خود خم به ابرو نمیاورد
فقط باید رفت و از نزدیک تجربه کرد
همه اینا یه طرف ...
شخصیت بسیار دوست داشتنی و وقار مهندس یه طرف حق دارند همه از ایشون به نیکی یادکنند چون حقیقتا ایشون مرد نیکی هستند
در آخر هم به من محبت فراموش نشدنی کردند
اگه گفتین چی شد.....
Bookmarks