به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
ابتدا خواهشمن است عذر بنده را بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل مشکلات کاری پذیرا باشید و مرا عفو فرمایید. امیدوارم که طاعات و عبادات همگی شما در این ایام مبارک، مورد قبول حق تعالی واقع گردد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hsnti برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
هر دو کیس مورد اشاره شما ، توانایی پشتیبانی از مادربرد در سایزهای mATX, ATX, CEB, TEB, E-ATX را دارا می باشند و مشکلی از نظر نصب مادربرد مورد نظر شما نخواهند داشت.
تفاوتهای عمده این دو مدل کیس (به صورت مختصر) در ابعاد اسکلت، ابعاد فن ها و متعاقبا قدرت کولینگ آنها نهفته است. طبیعتا همین موارد ، منجر به تفاوت قیمت این دو مدل خواهد شد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا به شما پیشنهاد می کنم که برای پاورهای GREEN سری EPS و کلا پاورهای موجود در بازار که دارای مدار Active PFC هستند، نیاز به استفاده از محافظ برق نخواهید داشت. همان کار محافظ برق، توسط پروتکشن های بخش ورودی UVP و OVP و یا مدار Active PFC پاور انجام می پذیرد.
اما در جواب سوال شما سعی می کنم که یک مثال ساده برایتان بزنم. اگر ما یک پاور 1000 وات داشته باشیم ، تقریبا مانند این است که یک منبع آب 1000 لیتری داشته باشیم و هر چقدر که شیر آب را باز نماییم، از آب این منبع استفاده خواهیم نمود. به عبارتی پاور 1000 وات اگر برروی یک سیستم با مصرف 400 واتی نصب گردد، با در نظر گرفتن میانگین راندمانی در حدود 80 درصد، مصرفی کمتر از 500 وات از برق شهری ما خواهد داشت. پس نکته مهم در این مبحث، میزان مصرف انرژی سیستم سخت افزاری ما از پاور است که مشخص کننده میزان مصرف پاور ما خواهد شد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Fusion برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
متاسفانه مدتی است که HDD Enclosure SNT-2131 تمام شده است و تا زمان سفارش جدید از کمپانی Chieftec قادر نخواهیم بود تا آن را به بازار عرضه نماییم. به عبارتی ، تقریبا دو ماه دیگر این محصول مجددا به بازار عرضه خواهد شد. ولی در حال حاضر دو مدل کیس Extreme, Maximus به همراه محفظه Hot-Swap هارد با قابلیت پشتیبانی از چهار عدد هارد SATA or SAS می توانند انتخاب مناسب تری برای شما باشند. این دو مدل کیس به ترتیب و به همراه کلیه ملحقات جانبی به قیمتی در حدود 220.000 , 170.000 عرضه می گردند.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zclient برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
انشاا.. به زودی جواب تمامی سوالات خود را در Update جدید اطلاعات سایت مشاهده خواهید فرمود.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atabak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
انشاا.. این دو مدل پاور در اوایل آبان ماه 88 به بازار عرضه خواهند شد. قیمت و مشخصات فنی این دو مدل ، متعاقبا اعلام خواهد شد که یک سورپرایز کامل برای دوستان عزیز خواهد بود. انشاا.. به زودی خبرهای بسیار بسیار خوبی برای شما خواهیم داشت، فقط کافی است کمی وقت داشته باشم تا کامل برایتان توضیح دهم.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tomcat85 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
با تشکر از انتقادات خوب شما. سعی همه ما این است تا اشکالات محصولاتمان را با کمک شما دوستان خوب به حداقل برسانیم. اما در مورد اشاره شما به برند خوب OCZ هم عرض کنم که به زودی خبرهای خوبی برای شما خواهیم داشت. کافی است کمی بررسی فرمایید!
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tomcat85 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ما سعی کردیم در سری جدید اطلاع رسانی سایتمان در مورد پاورها، امکانات اضافه تری را در نظر بگیریم. اگر به عنوان مثال شما در مورد GP685B شاهد عنوان یک کانکتور 8 و یک کانکتور 4+4 هستید (ولی در عمل شاهد دو کانکتور 4+4 می باشید) مربوط به این موضوع است که ممکن است برخی بازدید کنندگان محترم از سایت ، متوجه این موضوع نباشند که کانکتور 4+4 همان کانکتور 8 پین است و خدای ناکرده در انتخاب خود به اشتباه بیفتند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقدیم احترام
Bookmarks