با سلام
وعرض پوزش بابت اینکه دیر به تایپیک مراجعه کردم
اقای مهنس عمرانی بابت سوءتفاهم پیش امده متاسفم و از شما و بقیه دوستان عذرخواهی میکنم
البته همان طور که شما فرمودید ظاهر پاور بنده هم قابل قبول و تمیز است و از نظر محتوا که منظور من هم دقیقا همان قطعات داخلی و مدت کار کرد ان بود نه ظاهر
اما سوءتفاهم پیش امده از انجا بود که من فکر میکردم این پاور به عنوان یک پاور (نو و اکبند) به من تحویل داده شده است چون در دفترچه راهنما نیز راجب شرایط گارانتی چیزی گفته نشده است وبنده پیشنهاد میکنم که در صورت امکان شرایط گارانتی تعویض که شما ان را به خوبی توضیح دادید در محل خدمات گارانتی شرکت نصب گردد تا از بروز مشکلات این چنین برای شرکت اینده سیما جلوگیری گردد و موجب سوءتفاهم و شرمندگی اشخاصی مثل بنده نشود
چون موقع خرید نیز بعضی از فروشندگان میگویند در صورت هر گونه مشکل گارانتی ان را با یک نو تعویض میکند و همین نیز موجب سردرگمی افراد میشود
اقای عمرانی عزیز
از دعوت و پیشنهاد سخاوتمندانه شما ( تعویض پاور با یک آکبند ) بی نهایت سپاسگذارم
درست است که من به خاطر مشکلات شخصی بعد از خرید پاور ان را نصب نکردم و تازه یکماه است که کامپیوتر جدید خود را اسمبل نموده ام اما این خودخواهی است که بخواهم از شما و شرکت اینده سیما به این روش سوءاستفاده کنم
در صورتی که شما به اینجانب لطف کرده و مابلتفاوت انرا از بنده قبول کنید از پیشنهاد شما استقبال میکنم
Bookmarks