با سلام

وسلام مخصوص خدمت اقای عمرانی از این که به تایپیک بنده هم توجه کردید ممنون پاوری که گرفتم نصب نکردم وبه علت گرفتاری کاری میخواستم روز جمعه تعویض کنم داخل پاور را نمیدانم چون باید پاور باز شود و با وجود ورچسب گارانتی روی پیچ و اینکه کار تخصصی است اهل فن باید نظر دهند

و اما شواهد ظاهری پاور که نشان از نو نبودن پاور میدهد

1- خوردگی و ساییدگی پیچها که کاملا معلوم است به علت باز و دوباره بسته شدن انها است و همچنین پیچ شدن قبلا این پاور روی یک کیس کاملا مشهود است

2- دوقسمت خراشیدگی کوچک که روی بدنه پاور است و با ماژیک لکه گیری شده و لیبل مشخصات کمی فرسوده شده است

3- زیر ورچسب گارانتی فعلی که روی پیچ است تکه ای کوچک از ورچسب قبلی گارانتی وجود دارد

ایا همین موارد که روی بدنه است از نو نبودن پاور حکایت نمی کند مخصوصا مورد ( سوم ) یا اینکه این موارد روی تمام پاور های نو به چشم میخورد چون پاور قبلی اینطور نبود البته امیدوارم به دروغگویی متهم نشوم
ونگویند پیچها را خودت اینطور کردی و دو خراشیدگی کوچک و لکه گیری ان هم کار خودم است چون بنده مصرف کننده هستم وچه سودی میتوانم از این کار ببرم جز هدر دادن وقت و از بین بردن شکل ظاهری و در نتیجه از بین رفتن گارانتی هم چنین درصدد تهمت و خدشه وارد کردن به هیچ شخص و یا شرکت بزرگی مانند اینده سیما نیستم شرکتی که در این مدت توانسته با زحمت زیاد جایگاه خود را در بین دیگر رقبا و برند های معتبر خارجی باز کند و از دیگران در بسیاری از موارد بهتر و مطمئن تر عمل کند و در جایگاه بالاتری قرار بگیرد

ولی انسان جائزالخطا است و ممکن است پاور تعمیری شخص دیگری اشتباه به من داده شده باشد در هر صورت اقای عمرانی هر طور که خود صلاح میدانید بگویید من همان کار را میکنم ایا این موارد ظاهری دلیل بر باز شدن و دست دوم بودن پاور نیست اگر این موارد را قبول دارید مانعی نیست من خدمت می رسم تا موضوع روشن شود