سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
درست ، اما قبلا چون داخل یک تاپیک دیگه سر همین موضوع بحث شد که بهتره پاور زیر 80 درصد از لود باشه عرض کردم ، حدس میزنم با این حالت در حدود 90 درصد از پاور 1050 استفاده شه
از نظر شخصی بنده بهترین پیکربندی ممکن در حال حاضر همین هست.
مشکل همینه خیلی های دیگه هم استفاده میکنند از دو پاور ، لیون هم ریگ ها رو با دو پاور به فروش میرسونه ، شما هم میفرمایید نظر شخصیتون همینه اما از ی طرف دیگه میفرمایین استاندارد نیست
این تاپیک رو برای همین ایجاد کردم که روی همین موضوع هم بحث شه
من تنها مشکلی که در این کار دیدم این هست که اگه پاور دوم خاموش شه سیستم روشن میمونه ، مشکل دیگه ای به ذهنم نخورد
اما همین حالت که سیستم روشن خواهد ماند چون 3 رایزر و 3 گرافیک به پاور دوم متصله ، مثل این هست که وسط کار این سه گرافیک رو از سیستم جدا کرده باشیم
راه حلی برای این موضوع هست؟
ویرایش:
از فروشگاهی که می خواستم خرید کنم پرسیدم مدل 750OCPt رو هم استعلام کردند، گفتند الان گرین نداره... اگه قرار به دو پاور باشه مجبورم 650 رو خریدم کنم به قیمت 410 تومن (مدل 750 داخل سایت ها حدود 550 تومن هست که از نظر قیمتی ارزشش کمه)
فقط یک مشکلی که 650 داره اینه که فقط 3 تا pci-e داره که باید تبدیل های زیادی استفاده کنم
Bookmarks