بنظرم ارزش نداره
وقتی برای اورکلاک داری قطعه ای رو تهیه میکنی, بخوای از قسمت اصلیش یعنی پاور, کم بزاری.
مگر تفاوت قیمت زیاد باشه ولی بازم من ترجیح میدم پول بیشتر بدم و البته کیفیت بالاتری داشته باشم.
بنظرم ارزش نداره
وقتی برای اورکلاک داری قطعه ای رو تهیه میکنی, بخوای از قسمت اصلیش یعنی پاور, کم بزاری.
مگر تفاوت قیمت زیاد باشه ولی بازم من ترجیح میدم پول بیشتر بدم و البته کیفیت بالاتری داشته باشم.
Admiral_Hunter (10-02-15), alksdj (10-02-15), Rezasam1 (10-02-15), SajjadKhati (10-02-15), Shahryar (10-02-15), SOHR@B (10-02-15)
|
مگه تا حالا گرین پاور بی کیفیت زد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم نمونه ی گرین با نمونه ی خارجیش رقیب نبود؟
به نظر منم حتی یه کم یا اصلا ارزون نده ، خیلی خوبه
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
Admiral_Hunter (10-02-15), M3RS4D 50062 (10-02-15)
اوستا سجادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ایران خودرو بیاد خودرویی بزنه در حد مازراتی و قیمتش هم با مازراتی یکی باشه هم مشخصاتش, شما ماشین از ایران خودرو میخری یا کمپانیه ایتالیای مازراتی؟؟؟؟
اینم همینه ,تا وقتی برند های Corsair و Cooler Master و EVGA و . . . هستن شما میری سراغ گرین؟!؟!؟!؟!؟!؟!
SASANOC (10-02-15)
چه ربطی به صنعت خودرو داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایران قرنها تو صنعت خودرو و فوتبال عقب هست و خواهد ماند چون پول مفت توشون زیاده و کسی که به پول مفت عادت کنه ، به خودش زور و فشار نمیاره .
یعنی میگی گرین به بقیه ی برندهای معتبر دنیا نمیرسه؟ فرق شون چیه؟
البته تا وقتی که چش خود ایرانی ها به خارج باشه قطعا هم همینطور خواهد شد . نباید هم انتظار پیشرفت از ایران رو داشت
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
M3RS4D 50062 (10-02-15)
عزیز من مثال زدم.ولی واقعیت امر همین هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که فکر نمیکنم چیزی که ایرانی جمعات روش سرمایه گذاری کرده ,توش دزدی نکرده باشه(من منظورم به قشر خاصی نیست و قصد توهین ندارم. من دیدم برای خودم هست و برای خودم محترمه و بنظرت هم احترام میزارم اوستا سجادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی اگه واقعا گرین معتبره و در حد قابل فبولی هست. چنتا بررسی اورکلاک بیار که از پاور گرین استفاده کرده باشن و پا به پای پاور های Corsair یا EVGA باشه.
SajjadKhati (10-02-15)
توهین که کردی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کردی مثلا همون شرکت خارجی ، کم توش دزدی هه؟
چه ربطی داره؟ گرین واسه ایرانه و معلومه که از کالای ایرانی استفاده نمیکنن اونم تو شرایطی که تحریم هستیم
ضمن اینکه یه جوری میگی این شرکت و اون شرکت انگار همه قطعات رو خودشون میزنن . اسمبل و سیستم خنک کنندگی و چن قطعه ی دیگه اغلب کار خودشونه که حداقل گرین سال های سال تجربه رو داره
M3RS4D 50062 (10-02-15), mahdyshr (11-02-15)
|
خوب عزیز یعنی اشغال بودن گرین از Corsair یا EVGAکمتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks