گرین هم مهندس داره ، تجهیزات داره ، تو کل دنیا شناخته شده هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو میگی شناخته شده نیست ، نظر خودته وگرنه تو پست های قبلی سایت خارجی 6 سال پیش اونو تست نمیکرد
ضمن اینکه آنتک هم قطعات پاورش رو از شرکت های چینی میگیره نه اینکه اصل اش تو آمریکا تولید بشه و مثل محصولات دیگه به چین تولید شو واگزار کنه . از شرکت های چینی FSP ، DELTA ، CWT ، Seasonic و Enhance . اگه اشتبا نکنم ، گرین قطعات شو از شرکت CWT میگیره
من نگفتم تو گفتی . خودم اونو گفتم . کجا بیشتر شده؟
چند نفر سوکت 2011 میگیرن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو اینجا تا قبل از اینکه گرین استاندارد پلاتینیوم رو قبل اسفند امسال بده حق با تو هه اما فکر نکنم کسی برای سیستم 1150 اش بخاد بالای استاندارد گلد که 500 تومن قیمت پاورش هست هزینه کنه . فعلا برای اون سیستم ها گرین هم مد نظرت باشه اگه x99 خاستی بگیری ، چیز دیگه ای بگیر
مشکل ما اینه که حقا و انصافا روی همین مدلی که تو بازار هست و میدونیم از لحاظ کیفی چیزی از برندای دیگه کم نداره ، باز هم میریم سراغ برندای دیگه حتی با تفاوت قیمت
Bookmarks