با اینکه نمیخواستم جواب این پستو بدم اما یه صدایی در درونم میگفت:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب آرمانو بده!
جواب آرمانو بده!
جواب آرمانو بده!
بعد یه دفه داد میزد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جواب آرمانو بده!
اما در کل من با توجه به این منابع این حرفو زدم:
1- پلتفرم skulltrail توانایی پشتیبانی از 4 کارت گرافیک را داره!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-من که در این عکس پل SLI نمیبینم! شما میبینی؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- با شما موافقم! نمیشه روی این MB از چهارتا 9800Gx2 استفاده کرد فقط به خاطر نزدیک بودن دو اسلت PCI-e آخری که با رنگ آبی مشخص شدن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- اصلا کی از SLI حرفی زد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه در FASTRA از SLI استفاده شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه مادربردی که برای FASTRA استفاده شده قابلیت استفاده از SLI را داره؟! اون مادربرد اصلا روش Phenom نصب بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در کل >>>>> هر چی رئیس بگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=============================
اینم از یه کیس خوشگل از NZXT با نام Khaos که به نظر من خیلی باحال اومد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 تا فن 12cm جلوش داره 3 تا در قسمت وسط برای خنک کردن هیتسینکهای MB و... و یه فن 14cm در قسمت بالایی داره! 2 تا PSU هم میشه داخلش نصب کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت هم حدودا 400 دلار هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع خبر
با تشکر
Bookmarks