با سلام و عرض احترام خدمت جناب مهندس عمرانی عزیز...
ضمن عرض خسته نباشید بابت زحماتی که برای حل مشکلات و جواب به سوالات دوستان در رابطه با محصولات گرین می کشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال کوچکی داشتم! شاید نه چندان مهم ولی آزار دهنده... (فکر می کنم این مشکل رو دوستان زیادی داشته باشند)
با رسیدن روزهای گرم تابستان و افزایش دمای کاری سیستم چاره ای جز بالا بردن دور فنهای دمنده و مکنده کیس برای کاهش دمای سیستم وجود ندارد...
مشکل خاصی از این لحاظ وجود ندارد... کیس Trio من هم تهویه نسبتا مناسبی دارد...
ولی مشکل اصلی افزایش حجم گرد و خاک ورودی به داخل کیس با افزایش دور فنهای کیس هست...!!
در برخی کیس ها (حتی برخی محصولات گرین) بر روی مجاری هوایی فن ها یک فیلتر قابل شست و شو نصب می شود که نقش عمده ای در جلوگیری از ورود گرد و غبار به داخل کیس دارد...
در حالی که در کیس Trio گرین چنین تدبیری به کار نرفته و فن 25cm کناری کیس حجم عظیمی!! گرد و غبار وارد کیس می کند...!! با خاموش کردن این فن هم دمای کاری سیستم (خصوصا بورد و کارت گرافیک) بالا می رود...
آیا راه حلی برای این مشکل وجود ندارد؟
متاسفانه جست و جوی بنده هم برای یافتن فیلتری با ضریب تراکم پایین (که مانعی برای عبور هوا نشود!) بی فایده بود... از چه طریقی می توان فیلتر مناسب برای این منظور را تهیه کرد؟؟
پیشاپیش از راهنمایی شما نهایت تشکر را دارم...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پی نوشت: با وجود بسته بودن پنجره ها و در معرض گرد و خاک نبودن اتاق بنده (استفاده از کولر اسپلیت!) بازهم این مشکل پا برجا هست...

Bookmarks