شکل اینجاست محصولات گیرین توسط هیچ شخص حرفه ای یا سایت یا کانل یوتوب ریویو نشده ( اگر شده من ندیده ام ) پس ادم یکم عقل داشته باشه می تونه متوجه بشه که باید محصولاتی رو انتخاب کند که توسط افراد حرفه ای زیر فشار رفته و تست شده تا ببینن اون جنس چه کیفیتی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و همیشه پاور های کورسیر یا ارنمکس یا ترمینالتک دارای کیفیت بالا بوده و زیر تست های سنگین ریویو گر ها موفق بیرون امده
پس شاید این می تونه یکی از دلایلی باشه که بعضی از دوستان محصولات خارجی رو ترجیح می دن به محصولات داخلی
در ضمن هیچ اورکلاکری از پاورهای گرین استفاده نمیکنه این کاملا مشهوده چون زیر فشار سنگین نمیتونه تاب بیاره(من تا حالا با پاور گرین اور نکردم ولی رکورد هایی هم که دیدم تا حالا هیچکدومش با گرین نبوده)
تو این لینک هم میتونید ببنید که تولید کننده های پاور و تامین کننده هاشون رو
PSU Makers: C-D - Who's Who In Power Supplies, 2013: Brands Vs. Manufacturers
این تاپیک رو هم مطالعه کنید.
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...F%D9%86-24478/
اگر بازم نظرتون روی پاور گرین بود در مقابل Corsair یا EVGA یا هر پاور سطح اولی, من دیگه چیزی برای گفتن ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks