سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورای گرین عالین! وایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلای حرفه ایش از نظر من چند تا مشکل دارن
مثلان همین مدل1230 که خدا بگم چیکارش کنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فنش کولاک می کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کر می شه آدم.
کاش سری جدیدشو با فن سایلنت کار می کردین!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه صداش کم بود من نمی رفتمsilver ston st 1000nv رو از اجنبیا بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما ....
لطفا 1530 رو با صدای کمتر بسازینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیز دیگه تمام نمایندگی های اهواز 1230 رو گرون می دنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 250000 به بالا؟! چرا؟
من پاورمو (silverston(205000 با هزینه ی ارسال خریدم؟ و 1030 رو هم به خاطر کم بودن pci-e نگرفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا حق

Bookmarks