سلامسلام
راستش تو همین مدت چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومده که جساراتا مطرح میکنم :
1- کانکتور 4 پین که برای تغذیه ی گرافیک به مادربورد وصل میشه حداکثر چه توانی رو میتونه تامین کنه!؟ و اینکه این کانکتور آیا از 12 ولتش برای تغذیه ی PCI-E استفاده میکنه یا بطور همزمان از 12 و 5 ولتش!؟ در این صورت جریانی که اسلات PCI-E میکشه از 12 ولت میکشه یا از 5 ولت این کانکتور؟( یا حتی هیچکدوم؟!) اونوقت نحوه ی محاسبه ی آمپراژ خروجی چطوره!؟
2-تو بعضی از کارتهای گرافیک قدرتمند از 2 کانکتور 6 پین برای تغذیه ی کارت گرافیک استفاده شده. آیا مقدار جریانی که کارت میکشه مثلا 22 آمپر بطور نصف از هرکدوم از این 6 پین ها به کارت تغذیه میشه؟ یعنی مثلا هر کدوم 11 آمپر وارد کارت میکنن؟ در این صورت چرا از یه 6 پین که قابلیت عبور 22 آمپر رو داشته باشه استفاده نمیشه1؟
3- آیا ریل های 12 ولت پاور مکمل همدیگر هستن!؟ مثلا اگه 12V1 فقط توانایی عبور 18 آمپر رو داشته باشه ولی یه قطعه ای بخواد از این ریل 22 آمپر بکشه اون وقت 12V2 به کمک ریل اول میاد !؟
4- تو پاورهایی که از 4 شاخه 12 ولت استفاده میشه وظایف هر شاخه چیه!؟ (مثلا V1 چی رو تغذیه میکنه و ....)
ببخشید سرتونو در اوردم!
1.اگه منظورتون 24 پینه , اسلات Pcie از لاین 12 و 3.3 ولت این کانکتور تغذیه میشه . باید دید که چه مصرف کننده های دیگه ای بر روی بورد وجود داره که از این لاینها استفاده میکنه (که فکر کنم خیلی زیاد باشن ) و محاسبه مصرف گرافیک از طریق محاسبه مقدار امپر لاین 12 و یا 3.3 این کانکتور 24 پین تقریبا غیره ممکنه .
2.این موضوع بستگی به این داره که هر کدوم از این شش پین ها از کدوم لاین تغذیه میشن , به عبارتی در بعضی پاور ها ممکنه هر کدوم توسط یک لاین متفاوت مثلا 3 و یا 4 تغذیه شه .
فکر میکنم دلیل استفاده از دو شش پین به جای یک 66 پین , جلوگیری از فشار اودن به کابل ها و نیز پیروی از استانداردی مبنی بر حداکثر امراژ خروجی از کانکتور ها باشه . اگه اشتباه نکنم رو هر شش پین مقدار خروجی 18 امپر در نظر گرفته شده که استفاده از یک شش پین برای 36 امپر فکر نکنم مناسب باشه .
3.در مورد پاور های دولاین اگه اشتباه نکنم هر لاین تنها قادر به ارائه امپراژ مختص خودش هست . اگر اینطور نبود این همه بحث در مورد انتخاب پاور مناسب در رابطه با مصرف سیستم نبود . البته در مورد پاور های بالای 100 وات اطلاعی ندارم .
4.بستگی به شرکت تولید کننده داره . برای مثال پاور 1235 وات گرین . اینطور که در سایت اعلام شده :
http://www.green-case.com/products/p...?model=GP1235B
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که دقیقا توضح داده شده که هر لاینی چگونه تقسیم شده .
Bookmarks