بنام خدا
چون مقدمه چینی بلد نیستم زود میرم سر اصل مطلب
1.پاور های سری جدید گرین که تازه عرضه شدن از نظر کارایی و ایجاد نویز کم - طراحی هوشمندانه و قیمت مناسب و قابل تحسین هستند منظورم 585 الی 1235 هستش که بسیار به پاور های سری tx OCZ و کروشر شبا هت دارند.
2- در مدل های 585 تا 885 دونکته وجود دارد که جای بحث دارند اول اینکه سوکت سیم برق پاور کاملا در جاش کیپ نمی شه و با کوچکترین حرکت کیس به علت تغییر ولتاژ سیستم ریست یا خاموش میسه( یک از دوستان هم گفت که پاور مدل جدیددش دوبار ریست شده لطفا اول سیم خوب جا بزنید و طوری قرار بدید که بازی نکنه) بر روی دو مدل 685 و 885 امتحان کردم -بهتر سیم سوکت مادگی وخار آن رو پاور طوری طراحی شود که کاملا درهم کیپ شوند.
نکته دوم استحکام کم ونتvent یا محافظ طوری پاور هست وبا کوچکترین فشار به سمت داخل می رود مثلا من یک کیس tuniq 3 دارم و روش یک پاور 685 ک جدیدا از خود شرکت گرین از خیابون سمیه ( البته ان روز مهندس عمرانی تشریف نداشتن قسمت نبود شما رو ببینیم )خریدم بستم وچون با بستن هر چها پیچ پاور ونت به قسمت عقب می رفت فقط سه پیچ به صورت مثلثلی بستم . مثلا میشه مثل مدل OCZ زبانه ونت رو در بیرون چفت کرد .
امیدوارم نکات این حقیر دانشجو الکترونیک به شما دوست عزیز در هرچه بهتر شدن محصولات گرین کمک کنه.
والسلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks